Tropolna utičnica za ADSL

poruka: 7
|
čitano: 14.437
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam sljedeći problem u kuci imam jednu tropolnu utičnicu za telefon i sad na nju bih trebao spojit ADSL modem. Sad me interesira kako to izvesti. Postoje li kakvi adapteri ili treba lemilicu u ruke i lemi?

uticnica je ovakva:

HVALA!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tropolna utičnica za ADSL
bomber69 kaže...

Pozdrav,

imam sljedeći problem u kuci imam jednu tropolnu utičnicu za telefon i sad na nju bih trebao spojit ADSL modem. Sad me interesira kako to izvesti. Postoje li kakvi adapteri ili treba lemilicu u ruke i lemi?

uticnica je ovakva:

HVALA!

Čekaj, pojasni malo dodatno problem.

Ako ti je to dovod tj mjesto gdje si priključivao telefon, onda trebaš kupiti utikač koji s jedne strane ima tri pina a s druge strane RJ priključak.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ako ti je to dovod tj mjesto gdje si priključivao telefon, onda trebaš kupiti utikač koji s jedne strane ima tri pina a s druge strane RJ priključak.

ili stavit drugu utičnicu :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan

Vidi, imas ovaj adapter, a i imas telefonski kabel koji ti je na jednom kraju normalan a na drugom tropolni..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 13:58 (brane47).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala vam!

Točno taj adapter mi je trebao! {#}

15 godina

Ma izbaciš utičnicu i zalemiš tel. kabel direktno, na jednom kraju ostane RJ11 koji uštekaš u splitter, a onda na splitter spojiš talefon i modem kako već ide, ovako smanjiš eventualne gubitke zbog utičnice.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 17:02 (Valentin17).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Provjeri da ti ova kockica nije utičnica isto. Imam takvu ali sa 3 priključna mjesta za RJ11 kabel.

World Championships: 7, GP started: 2, Po81, GP wins: 91dium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice