T-Com vara na brzini neta??!

poruka: 87
|
čitano: 29.267
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Razgovaro stari s tehnicarom koji radi u t-com (njegov neki frend) i reko da nazovem opet i da ce on doci popraviti jer je vjerovatno kvar na mrezi. :D

0 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com vara na brzini neta??!

Moguce da je kvar na mrezi a isto tako je vise moguce da je na istu paricu spojeno novih korisnika i opterecuje se veza...uglavnom oni kazu do 4mbps a sad dali imas manje njih nezanima!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Moguce da je kvar na mrezi a isto tako je vise moguce da je na istu paricu spojeno novih korisnika i opterecuje se veza...uglavnom oni kazu do 4mbps a sad dali imas manje njih nezanima!

Da je na njegovu paricu postavljen PCM mogao bi se pozdravit sa ADSL-om. Tada nebi dobivao ni 1Mb/s, već kakvih 60Kb/s(ovisi koliko ih ima).

I'll be back
16 godina
neaktivan

popravit ce ti oni znas kaj...

ja sam vec 2god zaglavljen na 0.88 mbita,a koliko sam ih puta tek zval i prijava kvara itd.,ma to je gamad blago receno {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 19:11 (al zagorec).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

popravit ce ti oni znas kaj...

ja sam vec 2god zaglavljen na 0.88 mbita,a koliko sam ih puta tek zval i prijava kvara itd.,ma to je gamad blago receno {#}

Slažem se, al problem je što ti lepo u ugovoru piše da će isporucit najvecu mogucu brzinu(nigdi određen minimum). Ukratko ak im je popravak neisplativ nece to uradit. A još bolja stvar je što je zakonom propisan minimum 24kbs(DIALUP).

Dakle sve ovisi o kvaru i koliko im je isplativo popravljat. Ako je sama parica u pitanju može se slobodno pozdravit sa višim brzinama i neka bude sretan sa tih 1mbs.

I'll be back
14 godina
neaktivan
dobra stvar je sta mi stari zna nekog tko hoce popravit, ako nista bar ce rec da je pokusao, a ne ko ovi cheateri xD ^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nazovi u tekom službu za korisnike i reci im u čemu je problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iz ove slike se vidi da ti je fizički linija prilično loša (Loss of framing, HEC errors i sl.)
Preporučio bih da pregledaš sve kablove; mrežni od računala do preklopnika, te telefonski kabel od preklopnika do zidnog priključka. Moguće je da ti se jedan od njih oštetio.

Ako su svi u redu, onda ne možeš puno osim gnjaviti svog operatera.

Sretno!

14 godina
neaktivan

T-scum vara na svemu, gdje stigne, kad stigne!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Mom prijatelju je npr. bio loš kabel od kuće do stupa, zamijenili su mu nakon što je 4 godine u toj kući, a sad se seli {#}

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo vam moja brzina i ispis iz rutera... 2 maxtv-a i 4 mbita dsl..XD sve šljaka :)

a evo i sa speedtesta :)

http://www.speedtest.net/result/1375745392.png

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 22:31 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Evo vam moja brzina i ispis iz rutera... 2 maxtv-a i 4 mbita dsl..XD sve šljaka :)

Sljaka ali ti onaj SN Margin malo ne valja (ali samo malo)

Provjeri zice u kuci i kabliranje. A moguce je i da ta vrijednost varira. Ali ono na cemu treba obratiti pozornost je svakako "kolicina" CRC32 gresaka.

Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina

Da upadnem kao padobranac u temu, upravo sam na t-com 4mbps imao 1.1MB/s download. testiraju nešto ili se bliži možda kakvo povećanje brzina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
po čemu si zaključio da nešto testiraju kad ti je brzina 1.1Mbps,ja bi prije rekao da je tebi veza shebana.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Svaki dan ih zvati, gnjaviti i prijetiti udrugom potrošača.

Kad-tad će srediti. Drugog načina nema.

Provjereno ne pomaže.

A što se tiče udruge potrošača; zar zbilja misliš da onaj student/ica što radi u SZK boli uvo za udrugu potrošača i tvoje prijetnje.

Najlakši način je obratiti se pismenim putem jer takve pritužbe odmah idu na second level, tj drugi stupanj.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
antimadridista kaže...
po čemu si zaključio da nešto testiraju kad ti je brzina 1.1Mbps,ja bi prije rekao da je tebi veza shebana.

napisao sam da mi je brzina 1.1MB/s (ili 1.1MBps - megabajt, ne megabit)  {#} i to kad pogledam graf, vidi se da je brzina na trenutakbila 1404kB/s, znači još i više...

15 godina
neaktivan

Je, i meni na 2 megabita u Optimi prvih par sekundi download ide redovito preko 2 megabajta u sekundi i onda se polako spušta... Vidi skidat neki torrent ili neku veću datoteku bar 5 minuta.

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Zvjerkan kaže...

Sljaka ali ti onaj SN Margin malo ne valja (ali samo malo)

Provjeri zice u kuci i kabliranje. A moguce je i da ta vrijednost varira. Ali ono na cemu treba obratiti pozornost je svakako "kolicina" CRC32 gresaka.

co se cudo zna smanjit kad promjenim spliter pa opet dode vremenom nazad, možda stvarno kabel negdje nije ok?

16 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

Provjereno ne pomaže.

A što se tiče udruge potrošača; zar zbilja misliš da onaj student/ica što radi u SZK boli uvo za udrugu potrošača i tvoje prijetnje.

Najlakši način je obratiti se pismenim putem jer takve pritužbe odmah idu na second level, tj drugi stupanj.

Jesi znao da se svi razgovori u SZK snimaju i da se ponovljeni pozivi provjeravaju na "second levelu"?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Mene su jednom zvali iz Deutsche Telekom-a, ja se javim ona neka kaže dobar dan ja zovem iz Deutsche Telekom-a njemačka vi ste taj i taj.. ok da? i ispitivala me pola sata nešto o t-comu, službi za korisnike, opremi, uslugama... ženska nezna ni pričat hr priča malo na hr malo na njemačkom... zašto su me zvali nemam pojma, sam ak pokušaš prekinut zove ponovo.. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 15:02 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Jesi znao da se svi razgovori u SZK snimaju i da se ponovljeni pozivi provjeravaju na "second levelu"?

Radim u SZK, tako da ipak znam nešto, doduše ne   u T-comovoj nego u T-mobileovoj, ali dosta toga je isto.

Duplicirani pozivi ne idu na second level, jer bi to jednostavno bilo previše posla. Samo što se tebi uzima za zlo ako ne objasniš sve korisniku u jednom pozivu.

Svi razgovori se snimaju, ali odlukom HAKOM-a kao i zakona o povjerljivosti informacija, telefonski smo dosta ograničeni u mogućnostima, zbog mogućnosti zlouporabe.

Šta misliš zašto te uvijek pitaju adresu, vlasnika priključka, ako je nešto važno i OIB ili PUK1 ako je vezano za TM; upravo zbog smanjenja mogućnosti zlouporabe.

Zvjerkan kaže...

Mene su jednom zvali iz  Deutsche  Telekom-a, ja se javim ona neka kaže dobar dan ja zovem iz  Deutsche  Telekom-a njemačka vi ste taj i taj.. ok da? i ispitivala me pola sata nešto o t-comu, službi za korisnike, opremi, uslugama... ženska nezna ni pričat hr priča malo na hr malo na njemačkom... zašto su me zvali nemam pojma, sam ak pokušaš prekinut zove ponovo..

To je tzv. ICCA, odnosno odjelak DT-a zadužen za ispitivanje kvalitete usluge i korisničke podrške, tj. zadovoljstva korisnika.

Ako se moji šefovi njih boje k'o crnogorac rada, onda ti je sve jasno.

Ako je njihovim istraživanjem ustanovljen dobar rad customer carea, dobivamo bonus na plaću, tako da nam je to itekako važno.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Radim u SZK, tako da ipak znam nešto, doduše ne   u T-comovoj nego u T-mobileovoj, ali dosta toga je isto.

Duplicirani pozivi ne idu na second level, jer bi to jednostavno bilo previše posla. Samo što se tebi uzima za zlo ako ne objasniš sve korisniku u jednom pozivu.

Svi razgovori se snimaju, ali odlukom HAKOM-a kao i zakona o povjerljivosti informacija, telefonski smo dosta ograničeni u mogućnostima, zbog mogućnosti zlouporabe.

Šta misliš zašto te uvijek pitaju adresu, vlasnika priključka, ako je nešto važno i OIB ili PUK1 ako je vezano za TM; upravo zbog smanjenja mogućnosti zlouporabe.

Zvjerkan kaže...

Mene su jednom zvali iz  Deutsche  Telekom-a, ja se javim ona neka kaže dobar dan ja zovem iz  Deutsche  Telekom-a njemačka vi ste taj i taj.. ok da? i ispitivala me pola sata nešto o t-comu, službi za korisnike, opremi, uslugama... ženska nezna ni pričat hr priča malo na hr malo na njemačkom... zašto su me zvali nemam pojma, sam ak pokušaš prekinut zove ponovo..

To je tzv. ICCA, odnosno odjelak DT-a zadužen za ispitivanje kvalitete usluge i korisničke podrške, tj. zadovoljstva korisnika.

Ako se moji šefovi njih boje k'o crnogorac rada, onda ti je sve jasno.

Ako je njihovim istraživanjem ustanovljen dobar rad customer carea, dobivamo bonus na plaću, tako da nam je to itekako važno.

opaa, a jesu organizirani... uuu.... sam neka već jednom taj maxtv poprave da radi svima totalno glatko...

14 godina
neaktivan

Max-adsl 4mb/s plačao a isporučivali mi 0,75 zadnja dva tjedna 0,3 mb/s bio i njihov tehničar i nemože više od 0,75 jer sam daleko od centrale .Preselio telefon i internet kod iskona plačam 1 mb/s i imam brzinu od 1,06 mb/s i tko je tu lud.Da ne pređe sve glatko u prijelaznom roku izgorio ruter od t-coma ja njih zovem dobio neku nadrkanu babu i ona meni odma zovite si iskon ,ja zovem iskon oni kod nas još niste jer vam nismo isporučili opremu .Strava ! T-com je vlasnik iskona a njihovi djelatnici se ponašaju kao da oni nas plačaju da ih trpimo .

Istekao mi ugovor ali oni normalno na računu pribrojali raskid ugovora oko 100 kuna .Još prije mjesec dana njihov administrator poslao mi poruku upozorenja radi spama ,ja njih zovem oni pa mi neznamo jel ste to vi ili netko drugi ili imate virus? alo podastrite mi dokaz o spamanju da znam o čemu je rječ normalno ništa .Zato bolje ne imati posla s njima prigovore ću slati direktno u njemačku .

1 0 hvala 1
16 godina

i bog je bakru rekao laku noć,

šteta što ovi bežični piz... neće uvesti flat, a imali bi posla

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Suosjecam sa tobom i zao mi je sto imas takvih tegoba, ali danas vec svi ovo znaju..:

Oni kada su skuzili kakvih ce problema imati, su brze bolje izmjenili ugovor, uvjete, itd... dodali su fino ispred 4mbps rijec do. Tako sada imamo do 4mbps, do 10mbps i tako dalje... Oni su tu sa te strane cisti i za njih je problem rijesen.

Tako da sada mozes zvati i upravu za vodovod, zaliti se njima i isto ce ti biti. :/
16 godina
odjavljen

Meni je T-com ok. Imam ga skoro 2 godine, veza je pukla samo jednom, ruter je vrhunski (Siemens SX 763). Spojena su 2 kompa LANom, 2 wirelessom i maxtv. Sve radi perfektno. A brzine su uvijek ovakve.

Download je uvijek iznad 4, upload je uvijek 0.25 Download je uvijek iznad 4, upload je uvijek 0.25
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Meni je T-com ok. Imam ga skoro 2 godine, veza je pukla samo jednom, ruter je vrhunski (Siemens SX 763). Spojena su 2 kompa LANom, 2 wirelessom i maxtv. Sve radi perfektno. A brzine su uvijek ovakve.

meni također,uvijek dobivam malo više od 4MBita,veza stabilna,ne puca,usluga je odlična,jednom sam imao kvar,zvao navečer i ujutro odmah problem riješen.

http://www.speedtest.net/result/1409322697.png

Brzina je uvijek ovakva.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

pozz, meni se deslo koja mi je pala brzina.. jel ima kakve veze s torrentom koji sam ga cijeli dan skidao unutar 7 dana vise od 100GB ? Bilo mi je 4mbps

http://www.speedtest.net/result/1486793436.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 0:31 (abajagil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
abajagil kaže...

pozz, meni se deslo koja mi je pala brzina.. jel ima kakve veze s torrentom koji sam ga cijeli dan skidao unutar 7 dana vise od 100GB ? Bilo mi je 4mbps

Brzina ti je pala jer te trenutno nadziru prema ovom novom zakonu. Očekuj uskoro pojavu plavaca s nalogom.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
abajagil kaže...

Brzina ti je pala jer te trenutno nadziru prema ovom novom zakonu. Očekuj uskoro pojavu plavaca s nalogom.

{#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice