T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.094.542
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
T-Com Internet

ja recimo na tcomu i mob i net i maxtv i stvarno nikad problema,u smislu da su mi tili naplatiti nesto sto je mimo ugovora. iako ima ekipe koja recimo uzme nesto al ne racnuna pdv, radijsku fekvecn...... ne kazem da si ti,al ima ih

i ne zelim ih braniti, dapace, sramota je da si takva firma moze nesto dopusiti, a da kazem iti jedna slicna.

al sve polako odlazi kvragu, kad se svi koncetriraju na prodaju, boli ih briga sto si ovako sramote uglad. bitno je samo nabiti cifre da si menadzeri mogu faliti okolo, tako je ocito kod svih postalo

0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

Evo jedno pozitivno iskustvo sa t-comom nakon borbi preko odjela za prituzbe.

Dakle presli smo na VIP i oni su vidjeli situaciju vjerojatno da nas probaju zeznut pa makar jos koju kunu da izvuku od nas i izjavili da smo imali ugovor na brzinu ( sto je apsurd jer ju mozes dizat preko moj telekom portal ) i htjeli nam tu uzet za penale 440kn.

Jos k tome imali smo samo net i oni napisali da im vratimo stari ruter + max tv prijemnik + novi ruter ( koji sam vratio ). Da bi ih ubjedio da nema logike da imam max tv prijemnik ako ga nemam na sta spojit a stari ruter nemogu iskoristit pa su izgleda upalili mozak i popustili :)

Trebalo mi je mjesec dana da to sa njima rijesim ali eto pozitivno se rijesilo i bez ikakvih prijetnji psovanja itd samo na fin nacin napisati mail i gotovo tako da su bili zabunom ( ili je sustav ) poslali racun od 1600 kn za opremu i za penale pa sam im se zalio na to i sve pobrisali. Jos jedan racun je ostao od prije i da razrjesim sa njima do kraja :)

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: T-Com Internet

Ovaj post je pisan dosta nerazgovjetno, ali ako sam ga ja dobro skužio, to nije ni približno "pozitivno iskustvo". Ako se ti moraš boriti za nešto što ti već pripada ili na što imaš pravo, onda ja ne znam kako to može biti pozitivno iskustvo.

Ali nas svi j**u sa svih strana tako da nam je ovakvo postupanje postalo normalno i u svojoj mentalnoj slici ga doživljavamo kao nešto pozitivno. A svašta...

Ova situacija je jednaka kao da ti dođe neka službena osoba i kaže ti kriv si za počinjenje kaznenog djela, ideš u zatvor a možeš izaći ako uspiješ dokazati nevinost. Nije baš pozitivno, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 11:48 (Janer).
14 godina
T-Com Internet

Imam ZTE router od T-coma, zanima me da li postoji neki noviji firmware za isti? Ne mogu nigdje pronaći na netu...

Da li T-com ima neki specifični ZTE router ili koji k?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Janer kaže...

Ovaj post je pisan dosta nerazgovjetno, ali ako sam ga ja dobro skužio, to nije ni približno "pozitivno iskustvo". Ako se ti moraš boriti za nešto što ti već pripada ili na što imaš pravo, onda ja ne znam kako to može biti pozitivno iskustvo.

Ali nas svi j**u sa svih strana tako da nam je ovakvo postupanje postalo normalno i u svojoj mentalnoj slici ga doživljavamo kao nešto pozitivno. A svašta...

Ova situacija je jednaka kao da ti dođe neka službena osoba i kaže ti kriv si za počinjenje kaznenog djela, ideš u zatvor a možeš izaći ako uspiješ dokazati nevinost. Nije baš pozitivno, zar ne?

Vjerovatno je mislio na priču s happy endom, jer je ubiti  riješio svoj problem.

Što se tiče T-coma uzeo sam vds tamo u 9 10 mjesecu prošle godine, iako je brzina  bolja mogu normalno igrat i slusat youtobe, prije se nije moglo, itekako osjećam upravljanje prometom pogtovo tamo  iza večere tj dnevnika kad se brzine spuštaju na one minimum zagarantirane.... NO ne smeta mi toliko valda sam naviko  ono sto mi je bitno je upload koji je napokon normalan....

Što mi se ne sviđa kod njih je marketing i kako "vataju" nove korisnike tj idu uvaljivat nove usluge,  ono što rade nude kao neke jeftinije usluge tako što daju pakete koji su kao jeftiniji pa ugovorima vežu one korisnike koji to ne žele....

evo moje iskustvo s vdsl uključivanjem....

Jedno milijun puta su zvali doma i nude max tv iako im je rečeno da me ne zanjima,  jer ja ne gledam tv, a za starce koji ga gledaju je svemirska tehnologija teletext... 

Posljednu agenticu sam umalo poslo u pm ,  nakon što sam joj omdah  rekao da me ne zanjima  max tv i spajanje paketa, navila se teta kako besplatno nude..... rekoh zar niste  čuli da me ne zanjima, opet se navila ali imate 3 mjeseca probe, ne zanjima me objasnio za starce, opet se navila spojite net telefon gratis vam je max tv  , izgubio živce pošto je već sad prošlo oko 2 minute digao ton prekinuo je u onom brzisnkom govoru , NE ZANJIMAM ME!!!!.... nemam trenutno ugovor s vama? da...,  niti ga želim uzimat s tim paketima, jer ako poželim izgasit net i telefon mogu bez ikakvih penala i naknade za prekid usluga to učiniti  te mogu ko slobodan otić gdje želim u bilo kojeg operatera ,  onda se teta kulturno ispričala i poželila ugodan ostatak večeri 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
T-Com Internet

Hahaha; kad mene nazovu radi takvih stvari, ja ih odmah prekinem sa gospodine/gospođo, evo baš sam maloprije razgovarao sa vašom kolegicom u vezi toga, sve je dogovoreno. Ugodan dan želim. I sve bude gotovo u max 15-20 sekundi.

Nemojte ljudi biti ludi, ne prihvaćajte ništa što vam se nudi. Jer da je u vašem interesu, ne bi vam se nudilo nego biste vi to tražili. A nudi samo onaj tko je time na dobitku. A ako je taj netko na dobitku, netko mora biti na gubitku, a to je onda ova druga strana odnosno vi.

0 0 hvala 0
16 godina
Janer kaže...

Nije mi se dalo previse opisivati pricu pa sam brzinski u par recenica htio srociti nesto da se skuzi sto se htjelo reci. Enivej kao sto je kolega napisao - happy end. 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
T-Com Internet

Ja sa T-comom imam samo i SAMO negativna iskustva:

-U t-centru Sl.Brod,uvjek je gužva-red se čeka minimalno 1 h

-Kvaliteta usluge u T-centru zavisi od same sluzbenice,svaka ima drugacije rjesenje(jedna veli da nesta moze,druga da ne moze)

-Nema mjesta za parking

-Skupljeni + bodovi se ne mogu iskoristiti,ako prekidaš ugovor sa njima(drugi dan,druga sluzbenica moze)-znaci nema pravila,nego kako sluzbenica odluci.

-Zahtjev za internet napravljen/Tehnicar na terenu stonira zahtjev zbog tehnickih nemogucnosti/Računi stizu-prava patnja im objasniti da nemate internet i da necete placati nesta sto nemate/racuni i dalje stizu/ovrhe/tuzbe...užas,horror!

-Prekid ugovora koji je istekao,procedura UŽASNA!

-"Diće" se time da cesto rade nesta van ugovora!

To su moja iskustva,dok naprimjer nista slicno NIKADA nisam imao sa Vip-om,Optimom,Tele2...

Rezime je taj da T-scumovci su ok dok je sve po njihovom,cim odlucite nesta sto vam zaista i pripada ili nedajBoze prekinuti ugovor,nastupaju problemi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 14:35 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Osim što su me uzeli na priču da na mojoj adresi je dostupan vdsl, a nije. Ostalo je sve ok više/manje. Internet ne puca, veza je uvijek stabilna. Računi lijepo dolaze, točno se vidi šta plaćaš. Možda mala zamjerka na zatezne kamate od 0.85 lipa i slično a računi se uredno podmire i prije nego dođu na naplatu ( navika).
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Prije par dana sam se ovdje žalila na pucanje veze. Pa evo nastavka priče: 

Pucanje se nastavilo, svakih par minuta krk "line loopback". Meni dosadilo pa sam odlučila ujutro prijaviti kvar. Pripremila sam se na nenormalno čekanje na prijavi kvara, ali došla na red odmah. Javio se neki mlađi dečko(po glasu pretpostavljam da je mlađi), nakon opisanog problema nije mi rekao da restartam router  već je odmah uzeo podatke i rekao da će doći netko u roku od 48h. Dečki došli DVA sata kasnije, pregledali router, sve kablove i zaključili da je otišao njihov kabel koji vodi od njihove kutije do moje kuće. Odmah predali zahtjev ekipi koja održava žicologiju i otišli. Druga ekipa došla par sati kasnije, zamijenili kabel i od tad sve radi normalno.  Ostala sam ugodno iznenađena. Od predaje zahtjeva do otklanjanja kvara prošlo je samo 7 sati. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
To mora da je rekord.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Imam totalno glup problem (izgleda sa routerom) pa sam zato ranije u postu pitao da li ima neki FW update za ZTE, ali nitko ništa.

Uglavnom, nadogradnjom softvera na Android Marshmallow na moj Galaxy S6 wifi mi je postao nemoguć za korištenje. Sve se učitava jako dugo, ko da ima neki ogroman ping/buffering. Npr video na Youtube, treba mu 10 sec da učita stranicu pa još 10 da krene i dok krene onda radi, ali sve do onda trokira. Google Play isto - treba mu valjda pola minute da poskida sve slike.

Kolega na forumu imao je identičan problem na doduše drugom mobu (Lg G4) i riješio ga je ZAMJENOM ROUTERA! :)

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g4-rasprava/224182.aspx?page=29&jumpto=4858662&sort=asc&view=flat

Izgleda da ima neki problem sa tim novim 6.0 Androidom jer i ekipa s Nexusima se žali...

EDIT: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g4-rasprava/224182.aspx?page=32&jumpto=4869694&sort=asc&view=flat - router je bio problem

Ja bih pokušao napraviti istu stvar pa me zanima da li mogu samo nazvat službu za korisnike i reći da tražim novi komad opreme? Ili mora biti neka "muljaža" tipa joj puca mi veza, sumnjam na router pa da se to dođe pogledati.... ne znam ni sam.

lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 20:40 (1samek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Probaj skinuti ovu app i pokreni je. Mislim da bi ti trebalo puno brže radit. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Jel bi 8mb/s bilo dosta za 2x iptva ili 1x Iptv i da neko gleda yt i da nesteka nijedno?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
matija410 kaže...
Jel bi 8mb/s bilo dosta za 2x iptva ili 1x Iptv i da neko gleda yt i da nesteka nijedno?

Hvala

1 iptv da, yt zavisi koja kvaliteta....

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
T-Com Internet

Koliko treba vremena da mi povećaju brzinu Interneta (naravno ako aktiviram istu razgovorom s operaterom)? 

0 0 hvala 0
15 godina
24h ili ako oni ne kažu drugačije. Inače bude kroz par minuta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Koliko treba vremena da mi povećaju brzinu Interneta (naravno ako aktiviram istu razgovorom s operaterom)? 

Ovisi koja ti je sad brzina, da li imas ruter koji podrzava zeljenu brzinu, da li je uopce moguca veca brzina za tebe...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
Gale92 kaže...

u roku od 10 minuta ukoliko imas router(ako povecavas na vdsl brzine a nemas vdsl router onda cekas da ti zamjene)

10 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

Ja sam čekao 10 dana...

16 godina
El Munjoko kaže...
Gale92 kaže...

Ja sam čekao 10 dana...

meni je za 10 minuta stim da sam imao router i vdsl aktivnu paricu... tak da morate ispuniti neke uvjete da bi bilo sto prije

17 godina
T-Com Internet

Jel je to tcom smanjio cijene turbo brzina? Sad gledam na stranicama i sve brzine su +10kn na osnovni paket. 

turbo 50 turbo 50
Ohne Audi geht es nicht..
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 16:52 (andreas11).
Moj PC  
6 0 hvala 4
11 godina
andreas11 kaže...

Jel je to tcom smanjio cijene turbo brzina? Sad gledam na stranicama i sve brzine su +10kn na osnovni paket. 

Jeste evo ja zamijenio  turbo 30 na 50. Iako nemam tih 50 ne smeta mi jer mi je upload bitniji, a i preko minimlnih 35 je pa se nemam pravo ni žalit jel  

10 godina
odjavljen
dado16 kaže...

meni je za 10 minuta stim da sam imao router i vdsl aktivnu paricu... tak da morate ispuniti neke uvjete da bi bilo sto prije

Istina, upravo su mi digli brzinu u roku 5 minuta.

To šta sam čekao 10 dana je bila neka greška kod njih u sustavu, podigao novi router u pošti, pa me sutradan zvali da će mi poslati još noviji i da čekam do 15 dana. Novi router nisam vidio, povećanje brzine da, nakon 10 dana.

andreas11 kaže...

Je, upravo povećao brzinu. Sa Turbo 30mb na Turbo (40) 31mb, ne može više... Lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 18:58 (El Munjoko).
10 godina
LordNIbbler kaže...

Jeste evo ja zamijenio  turbo 30 na 50. Iako nemam tih 50 ne smeta mi jer mi je upload bitniji, a i preko minimlnih 35 je pa se nemam pravo ni žalit jel  

Zasto ti je upload visi od 10? Jesu to makli granicu od 10?

10 godina

On se sa turbo 30 koji je down 30mbps a up 5mbps prebacio na turbo 50 koji je down 50mbps a up 10mbps. 

Fora za sve brzine ista cijena pa si biraš koju možeš realno ostvariti. Ja bih rekao pravi potez. 

10 godina
neaktivan
froxie24 kaže...

On se sa turbo 30 koji je down 30mbps a up 5mbps prebacio na turbo 50 koji je down 50mbps a up 10mbps. 

Fora za sve brzine ista cijena pa si biraš koju možeš realno ostvariti. Ja bih rekao pravi potez. 

Ultra Max M paket,optika,nadoplata 10KN.

11 godina
T-Com Internet

Neznam , al u svakoj komunikaciji sam im naglašavo da me zanjima jedino  upload, pa možda radi toga, mada bi prije rekao da je stvar do lokacije.

Prva pretpostavka, vjerovatno stari vodovi zato jer  je u prvom valu uzet telefon, a pošto je malo mjesto radi se svako pola stoljeća nešto novo, pa su vjerovatno velike smetnje i gubitci pa povećaju da bi imo obećano, no kako se možda mijenajju onda imam više dok im ne zafali prometa pa samnje, a druga pretpostavka je to što su u ulici stariji ljudi pa vjerovatno parica nije opterećena, no opet nemam pojma kako mreže funkcioniraju pa samo nagađam....

No uglavnom sad nebi trebo imat upload manji od 5 Mbit/s, što bi  značilo da imam dovoljno za stream na twitchu od 3.5 Mbit/s(mada rijetko tko to može gledat da mu ne vrti bufer) koliko oni prihvaćaju max i dovoljno mi ostane da igra ne laga + ostane nešto ukućanima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

Produžuju li ugovor sa obveznim trajanjem zajedno sa povećanjem brzine..

Ono, naručiš povećanje brzine za 10 kuna, a oni usput dodaju 24 mjeseca ugovora..

Jel' tko pitao za ovo?

0 0 hvala 0
11 godina
T-Com Internet

Mislim da ne, ako je on mene lagao, tj ja nisam razumio dobro njegov odgovr jbg onda  , al evo mog upita, koliko mi je poznato nemam ugovora već samo po staroj tarifi dolazi račun, što je bilo oko 270 kn plus je na to dodano 10 kn kad se prešlo na vdsl što je podijeljeno u 3-4 stavke  naknada  za internet je 8 kn za  turbo 30, 65kn pristup adslu, te promet flat 82 kn ostatak ide na telefonsku liniju i porez....   

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice