T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.116.348
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

koliko znam, vracaju se oni routeri sa voip podrskom a to su sx763, thomson i adb a sva tri osim adb-a se moze kupit na njuskalu.

oni sigurno nece platit taj router jer da se taj router placa sigurno ga ne bi prodavali, a nije samo jedna ponuda nego ih ima stotine i najvise je t-com routera

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 18:56 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

Imam doma Thomsona i sx763 i nisam ništa vraćao.

16 godina

Meni ne radi na starom gigasetu izlaz za max tv pa mi ga je tehnicar ostavio i sad imam novi thompsonov bijeli. Ovisi kakav je tehnicar.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

da, tehnicar u stvari mora pravdati svaki routher, reciver, daljinski..i za to mu treba neispravan osim ako ih nema par neispravnih viska... onda mu je svejedno.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Meni ne radi na starom gigasetu izlaz za max tv pa mi ga je tehnicar ostavio i sad imam novi thompsonov bijeli. Ovisi kakav je tehnicar.

Vidis, ovaj koji je bio kod mene bi vjerojatno uzeo i ovaj neispravni (da je router bio neispravan), neispravni strujni adapter je uzeo sebi i na njemu nesto zapisivao....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 22:13 (lovac82).
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nije. Istekom ugovora, router je korisnikov.

E bogme je istina, prije koju godinu su se uvjeti promjenili i svi smo uz račune dobili i papir, da je ruter u vlasništvu ht-a konstantno, da pri prestanku korištenja ga moramo vratiti, nema više po isteku da je naš.

Ak ne vjeruješ čitaj nove uvjet ugovora, a starim korisnicima koji su potpisivali je podljezalo onim izmjenama od strane operatera na koje operater mora na prikladan način obavjestiti korisnika o izmjeni.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
Istina, promijenilo se prije par god tako da su sada ruteri u stalnom vlasnistvu ht.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina

Evo da se i ja ubacim i potvrdim, ruteri koji su neispravni prilikom zamjene se vračaju u t-com odnosno tehničar ih nosi sa sobom, meni su zamjenili ThomsonST za prvo ADB koji nije nikako htio da se spoji na mrežu pa je tip otišao u auto po SX763 i sve uredno proradilo sa njima a fora na koju sam dobio mogučnost da mi zamjene ruter je da sam prijavio slab signal preko wifi-a dok sam na laptopu u prizemlju ili izvan kuće na terasi i bez beda su mi došli za 2 dana zamjenit ruter samo eto ovaj novi ADB nije htio proradit, tip se *ebao skoro sat i pol još sam mu skuhao kavu dva puta {#}. I da ADB nema antene uopće nego integrirano u njemu a na t-com stranici je slika sa dvije antene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 1:40 (roby27).
16 godina

Vratili mi brzinu i dignuli upload, neko se igra ....

0 0 hvala 0
15 godina

Nova cijena MAxtv usluge od 1.7.2013 se povecava pa me zanima da li mogu od  toga datuma otkazati MAXtv bez placanja penala prije isteka moga trenutnog ugovora ?!

Ostavio bih samo telefon i internet, vidim da na racunu pise  da se moze otkazati ugovorna obaveza ako cijena nije prihvatljiva.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PC - stručnjak kaže...
DamageHigh kaže...

Nije. Istekom ugovora, router je korisnikov.

E bogme je istina, prije koju godinu su se uvjeti promjenili i svi smo uz račune dobili i papir, da je ruter u vlasništvu ht-a konstantno, da pri prestanku korištenja ga moramo vratiti, nema više po isteku da je naš.

Ak ne vjeruješ čitaj nove uvjet ugovora, a starim korisnicima koji su potpisivali je podljezalo onim izmjenama od strane operatera na koje operater mora na prikladan način obavjestiti korisnika o izmjeni.

Isprike u tom slučaju. Hvala na info.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Joe Cooker kaže...

Nova cijena MAxtv usluge od 1.7.2013 se povecava pa me zanima da li mogu od  toga datuma otkazati MAXtv bez placanja penala prije isteka moga trenutnog ugovora ?!

Ostavio bih samo telefon i internet, vidim da na racunu pise  da se moze otkazati ugovorna obaveza ako cijena nije prihvatljiva.

Ako imaš ugovor cijena ti se neće povećati. Tek kada ti istekne ugovor ti ide povećanje cijene.

Bit će!
15 godina
unique83 kaže...
Joe Cooker kaže...

Ako imaš ugovor cijena ti se neće povećati. Tek kada ti istekne ugovor ti ide povećanje cijene.

Pise mi u zadnjem racunu da mi se cijena povecava 1.7. 2013

Ugovor mi ne istice uskoro, tako da ta tvoja informacija izgleda da nije tocna.

Mene vise zanima da li mogu otkazati bez penala prije isteka ugovora zbog povecanja cijene?

Nemam volje pricati sa njihovim agentima pa ako netko zna...

Ty

BE HAPPY xD : )
16 godina
unique83 kaže...
Joe Cooker kaže...

Znaci, sada mozemo produziti ugovor (prije 1.7) i dvije godine smo mirni?

Barem bi tako trebalo biti...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
Joe Cooker kaže...
unique83 kaže...
Joe Cooker kaže...

Pise mi u zadnjem racunu da mi se cijena povecava 1.7. 2013

Ugovor mi ne istice uskoro, tako da ta tvoja informacija izgleda da nije tocna.

Mene vise zanima da li mogu otkazati bez penala prije isteka ugovora zbog povecanja cijene?

Nemam volje pricati sa njihovim agentima pa ako netko zna...

Ty

Vjeruj mi ako imaš ugovornu obvezu na maxtv-u neće ti se povećati cijena dok ne istekne ugovor. Informacija je točna zato što radim u službi za korisnike i znam šta pričam.

@lovac82

ne možeš produljit ugovor za max tv jer se trenutno ne dijeli ništa za produljenje. Eventualno možeš izbjeći veću cijenu ako uzmeš neki od max3 paketa.

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 18:49 (unique83).
13 godina

je istina da maxtv ce sad kostat oko 75 kn?

0 0 hvala 0
17 godina
Navodno da.
Koliko je sadasnja cijena?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
16 godina
unique83 kaže...
@lovac82 ne možeš produljit ugovor za max tv jer se trenutno ne dijeli ništa za produljenje. Eventualno možeš izbjeći veću cijenu ako uzmeš neki od max3 paketa.

Stvar je u tome sto nemam te Max2/3 pakete..... internet i televzija mi je kod t-coma, a telefon kod Optime. Mobitel (LG L3) nude za produzenje ugobora s ADSL-om, a sto je s Max2/3 paketima?

djigibao kaže...
Navodno da.
Koliko je sadasnja cijena?

67 KN ako uz nega imas ADSL.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 21:06 (lovac82).
17 godina
Znaci poskupljenje je samo 8kn?
CUo sam da samo MAXTV ubiti poskupljuje.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
13 godina

to je i meni rekla prijateljica koja radi u szk za privatne korisnike. da za poskupljenje interneta nisu dobili nikakvu obavjest dok za maxtv znaju da poskupljuje

0 0 hvala 0
17 godina

Tražio sam povećanje brzine na 20mbita i trenutno na speedtestovima dobivam 18.0 mbita pa molim nekog tko se razumije u ove parametre, da li imam tehničku mogućnost dobiti pravih 20mbita.

Centrala se nalazi u zgradi do moje tako da daljina sigurno nije problem. Imam mogućnost spojiti Thomson TG 782 umjesto trenutno spojenog THOMSON-a ST780. Da li router utjeće na kvalitetu dsl signala?

Pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina

po ovome sto ja vidim imas ! ali jel imas voip ukljucen on ti uzima 2,3Mbita cca...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 21:24 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

po ovome sto ja vidim imas ! ali jel imas voip ukljucen on ti uzima 2,3Mbita cca...

Nemam ukljucen voip.

Koji je prijedlog? Da zovem službu? 

17 godina

cudno jer vidim da si jako blizu iako si sam to naveo mozda je do njih greska svakako ih nazovi jer ti oni moraju isporucit do 20 ako je to moguce a tebi je 

zasto im poklanjat tih 2Mbita ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Budem definitivno, samo sam htio prije provijeriti da li imam uvjete.

Pozdrav

17 godina
lovac82 kaže...
unique83 kaže...
@lovac82 ne možeš produljit ugovor za max tv jer se trenutno ne dijeli ništa za produljenje. Eventualno možeš izbjeći veću cijenu ako uzmeš neki od max3 paketa.

Stvar je u tome sto nemam te Max2/3 pakete..... internet i televzija mi je kod t-coma, a telefon kod Optime. Mobitel (LG L3) nude za produzenje ugobora s ADSL-om, a sto je s Max2/3 paketima?

Za max2/3 pakete se trenutno ne dijeli ništa. Ali ti ga ni ne možeš imati dok ne prebaciš telefon u HT. 

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 21:36 (unique83).
13 godina

probaj nabavit sx763 jer ti on prikazuje maksimalnu propusnost. i naravno, postaj ss speedtesta jer se ipak radi o 20 mbps

0 0 hvala 0
12 godina
unique83 kaže...
lovac82 kaže...
unique83 kaže...

Za max2/3 pakete se trenutno ne dijeli ništa. Ali ti ga ni ne možeš imati dok ne prebaciš telefon u HT. 

Za max2 pakete se dijeli smartfon LG L3 a za max3 tablet Huawei ako nisu ostali bez zaliha u ovih par dana, jer tablet i smartfon dobiš samo ako naručiš preko SZK a ne u t-centrima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 23:13 (roby27).
17 godina

Lg L3 se dijeli za produljenje ugovora za ADSL, a tablet se može dobiti isključivo ako produljiš ugovor za ADSL, uzmeš novi max tv i spojiš sve u max3 paket. Znači za sam max2/3 paket ne dobiješ ništa. Isključivo se pokloni dobivaju za produljenje ADSL-a.

Bit će!
14 godina
Pozdrav zanima me kakva je situacija sa Tcom dali nude fiksni internet bez tel.priključka te koje su cijene za 4.mbit/flat?pozz...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice