T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.095.747
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
miki1981 kaže...

kakvi likovi.

Danas je 16.07.

15 gb si koristio pla mjeseca, Flat koristiš pola mjeseca.

Platit ćeš pola cijene od 15 gb paketa i platit ćeš pola cijene od Flat paketa.

pa i mislio sam da je tako, ali nisam bio siguran da cijene imaju veze samo sa danima nego i sa potrošenim prometom u određenom paketu s obzirom da sam iskoristio 9gb u paketu 15 gb, sorry na ovakim pitanjima ali želim biti sto posto siguran, jer razmišljam preći na flat

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 16:30 (fighterZu).
15 godina
fighterZu kaže...
miki1981 kaže...

kakvi likovi.

Danas je 16.07.

pa i mislio sam da je tako, ali nisam bio siguran da cijene imaju veze samo sa danima nego i sa potrošenim prometom u određenom paketu s obzirom da sam iskoristio 9gb u paketu 15 gb, sorry na ovakim pitanjima ali želim biti sto posto siguran, jer razmišljam na preči na flat

Ono što meni nikako nije jasno zašo se takve stvari uopće pitaju ovdje kada postoji 0800 9000.

Em je besplatno, em se snima, em dobiješ zadnje valjane informacije, pa i konkretne brojke baš za sebe Sve ovo što će ti netko ovdje reć, uključujući i mene je ono što je bilo, što smo čuli ili doživjeli jednom, možćda pred 5 dana, ali možda io pred godinu dana.

A kada se radi o plaćanju uvijek ti je bolje pitat tamo gdje imaju najnovije informacije, a to je sam T-com.

14 godina
protjeran
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Moze li mi neko objasnit kako nagovorit t com da mi makni pcm..

jeli moram ic na sud ili se to moze drukcije??

Nemojte me mrzit zbog onoga sto napisem

0 1 hvala 0
15 godina
miki1981 kaže...
fighterZu kaže...
Spaceni kaže...

Do dana dok je bio stari aktivan on se naplati za te dane , a od kad je novi aktivan recimo flat naplaćuje se on i to ne u punom iznosu mjesečne pretplate već sustav izračuna po danima točno koliko iznosi

sad recimo ja imam 15 gb, potrošio sam 9 i pređem na flat->kolika bi to otprilike bila cijena, i kako to misliš sustav izračuna po danima(kako ću ja znati koliko to košta, jer ne želim da me iznenadi neka bum cijena koja je veča od cijelokupne cijene flat paketa)

kakvi likovi.

Danas je 16.07.

NE! platit ćeš PUNU cijenu paketa od 15GB i platit ćeš CIJELI flat...

15 godina
Idealist kaže...

Nećeš sigurno.

Ako su i nešto mijenjali u zadnjih 2-3 mjeseca (od kad je jedan od susjeda tražio da mu to prebacim) može se eventualno dogodit da mu kod računanja cijene za 15giga naplate cijeli paket ili tako nešto jer je prošao pola paketa,šta ja znam, ali FLAT SIGURNO neće platit cijeli, nisu valjdi takvi kreteni da kad svi tako naplaćuju prebacivanje da bi on isad prebacili na skuplje. Sumnjam da su se prebacili na lošije za kupca u ovo vrijeme.

EDIT: evo sad sam ih nazvao da ne pišem bezveze...45 sekundi i evo točnih informacija:

Znači koliko dana koristiš neku uslugu toliko je i plaćaš.

Dakle ako si 15 gb koristio 16 dana onda fino uzmeš cijenu za paket 15 gb podijeliš je sa 31 i pomnožiš sa 16. Isto tako i za FLAT.

Onako kako sam ti prvi put napisao tak oi je, ništa se nije mijenjalo u T-com pravilima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 18:44 (miki1981).
15 godina
protjeran

moze savjet

dali da sad produzim pretplatu na inet maxtv (kao daju onaj mobitel lg +odjavio bi max pa si uzeo wii)

ili da sacekam (mozd neko ima info da ce biti boljih "poklona" )

?

16 godina
ccfly kaže...

moze savjet

dali da sad produzim pretplatu na inet maxtv (kao daju onaj mobitel lg +odjavio bi max pa si uzeo wii)

ili da sacekam (mozd neko ima info da ce biti boljih "poklona" )

?

Ako ti je dostupan samo t-com i nitko drugi..... onda produzi ugovor, mislim da je bolje kada ti nude konzolu / tv i sl, poslije ce nuditi prijenosni HDD koji puno manje vrijedi, tako je moj frend prije mozda 2-3 god dobio PS2 za 1kn uz potpisivanje ugovora na 24mj za max adsl

Radi sto hoces, al sumnjam da ce poslije nuditi nesto sto ima vecu vrijednost

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 19:13 (lovac82).
15 godina
protjeran
Mertojak kaže...

Zatraži...NE moli, nego traži da ti maknu. Dužni su maknuti. Ako će se početi izmotavati, odmah zaprijeti udrugom za zašttitu potrošaća, potrošačkim kodom, novinama, TV-om, odvjetnikom...

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mertojak kaže...

Što je pcm?

15 godina
neaktivan

Nervira me što u t-comu platim preko 500kn mjesečno za telefon + internet. Čim istekne ugovor i ja ću se prebaciti - vjerovatno na iskon (još moram vidjeti što se nudi u Optimi).

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Nervira me što u t-comu platim preko 500kn mjesečno za telefon + internet. Čim istekne ugovor i ja ću se prebaciti - vjerovatno na iskon (još moram vidjeti što se nudi u Optimi).

u optimi si sama moraš kupit router

a iskon ga daje za 1 kn
tak da definitivno iskon i ja ću se prebacit za 2 mjeseca čim istekne ugovor na HR.DUO iskon 

15 godina
neaktivan

Ja sam isto gledala taj paket. Koliko vidim da bi me trebalo izaći duplo manje nego u t-comu.

15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Ja sam isto gledala taj paket. Koliko vidim da bi me trebalo izaći duplo manje nego u t-comu.

da ali i t-comu plačaš još onu preplatu
al gledaj uzmeš paket unlimited neograničeno telefoniranje
al nemsiješ preć 300% od rosječen potrošnje jednog građanina(to piše tamo sitno da nitko nevidi)

220 kn je taj paket+80 kn t-comu
ili obični 160 kn ison + 80 kn preplata t-comu

15 godina
neaktivan

Gledala sam i studentski xcarnet. Isplati se to uzeti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

npr ja sam sad 4 srednje ja mogu uzet taj carnet vidim da je 115 kn
nije puno
a na staru se vodi telefon 

15 godina
protjeran

ma imam optimu h-1 i t-com jedino

inace bi prebacio na iskon da ga ima tu

pricao sam s h-1 i optimom  nijedni nemaju svoje tu kod mene neg posudjuju (znaci isti racuni )

a drugo  imam par frendova koji su pobjegli s h-1 (mal malo neki vrag puca nemozes telefonirati )

pa iako je 30-50 kuna manje neg t-com ,tu bar imam neku sigurnost da ce raditi stalno

il bar imati nekog da davis ak neradi (kod h-1 cekas i 1h da se neko javi)

neznam jel se dosad ista promjenilo tu kod njih ali :)(

gubiti zifce za 50 kuna mi nije neka logika

15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Isplati ako:

- ti je dostupno Iskonovo cjelokupno rješenje (bez pretplate T-Comu) - EDIT: inače niti ne možeš uzeti carnet

- ne skidaš puno (nelegalnih) stvari (carnet ti šalje opomene, te ti mogu isključiti net)

- koristiš manje, ili jednako računala u kućanstvu nego imaš CARNet lozinki (možeš se spojiti sa onoliko računala na net koliko imaš lozinki)

Inače je cijena 115Kn/mj za telefon (povoljniji nego na T-Comu), te flat 5Mbps

Ako imate pitanja o telekomunikacijama, a pogotovo o Iskonu, samo pucajte (može i na PM)! ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 19:55 (RaNzO).
15 godina
neaktivan

Ajde kad si se već ponudio :)

H1 je navodno dostupan u mojoj ulici no kad ispunjavam onu net narudžbu nemam ponuđene one call & suft opcije već samo bit.

Kako optima stoji sa slanjem opomena?

Odnose li se opomene samo na student paket?

15 godina
neaktivan
RaNzO kaže...
GigaGirl kaže...

Isplati ako:

- ti je dostupno Iskonovo cjelokupno rješenje (bez pretplate T-Comu) - EDIT: inače niti ne možeš uzeti carnet

- ne skidaš puno (nelegalnih) stvari (carnet ti šalje opomene, te ti mogu isključiti net)

- koristiš manje, ili jednako računala u kućanstvu nego imaš CARNet lozinki (možeš se spojiti sa onoliko računala na net koliko imaš lozinki)

Inače je cijena 115Kn/mj za telefon (povoljniji nego na T-Comu), te flat 5Mbps

Ako imate pitanja o telekomunikacijama, a pogotovo o Iskonu, samo pucajte (može i na PM)! ;)

odustajem od carneta ja puno stvari skidam 
daj mi RANZO reci koliko dođe priključak na iskon
i jesi li provjerio za moj tel.priključak jel je išta dostupno sinoć sam ti poslo na pm br telefona 

15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Ajde kad si se već ponudio :)

H1 je navodno dostupan u mojoj ulici no kad ispunjavam onu net narudžbu nemam ponuđene one call & suft opcije već samo bit.

Kako optima stoji sa slanjem opomena?

Odnose li se opomene samo na student paket?

To je do CARNeta, a ne pojedinog providera. Da, opomene se odnose na student pakete.

Provjeri si konkretno za H1 na 0800 0505, ali ako su ti dostupni samo bit paketi, to ti je onda CPS, tj. preko T-Coma (kao što je HR.DUO preko Iskona, te OptiStream preko Optime), samo što sve plaćaš H1 telekomu, a onda se oni razriješe s T-Comom.

maherDP kaže...

odustajem od carneta ja puno stvari skidam 
daj mi RANZO reci koliko dođe priključak na iskon
i jesi li provjerio za moj tel.priključak jel je išta dostupno sinoć sam ti poslo na pm br telefona 

Dostupan ti je HR.DUO. Čak i da hoćeš CARNet, trenutno ti nije dostupan. :)

EDIT:

Priključak ti je besplatan uz ugovor, a ako hoćeš bez ugovora, tada je 450 kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 20:28 (RaNzO).
15 godina
neaktivan

Još jedno pitanje pošto se ne mogu snaći na Optima stranicama. Nadam se da nećeš zamjerati što sam dosadna :) (Plavuša u dubini duše)

Telefon + Internet (OptiDSL ovaj flat) mjesečno izađu koliko?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Još jedno pitanje pošto se ne mogu snaći na Optima stranicama. Nadam se da nećeš zamjerati što sam dosadna :) (Plavuša u dubini duše)

Ja ti preporucam Amis.

Imam 2u1 uslugu (flat internet i telefon). Dolazi 1 racun od 168 kn i to je to - brzina 8mgbit-a.

Razgovori su  besplatni prema fiksnom telefonu ( 7 lipa uspostava poziva ).

Cak imaju i akciju ako potpises do 31.08 placas pola godine samo 109 kuna.

Racun platim svaka 3 mjeseca jer tek onda posalju opomenu - nije ko t-com da me svako malo tlaci

http://www.amis.hr/

15 godina
neaktivan

Rado bih, ali nažalost nije mi dostupan.

15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Rado bih, ali nažalost nije mi dostupan.

samo zagreb i bliža okolica baš sam sad zvao
pa nemogu vjerovat da nema nikakvih dobrih usluga na našim lokacijama 

15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

preko t-coma:

73,80 t-comu + 126,55 optimi za flat 2 Mbps = 200,35 kn/mj

73,80 t-comu + 150,75 optimi za flat 4 Mbps = 224,55 kn/mj

optiDSL, tj. kompletno preko optime:

156,37 kn/mj za tel + flat 2 Mbps

186,62 kn/mj za tel + flat 4 Mbps

15 godina
neaktivan

Kompletan prelazak na iskon mi nije dostupan tako da bih svejedno morala plaćati t-comu jedan dio, a za Optimu moram još provjeriti.

0 0 hvala 0
15 godina
miki1981 kaže...
Idealist kaže...

Nećeš sigurno.

Ako su i nešto mijenjali u zadnjih 2-3 mjeseca (od kad je jedan od susjeda tražio da mu to prebacim) može se eventualno dogodit da mu kod računanja cijene za 15giga naplate cijeli paket ili tako nešto jer je prošao pola paketa,šta ja znam, ali FLAT SIGURNO neće platit cijeli, nisu valjdi takvi kreteni da kad svi tako naplaćuju prebacivanje da bi on isad prebacili na skuplje. Sumnjam da su se prebacili na lošije za kupca u ovo vrijeme.

EDIT: evo sad sam ih nazvao da ne pišem bezveze...45 sekundi i evo točnih informacija:

Znači koliko dana koristiš neku uslugu toliko je i plaćaš.

Dakle ako si 15 gb koristio 16 dana onda fino uzmeš cijenu za paket 15 gb podijeliš je sa 31 i pomnožiš sa 16. Isto tako i za FLAT.

Onako kako sam ti prvi put napisao tak oi je, ništa se nije mijenjalo u T-com pravilima.

e, vidis, meni su rekli drugacije. zena mi je jos rekla da preporuca svima da promijene paket zadnji dan u mjesecu. da oni kao "ne znaju" koliko si ti gb napravio u paketu od 15gb i da ti racunaju cijeli...

16 godina

Ovako.... trenutno imam max tv uz max adsl i telefon na t-comu

1. Pretplata = 75 KN

2. Telefon (nikakva posebna tarifa, just the damn phone) = prosjek negdje do 150 KN

3. Adsl brzina 4mbit/s = 80 KN

4. Adsl promet flat = 100 KN

5. Max tv (uz max adsl) i osnovni paket = 66 KN

Ukupno: 471 KN by t-com :S

___________________________________________________________________________________

Nitko mi nije dostupan, samo iskon usluga HR.DUO preko postojece t-com linije, evo sto nude

1. Pretplata t-comu = 75 KN

2. Telefon

- 100 minuta u fiksnoj nacionalnoj mreži ** (** Naplaćuje se samo uspostava poziva 0,07kn)

- preusmjeravanje poziva
- prikaz broja
- zabrana prikaza vlastitog broja
- zabrana poziva prema određenim skupinama brojeva (međunarodni pozivi, mobilne mreže, 060, 061 brojevi)

3. Adsl brzina 10mbit/s

4. Adsl promet flat

5. Iskon mi ne nudi tv uslugu, moze li mi ostati max tv? na site-u od t-coma imaju dva nacina (max tv uz max adsl pristup ili max tv uz fiksnu liniju), sto je s max tv-om bez icega rofl? to znaci da ne mogu imati max tv ako mi je sve ostalo na iskonu?

Ugl, ukupna cijena za iskon HR.DUO uslugu (adsl 10mbit + telefon + pretplata t-comu) iznosi: 335 KN nez tv usluge..... samo me jos brine ovaj tv

6. I za kraj, mogu li uopce imati ovoliku brzinu?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Whatever kaže...
RaNzO kaže...

optiDSL, tj. kompletno preko optime:

156,37 kn/mj za tel + flat 2 Mbps

186,62 kn/mj za tel + flat 4 Mbps

....i uzmeš dva TV prijamnika kao što imam ja na T-comu i cijena postaje identična T-comu, jedino je "nešto" povoljnije telefoniranje, no tko malo telefonira, to mu je nebitno.

O čem ti briješ? Flat kod T-Coma je 180 kn/mj (ako posebno ne zatražiš ugovor na flat, tada ti je 160 kn/mj) + minimalna pretplata za tel od 73,80 kn, pa te to ispadne 254 kn/mj. U ovom paketu nema TV-a.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice