T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.094.752
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
maherDP kaže...

ovako ljudi imam pitanje koji se internet najbolje isplati uzet mislm najeftiniji flat
imam od t-coam al je previše dat 180 kn mjesečno

pa se razmišljam prebacit na neku drugu mrežu 

Možeš imati flat i4mbit na t-comu za 158kn mjesečno s time da moraš imati UO na prometnom dijelu pa ti je samim time jeftinija naknada. A na pristupnom dijelu ide naravno 24mj UO ako uzimaš prvi put za 1kn.

14 godina
neaktivan
RaNzO kaže...
Ukoliko na tvojem broju/adresi nemaš PCM uređaj, tj. ako imaš internet koji nije preko B-neta, ili preko metronetove optike, tj. ako imaš bilo koji ADSL, tada ti je dostupan Iskon bilo bez, ili sa pretplatom T-Comu (ako imaš PCM, tada ne možeš dobiti ADSL od niti jednog operatora). Koliko to još puta moram ponoviti?

Razumijem ja što je PCM, ja naravno nemam PCM već imam normalan ADSL preko t coma. Ali kad sam provjerio preko neta za moj broj telefona na internet stranici od Iskona mi kaže da nemam mogućnosti preko Iskona.

Sad jedino da je odjaviti t com i baš napraviti zahtjev možda bi mi napravili mogućnosti.

17 godina
maherDP kaže...

Bnet mi nije dostupan 

moja lokacija je Čazma

Pa onda ti ništa nije dostupno osim T-Coma i Iskona. ako si u Čazmi.

14 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

jesu li ovo neki novi paketi ili -> 10 mbps te 15 gb za 180 kn te 20 mbps+flat za 331 kn(vidi sliku), nije mi jasno odakle se nude za cijenu same brzine(tj. zajedno sa prometnim paketom)

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 16:02 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

jesu li ovo neki novi paketi ili -> 10 mbps te 15 gb za 180 kn te 20 mbps+flat za 331 kn(vidi sliku), nije mi jasno odakle se nude za cijenu same brzine(tj. zajedno sa prometnim paketom)

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp

je to je nešto novo... al šta če ti 15 gb i 10 mbita... to natučeš za 2 dana..xD

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
Zvjerkan kaže...

je to je nešto novo... al šta če ti 15 gb i 10 mbita... to natučeš za 2 dana..xD

ma znam, bilo bi dobro da je flat ponuda u tom 10 mb paketu(to je već primamljivije) al nažalost riječ je o 15gb, bolje da su povećali brzine korisnicima za ovo ljeto, a oni nude pakete koji su neisplativi, ionako imam 15 gb te 4 mbit, a razmišljam preć na flat s istom brzinom, ovi paketi me uopće ne interesiraju, preskupi za mene

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 16:24 (fighterZu).
15 godina
neaktivan
fighterZu kaže...
Zvjerkan kaže...

ma znam, bilo bi dobro da je flat ponuda u tom 10 mb paketu al nažalost riječ je o 15gb, bolje da su povećali brzine korisnicima za ovo ljeto, a oni nude pakete koji su neisplativi, ionako imam 15 gb te 4 mbit, a razmišljam preć na flat s istom brzinom, ovi paketi me uopće ne interesiraju, preskupi za mene

kad gledaš to je samo brzina 15 gb se ne naplačuje... no što če mi tako šta.. da je + flat.. onda wee

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
neaktivan

Ma to ste nešto krivo shvatili odnosno čudno je prikazano na stranici ali brzina do 10 mbit je 180kn + 15gb koji je 48kn odnosno 59 bez UO, tako da vam dođe 227kn minimum za 15gb, odnosno 258kn sa flatom ako bi imali 10mbit flat.

16 godina

Glavno da je upload jos uvijek dno dna.

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

dali ima kakvih "darova" kod produljenja ugovora za internet / maxtv ??

16 godina
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
protjeran

znaci nista zanimljivo 

ja se ponadao da ima onih "darova" od 1 kuna  al mauna

nego se nedobije onaj wii ?

ili da odjavim i ponovo prijavim ?

15 godina
protjeran

nego kak ose dobije mobitel LG Optimus Me P350 ?

pise da je to za 1 kunu

15 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi T-Com-a: kada promijenim tarifni paket odmah sutradan mi je aktiviran? Znači li to da cijeli mjesec plaćam po novoj cijeni paketa?

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

mjesecno se menja

npr sad si na 10gb  oces flet imas ovaj mj 10gb poslje (od 1-vog) flat

ja se zahebao dosad 3x i racun bio preko 1500kn :)(

15 godina
GigaGirl kaže...

Imam pitanje u vezi T-Com-a: kada promijenim tarifni paket odmah sutradan mi je aktiviran? Znači li to da cijeli mjesec plaćam po novoj cijeni paketa?

Da, odmah sutradan. Ali provjeri svakako na 0800 9000 taj drugi dan je li ti paket usitinu i aktivan.

I ne plaćaš cijeli mjesec, već razmjerno danima kojima ti je bio aktivan.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
protjeran
Spaceni kaže...

Razumijem ja što je PCM, ja naravno nemam PCM već imam normalan ADSL preko t coma. Ali kad sam provjerio preko neta za moj broj telefona na internet stranici od Iskona mi kaže da nemam mogućnosti preko Iskona.

Sad jedino da je odjaviti t com i baš napraviti zahtjev možda bi mi napravili mogućnosti.

Ne moraš ništa provjeravati, dostupno ti je sigurno. Jedini uvjet je da nemaš PCM.

14 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Adsl promet ti je aktivan od sljedećeg dana odnosno od 00:00. Naplaćuje se proporcionalno danima korištenja.  

15 godina
protjeran

otkada to ?

ja imao onaj jeftini 3x (bio na terenu) i kad se vratio stavio flat i do kraja mjeseca natukao racun preko 1500kn-a

14 godina
neaktivan
ccfly kaže...

otkada to ?

ja imao onaj jeftini 3x (bio na terenu) i kad se vratio stavio flat i do kraja mjeseca natukao racun preko 1500kn-a

Neznam na koji jeftiniji misliš, postoji 1gb koji je 20kn + svaki dodatni 1gb dodatnih 20kn. Postoji 15gb nakon potrošenih ide svaki dodatni 1gb 20 kn. I postoji flat.

Paket se može mjenjati svakih 30 dana, mora proći period od 30 dana između promjene paketa. Nakon što se napravi zahtjev , odmah drugi dan je aktivan novi paket.

Do dana dok je bio stari aktivan on se naplati za te dane , a od kad je novi aktivan recimo flat naplaćuje se on i to ne u punom iznosu mjesečne pretplate već sustav izračuna po danima točno koliko iznosi.

A to što si ti natukao račun od 1500kn to može jedino biti zbog neinformiranosti ili eventualno nekakve greške.

17 godina
ccfly kaže...

otkada to ?

Od prije otprilike 5 mjeseci ili više (hvala na ispravku. Znam da je već dugo, ali nisam siguran koliko prošlo od te promjene)

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 23:45 (denix).
14 godina
neaktivan
denix kaže...
ccfly kaže...

otkada to ?

Od prije otprilike 5 mjeseci ili manje.

Barem 8 mjeseci je ovako kao što sam napisao gore. A za prije neznam.

15 godina
protjeran

aj super da i to sad znam

sad mogu baciti na najmanji paket kad idem na duze pa kad se vratim na flat opet

14 godina
neaktivan
ccfly kaže...

sad mogu baciti na najmanji paket kad idem na duze pa kad se vratim na flat opet

Tako je , a kad imaš start paket od 1gb, onda ukoliko se u tom mjesecu ne logiraš niti jednom s tim korisničkim imenom neće ti se naplatiti ni tih 20kn. Nego samo brzina koja je za 4mbit 79kn.

16 godina
ccfly kaže...

Je da, samo nemoj zaboraviti susjedima ostaviti ukljucen wlan {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina

Sada vidim da mi je dostupan H-1, a lako moguce da selim u novi stan u Travnom i onda adio t-com!

Tamo mi je u tome stanu dostupan Amis  i optika....milina!

Dali ima netko iskustva sa H-1...kakve su brzine up i down? IPTV je po BUG-u ocito jako dobar (bar tako kazu u zadnjem broju!)...bolji od t-coma svakako!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znam da je offtopic, ali da bezveze ne otvaram novu temu, da li netko ima problema sa pristupom webshopu na moj tcom?
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Znam da je offtopic, ali da bezveze ne otvaram novu temu, da li netko ima problema sa pristupom webshopu na moj tcom?

Meni radi.

14 godina
Spaceni kaže...

Do dana dok je bio stari aktivan on se naplati za te dane , a od kad je novi aktivan recimo flat naplaćuje se on i to ne u punom iznosu mjesečne pretplate već sustav izračuna po danima točno koliko iznosi

sad recimo ja imam 15 gb, potrošio sam 9 i pređem na flat->kolika bi to otprilike bila cijena, i kako to misliš sustav izračuna po danima(kako ću ja znati koliko to košta, jer ne želim da me iznenadi neka bum cijena koja je veča od cijelokupne cijene flat paketa)

15 godina
fighterZu kaže...
Spaceni kaže...

Do dana dok je bio stari aktivan on se naplati za te dane , a od kad je novi aktivan recimo flat naplaćuje se on i to ne u punom iznosu mjesečne pretplate već sustav izračuna po danima točno koliko iznosi

sad recimo ja imam 15 gb, potrošio sam 9 i pređem na flat->kolika bi to otprilike bila cijena, i kako to misliš sustav izračuna po danima(kako ću ja znati koliko to košta, jer ne želim da me iznenadi neka bum cijena koja je veča od cijelokupne cijene flat paketa)

kakvi likovi.

Danas je 16.07.

15 gb si koristio pla mjeseca, Flat koristiš pola mjeseca.

Platit ćeš pola cijene od 15 gb paketa i platit ćeš pola cijene od Flat paketa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice