T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.095.163
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Zvjerkan kaže...
rustweaver kaže...
RaNzO kaže...
Ne inzistiram, napomenuo sam već da je ta tarifa puno skuplja u odnosu na konkurenciju. Između ostaloga, nije osnovna tarifa, već ju moraš posebno zatražiti. Koji postotak ljudi je to napravio? 1 promil?

"Puno skuplja" lol

Nebitno moras li ju zatraziti naknadno i kolika joj je cijena. Cinjenica je da ona postoji. Case closed. Uzgred budi receno, cini mi se da se svima koji su uvodili telefonski prikljucak od kada postoje Super tarife one nude po defaultu (buduci da Super 60 tarife ne traze nista vecu naknadu), kao sto su meni kada sam zatrazio ADSL.

I btw. rasprava o cijenama usluga me ni najmanje ne zanima. Nije to moj djir. ISP mi je T-Com zato sto drugi u mom podrucju ne nude nikakve usluge. Prvi ISP koji mi omoguci 10/10 simetricno, kao sto imaju janezi, ce dobiti moju dusu, a ugovor cu potpisati i krvlju ako treba :D

u pravu si, svi korisnici od 1.6 imaju super 60 jer mini tarifa ili ti bivši strt ne postoji...

Start tarifa nije isto što i Mini.

Postojale su tarife:

Halo Mini

Halo Start 60

Halo 150

Obračunska jedinica je bila minuta u ovim tarifama.

Sad je Halo Mini ukinuta, te su uvedene:

Halo Super 60

Halo Super 60 UP

Halo Super 150

Obračunska jedinica je sekunda nakon prve minute razgovora, osim u Halo Super 60 UP u kojoj je obračunska jedinica sekunda od početka, ali su cijene poziva skuplje u toj tarifi.

15 godina
RaNzO kaže...
...

Dostupan ti je Iskon sigurno, a vrlo vjerojatno i pokoji od ostalih operatora. Uskoro će biti dostupni svi operatori (osim B-neta, jer oni provlače svoje kablove) u cijeloj HR bez pretplate T-Comu.

Kako možeš tvrdit što je njemu dostupno ako je čovjek rekao da mu nije dostupno ništa. Pa valjda je provjerio...

I meni kad sam bio na T-comu nije bio dostupan Iskon. Tj bilo je dostupno samo plaćanje impulsa, a da pretplatu i dalje plaćam T-Comu. A ADSL iskonov nisam mogao uopće dobit.

To je bilo pred par mjeseci. Ali mi je zato bila dostupna Optima, kompletna usluga, znači i njihov komplet telefon, i ADSL. Dok pred nekih godinu i pol m inije bilo dostupno baš ništa od nikoga osim T-Coma. Dok je npr ulica 50m od mene imala Optimu telefon i ADSL već par godina prije.

15 godina
protjeran
miki1981 kaže...
RaNzO kaže...
...

Dostupan ti je Iskon sigurno, a vrlo vjerojatno i pokoji od ostalih operatora. Uskoro će biti dostupni svi operatori (osim B-neta, jer oni provlače svoje kablove) u cijeloj HR bez pretplate T-Comu.

Kako možeš tvrdit što je njemu dostupno ako je čovjek rekao da mu nije dostupno ništa. Pa valjda je provjerio...

I meni kad sam bio na T-comu nije bio dostupan Iskon. Tj bilo je dostupno samo plaćanje impulsa, a da pretplatu i dalje plaćam T-Comu. A ADSL iskonov nisam mogao uopće dobit.

To je bilo pred par mjeseci. Ali mi je zato bila dostupna Optima, kompletna usluga, znači i njihov komplet telefon, i ADSL. Dok pred nekih godinu i pol m inije bilo dostupno baš ništa od nikoga osim T-Coma. Dok je npr ulica 50m od mene imala Optimu telefon i ADSL već par godina prije.

Već smo apsolvirali to, al ajde, da ponovim.

Iskon je dostupan na apsolutno svakom kutku, tj. broju Lijepe naše, osim na brojevima gdje je PCM uređaj, a njih je malo, te se broj svakim danom smanjuje.

Doduše, nije dostupno cjelokupno iskonovo rješenje (bez pretplate T-Comu) u cijeloj HR (još), ali je usluga s uračunatom pretplatom T-Comu jeftinija nego kod T-Coma, a kvaliteta je neupitna (Iskon je u HT grupaciji).

Uskoro (vjerojatno još ove godine, jer je odluka već donesena) će svi operatori biti dostupni u cijeloj HR bez pretplate T-Comu.

15 godina
RaNzO kaže...

Već smo apsolvirali to, al ajde, da ponovim.

Iskon je dostupan na apsolutno svakom kutku, tj. broju Lijepe naše, osim na brojevima gdje je PCM uređaj, a njih je malo, te se broj svakim danom smanjuje.

Doduše, nije dostupno cjelokupno iskonovo rješenje (bez pretplate T-Comu) u cijeloj HR (još), ali je usluga s uračunatom pretplatom T-Comu jeftinija nego kod T-Coma, a kvaliteta je neupitna (Iskon je u HT grupaciji).

Uskoro (vjerojatno još ove godine, jer je odluka već donesena) će svi operatori biti dostupni u cijeloj HR bez pretplate T-Comu.

Pa ja to i govorim, bio mi je dostupan pred par mjeseci Iskon ali samo telefon, i samo preko T-COM pretplate ADSL mi je bio nedostupan tada preko Iskona.

Čak štoviše, evo upravo sam provjerio sada, i čak i sada mi nije dostupna kompletna Iskon usluga, nego opet bi plaćao pretplatu T-comu, a impusle, i sada dostupanu ADSL potrošnju Iskonu.

Dakle i dalje nema potpune Iskon usluge.

Dok mi Optima još pred par mjeseci ponudila komplet njihovu uslugu, sa 1 računom koji plaćam samo njima.

15 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

Da, puno skuplja!

od optime 15%

od h1 15% - 31%

od iskona 37,5%

od metroneta 37,5% - 100%

od b-neta 34% - 62,5%

Strasna razlika u cijeni, nema sto...

Jedini koje priznajem na ovoj ovdje listi su Optima i Iskon, ostali su tako slabo rasireni da nisu relevantni.

RaNzO kaže...

Sto me briga jesu li mi Optima telekom ili Iskon dostupni? Ako bas moras znati i Optima i Iskon su mi dostupni, ali preko T-Comove infrastrukture, to za mene nije dostupnost. Mogu li mi oni ponuditi simetricni DSL pristup po brzinama od barem 5 megabita, flatrate, u paketu koji cilja obicne a ne poslovne korisnike?

Daj prestani na trenutak propagirati ostale providere i pocni razmisljati o onome o cemu se ovdje prica.

Ili ti ovdje negdje vidis simetricni DSL?

http://www.iskon.hr/za_kucu/usluge_na_t_com_liniji/hr_duo/cjenik

http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/optidsl

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 13:39 (rustweaver).
15 godina

Točno tako.

A inače, nažalost za sad samo Metronet nudi simetriju, i to samo u nekoliko ZG kvartova...

15 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

evo piše mi ovako kad uđem u postavke rutera:

Maximum line rate: 18576 kbps (downstream)/1391 kbps (upstream)

Noise margin: 20.4 dB (downstream)/ 12 dB (upstream)

Line attenuation: 19.5 dB (downstream)/ 11.5 dB (upstream)

Output power: 4.1 dBm (downstream)/ 6534.4 dBm (upstream)

dali je to dobra veza i dali bi mi radilo da uzmem veću brzinu,sad sam na 4Mbita,a ako se ne varam trebam gledati pod ovo Maximum line rate,a to mi je 18576 kbps što je oko 17 Mbita?

jeli se to tako gleda ili nekako drugačije?

I kakva mi je veza općenito gledajući po ovim brojkama?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 15:30 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo piše mi ovako kad uđem u postavke rutera:

Maximum line rate: 18576 kbps (downstream)/1391 kbps (upstream)

Noise margin: 20.4 dB (downstream)/ 12 dB (upstream)

Line attenuation: 19.5 dB (downstream)/ 11.5 dB (upstream)

Output power: 4.1 dBm (downstream)/ 6534.4 dBm (upstream)

dali je to dobra veza i dali bi mi radilo da uzmem veću brzinu,sad sam na 4Mbita,a ako se ne varam trebam gledati pod ovo Maximum line rate,a to mi je 18576 kbps što je oko 17 Mbita?

jeli se to tako gleda ili nekako drugačije?

I kakva mi je veza općenito gledajući po ovim brojkama?

Veza ti je jako dobra. Maximum line rate ti je maksimalna izmjerena brzina na kojoj se mozes spojiti. Dakle po ovome mozes imati 18 Mbit/s download brzinu i 1.3 Mbit/s upload brzinu bez problema.

Evo ti za usporedbu moje trenutne brojke:

Maximum line rate:    19400 kbps (downstream) / 1312 kbps (upstream)
Noise margin:    17.5 dB (downstream) / 11.7 dB (upstream)
Line attenuation:    20 dB (downstream) / 13.3 dB (upstream)

Output power:    4.3 dBm (downstream) / 6542 dBm (upstream)

S time da ti je noise margin bolji od mojeg, kao i atenuacija signala (atenuacija mora biti sto niza, ona izrazava slabljenje signala preko udaljenosti, a noise margin treba biti sto veci, on izrazava snagu signala u odnosu na sum linije)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 15:49 (rustweaver).
16 godina
odjavljen

Bakar se ne predaje kod mene. S obzirom na starost linije (21 godina), mislim da je ovo poprilično dobro

Maximum line rate:18588 kbps (downstream) / 1163 kbps (upstream)

Noise margin:12.5 dB (downstream) / 17.8 dB (upstream)

Line attenuation:15.9 dB (downstream) / 7.4 dB (upstream)

Output power:16.3 dBm (downstream) / 12.6 dBm (upstream)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 17:41 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
rustweaver kaže...
win32 kaže...

Sta tu ima biti dobro!?

Radi njihovih sugavih brzina uploada svaki mj. placam cca 250 kn + samo za box. 

Dali ima nekih naznaka da ce dizati sta brzine uploada? Sugavi t-com! {#}

To je ADSL, cak i da ti znacajno podignu upload, nece ti biti dovoljno te ce ti i dalje trebati seedbox. Ogranicenje tehnologije. Za ono sto bi ti vjerojatno htio ce ti trebati simetricni DSL.

Frendos ja da vidim upload od kuce 1 MB zaplakao bih od srece....1:1 ne ocekujem naravno od adsl-a, ali vrijeme je da sugavu optiku dovuku do stanova (pogotovo kada uzmem u obzir koliko im ostavljamo love svaki mjesec za njihove "usluge").

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Ne znam moze li potegnuti 1 MB upload preko bakra koristeci klasicnu opremu. Snaga izlaznog signala modema bi se trebala drasticno pojacati da mu snaga bude iznad razine suma kada dode do DSLAM-a. I ja vec dugo cekam na nekakav znacajan pomak s uploadom, u istoj smo kasi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 21:18 (rustweaver).
15 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Sto me briga jesu li mi Optima telekom ili Iskon dostupni? Ako bas moras znati i Optima i Iskon su mi dostupni, ali preko T-Comove infrastrukture, to za mene nije dostupnost. Mogu li mi oni ponuditi simetricni DSL pristup po brzinama od barem 5 megabita, flatrate, u paketu koji cilja obicne a ne poslovne korisnike?

Daj prestani na trenutak propagirati ostale providere i pocni razmisljati o onome o cemu se ovdje prica.

Ili ti ovdje negdje vidis simetricni DSL?

http://www.iskon.hr/za_kucu/usluge_na_t_com_liniji/hr_duo/cjenik

http://www.optima.hr/za-po-doma/internet/optidsl

Samo malo, ništ mi nije jasno...T-Com ti nudi simetrični DSL?

15 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

Ne, niti sam to igdje rekao. Ono sto jesam rekao jest da cu prvom ISP-u koji mi to ponudi prodati dusu. A kako sam vec na T-Comu, a ostali mi ne nude nista znatno revolucionarnije (citaj: simetricni bandwidth) onda mogu ostati i na T-Comu, nema pretjerane razlike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:58 (rustweaver).
15 godina
rustweaver kaže...
RaNzO kaže...

Ne, niti sam to igdje rekao. Ono sto jesam rekao jest da cu prvom ISP-u koji mi to ponudi prodati dusu. A kako sam vec na T-Comu i imam uslugu usporedivu onome sto konkurencija nudi (i to veoma kvalitetnu ako smijem primjetiti), a ostali mi ne nude nista znatno revolucionarnije (citaj: simetricni bandwidth) onda mogu ostati i na T-Comu, nema pretjerane razlike.

Ja sam se prebacio na Optimu i jako sam zadovoljan.

Usluga je jednako kvalitetna, podrška je po dosadašnjem iskustvu bolja, brža i manje kompliciraju, i usluga je bitno bitno jeftinija.

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Usluga je jednako kvalitetna, podrška je po dosadašnjem iskustvu bolja, brža i manje kompliciraju, i usluga je bitno bitno jeftinija.

Smjesno je sto ja na ovoj temi ispadam kao branioc T-Coma, a inace sam njihov veliki kriticar. Ali te prednosti ostalih operatera (da, dobro sam upoznat sa cijenama internet pristupa), mi se ne cine bas vrijedne gnjavaze prebacivanja kada do mene ionako idu samo T-Comovom paricom. Optistream flatrate vs MaxADSL flatrate je razlika 30 kuna. Netko tko pusi popusi vise od 30 kuna mjesecno, kako ja ne pusim ova moja inertnost kod prebacivanja izmedu operatera se moze gledati kao porok koji me kosta 30 kuna mjesecno :D

Nemam dovoljno iskustva da bih ocjenio T-Comovu podrsku jer sam ih u 4 godine zvao samo 3 puta, dva je puta bio pad u centrali, a treci poziv je bio kada sam telefonski sa tehnicarom provjeravao ispravnost modema nakon udara munje. Ja mislim da je to sasvim solidan prosjek.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 23:15 (rustweaver).
15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
miki1981 kaže...

Smjesno je sto ja na ovoj temi ispadam kao branioc T-Coma, a inace sam njihov veliki kriticar. Ali te prednosti ostalih operatera (da, dobro sam upoznat sa cijenama internet pristupa), mi se ne cine bas vrijedne gnjavaze prebacivanja kada do mene ionako idu samo T-Comovom paricom. Optistream flatrate vs MaxADSL flatrate je razlika 30 kuna. Netko tko pusi popusi vise od 30 kuna mjesecno, kako ja ne pusim ova moja inertnost kod prebacivanja izmedu operatera se moze gledati kao porok koji me kosta 30 kuna mjesecno :D

Nemam dovoljno iskustva da bih ocjenio T-Comovu podrsku jer sam ih u 4 godine zvao samo 3 puta, dva je puta bio pad u centrali, a treci poziv je bio kada sam telefonski sa tehnicarom provjeravao ispravnost modema nakon udara munje. Ja mislim da je to sasvim solidan prosjek.

Jako je bitno koliko netko telefonira. Ovisnicima o telefonu se isplati uzeti drugog operatora na T-Com liniji, jer uštede mogu biti ogromne...

17 godina
Whatever kaže...

Koji šit !?

Prošli mjesec sam "zalihu" bodova iskoristio da bih imao jedan mjesec flat besplatno (dva tv-a i flat internet 4/0,256).

Smanjili oni meni stvarno za 75 kn bez pdv-a a račun opet preko 300, točno 305 kn !?

A telefoniramo samo kad trebamo hitnu {#} ili po minut razgovora svaki treći dan.

Užas, čekam 30.10 i odoh ja s T-coma.

Ček, nejasan si. Smanjili su ti račun za 75 kn, a u biti je ostao isti? Pa mora pisat na računu za što te sve terete, pa onda provjeri gdje je nestalo tih 75 kn.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D

0 0 hvala 0
17 godina
Whatever kaže...
denix kaže...

Ček, nejasan si. Smanjili su ti račun za 75 kn, a u biti je ostao isti? Pa mora pisat na računu za što te sve terete, pa onda provjeri gdje je nestalo tih 75 kn.

Gdje sam napisao da je "isti" !?

Nije isti nego je je opet preko 300 {#}

Ahaaa. Heh, a pojede to pare. Ipak imaš 2 tv-a, pa dodaj brzinu, pa paket, pa telefon, pa ak imaš možda snimalicu gdje... skupi se (nažalost) {#}

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D

0 0 hvala 0
15 godina
rustweaver kaže...

Tvoj slučaj je takav jer ne možeš dobit ni Iskon ni Optimu preko njihove infrastrukture, isto kao što je i meni bilo pred nekih 2 godine.

Ja Iskon još uvijek mogu dobit samo preko T-Com infrastrukture, ali sam zato Optimu dobio na njihovoj vlastitoj, i dođe me puno jeftinije.

Konkretno: 10Mbit, Flat, telefona nekad 0, a nekad do max 100 min fixnih razgovora i caller ID kod T-coma me dolazilo 355kn, a identična usluga na Optimi 247kn.

Sa T-com službom za korisnike sam imao uvijek dobra iskustva, osim kada bi se kvar ili problem dogodio blizu itsreka ugovora onda postaju odvratni. Dok Optima SZK za sada sve super.

14 godina
neaktivan

Evo ovak za 1 mjesec mi na t-šrotu istice ugovor i sad max tv sam uzo prije 2 mj ocu ja njega placat  60 kn ili  9 kn kad ne nepotrosi ili se skroz otkaze.

Molim vas recite mi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

Evo ovak za 1 mjesec mi na t-šrotu istice ugovor i sad max tv sam uzo prije 2 mj ocu ja njega placat  60 kn ili  9 kn kad ne nepotrosi ili se skroz otkaze.

Molim vas recite mi

Gle, neznam sa sigurnošću, no ako si maxtv potpisivo uz adsl, onda nema veze što ti adsl ističe nečeš ga moči sisključiti, mislim da piše negdje u ugovoru, probaj ih nazvati.... ili če ti ipak dati pa češ morat plačat 90 jer če ič uz fiksnu...

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
neaktivan

nisam uz adsl

15 godina
neaktivan

Može te li mi učiniti uslug? Onaj tko ima TG782i neka ode u njega i tamo negdje pod info neka polgeda koja je verzija FW-a od t-coma u njemu? Ajde molim vas ako nije problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

Može te li mi učiniti uslug? Onaj tko ima TG782i neka ode u njega i tamo negdje pod info neka polgeda koja je verzija FW-a od t-coma u njemu? Ajde molim vas ako nije problem?

8.2.4.B

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan

Pls cijeli ruter sam izmjenjo sad još trebam config za max tv, pa ako je noko voljan poslat mi backup postavki rutera koji je orginal t-comov znači logirate se u administratora rutera, thomson gatway pa configuration i dolje saver or... i onda backup i taj mi fajl ako možete dajte.. da upogonim i maxtv... s neorginalnim fw-om.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što se tiče Iskona nije dostupan u cijeloj Hrvatskoj s obzirom da nije dostupan na mojem broju telefona.

Inače u zamjenu za 2500 tclub bodova možeš imati flat 1mj besplatno, pod flat mislim samo na promet koji se plaća 79kn ( sa pdv-om ) odnosno 99kn ( sa pdv-om ) ukoliko nemate ugovora na prometu , jer je s ugovorom jeftinija naknada 20% odnosno 20kn.

Ako imate koje pitanje pitajte ali ne vezano uz tehnička pitanja već vezano uz usluge.

Inače evo ja osobno imam 4mbit brzinu, i kad napravim mjerenje imam oko 4.1 - 4.2, tako da dobivam i malo preko. Pred par dana sam za test stavio 10mbit te sam imao oko 10.1mbit , tako da što se tiče brzina dobivam maximum koliko plaćam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 18:59 (Spaceni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Spaceni kaže...

Što se tiče Iskona nije dostupan u cijeloj Hrvatskoj s obzirom da nije dostupan na mojem broju telefona.

Inače u zamjenu za 2500 tclub bodova možeš imati flat 1mj besplatno, pod flat mislim samo na promet koji se plaća 79kn ( sa pdv-om ) odnosno 99kn ( sa pdv-om ) ukoliko nemate ugovora na prometu , jer je s ugovorom jeftinija naknada 20% odnosno 20kn.

Ako imate koje pitanje pitajte ali ne vezano uz tehnička pitanja već vezano uz usluge.

Inače evo ja osobno imam 4mbit brzinu, i kad napravim mjerenje imam oko 4.1 - 4.2, tako da dobivam i malo preko. Pred par dana sam za test stavio 10mbit te sam imao oko 10.1mbit , tako da što se tiče brzina dobivam maximum koliko plaćam.

Ukoliko na tvojem broju/adresi nemaš PCM uređaj, tj. ako imaš internet koji nije preko B-neta, ili preko metronetove optike, tj. ako imaš bilo koji ADSL, tada ti je dostupan Iskon bilo bez, ili sa pretplatom T-Comu (ako imaš PCM, tada ne možeš dobiti ADSL od niti jednog operatora). Koliko to još puta moram ponoviti?

EDIT:

Očito si blizu centrale i dobri su kablovi. Ja sam 7,5km kablova udaljen od centrale, te mi je propusnost linije 2,6 Mbps (toliko mi je T-Com morao pustiti s obzirom na klauzulu "do 4 Mbps*", a pod * stoji nešto tipa "ukoliko linija ne podržava brzinu, T-Com će isporučiti maks moguću brzinu koju linija podržava), s tim da mi je T-Com spustio brzinu linka na 0,7 Mbps (i svim susjedima, te općenito u mom kraju svima koji nisu blizu centrale). Pošto znam da ne mogu dobiti 4 Mbps, uzeo sam paket kod Iskona 1 Mbps, sad mi net radi ovako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 7:19 (RaNzO).
15 godina
neaktivan

ovako ljudi imam pitanje koji se internet najbolje isplati uzet mislm najeftiniji flat
imam od t-coam al je previše dat 180 kn mjesečno

pa se razmišljam prebacit na neku drugu mrežu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maherDP kaže...

ovako ljudi imam pitanje koji se internet najbolje isplati uzet mislm najeftiniji flat

Zar je tako teško otvoriti sve stranice konkurencije?

bnet

optima

iskon

metronet

h1

amis

i onda kad pogledaš tko ima kakve cijene, tko nudi kakve pakete da si iskombiniraš što ti najviše odgovara??

Bnet ima najjeftiniji net brzine 8Mbit cijene 160kn/mj (naravno UVJET je da ti je dostupan)

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
maherDP kaže...

Zar je tako teško otvoriti sve stranice konkurencije?

bnet

optima

iskon

metronet

h1

amis

i onda kad pogledaš tko ima kakve cijene, tko nudi kakve pakete da si iskombiniraš što ti najviše odgovara??

Bnet ima najjeftiniji net brzine 8Mbit cijene 160kn/mj (naravno UVJET je da ti je dostupan)

Bnet mi nije dostupan 

moja lokacija je Čazma

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice