T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.950
|
čitano: 7.067.657
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Pozdrav forumasi, trebao bi par odgovora sta se tice t-shrota

1.Dali ako nisam na ugovornu obvezu dali mogu prekinut kada hocu i dali moram platiti ?

2.Kako da znam dali sam na ugovornu obvezu jer na USER TCOM nepise nista ?

3.Kolko traje taj proces =?

4.Dali kada je bila ona akcija 6 mjeseci upola dali to im spada pod ugovornu obvezu 12 mjeseci ili bez ?

Jer uslugom sam jako razočaran rađe cu vratit se na stari WIFI nego koristit ovaj shrotex

zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
RuskeGTT kaže...

ma ja sam naivkao na brzinu, radije da spuste cijenu sa 158 na npr. 120kn...

E viš kod mene je obrnuto, ja bih dao i 50kn više, za neku pristojniju brzinu, barem što se mizernog uploada tiče.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 1:46 (The Unforgiven).
15 godina

dobro da upload je uzasan...al jbg. kad bi birao, radije bi manju cijenu, na brzinu sam se navikao, sta se moze :D hahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma T-Com je katastrofa, lopine!!! U BiH je povoljnije puno, oni tko je u gradu imaju alternativu a sta cemo mi ostatak??

15 godina
protjeran

Ma meni je download dovoljno brz, ali upload na 1Mbit bi bio super..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
TalaxY kaže...

Ma T-Com je katastrofa, lopine!!!

sta bi radije placao 20-25% manju cijenu i morao par puta dnevno odstekati se i cekati da ponovno proradi net?

ja ne, radije cu placati kvalitetu, nego da placam malo jeftinije i da dobivam stalno probleme

15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
TalaxY kaže...

sta bi radije placao 20-25% manju cijenu i morao par puta dnevno odstekati se i cekati da ponovno proradi net?

ja ne, radije cu placati kvalitetu, nego da placam malo jeftinije i da dobivam stalno probleme

A kvalitetna im je veza u 3PM.

Do prije 12 mjeseci je meni pucalo bar 10 puta dnevno.

A ruteri su im katastrofa.

Tko se dočepa Simensa - kralj u selu..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan

sad kad ste poceli sa modemom,jeli ikako moguce otvarat portove za thomson tg782(i) , nastavi li ovako modem leti kroz prozor {#},zovem t-com za zamjenu modema posto nemze portati mw2 strict+bc2+coh itd itd {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 15:19 (shady1024).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
RuskeGTT kaže...
TalaxY kaže...

A kvalitetna im je veza u 3PM.

Do prije 12 mjeseci je meni pucalo bar 10 puta dnevno.

A ruteri su im katastrofa.

Tko se dočepa Simensa - kralj u selu..

kad vec njega spominjes 

susjeda dobila taj router i doso joj serviser slozit net i maxtv 

nakon toga simens nestao,a stvorio se speedtouch lol bez objasnjenja :D

izgleda da je trazena roba

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
protjeran

Pa jedini on radi kako spada...

Zamisli kakvi su u T-COM-u govna.

Ako stavim originalni FW na SpeedTucha, radi SAVŠENO,

ali nemam MAXTV.

Ako iz zamolim da preprave svoje govno od FW-a, kažu "nemože se" (a kako su yebote onda u prvom slučaju modali mather vam nabiyem)!?

Jedini način da imam net i MAXTV kako spada je taj, da sam uzeo u firmi AIRLIVE yebački dobar ruter,

spojio ga na SpeedToucha (koji je u bridge mod-u) i da rootam preko AIRLIVE-a a SpeedToouch koristim za MAXTV.

PA TKO JE TU LUD!?!?

Ako već plaćam pretplatu, i oni se obvezuju za opremu, onda dajte tu opremu kako spada, a ne smeće (ili FW smeće).

Nadalje, jednom sam bio odsutan od kuće nekih 3 tjedna, i staroj je crkao MAXTV i net. (vjerovatno spliter krkno, on nije pod zaštitom).

Došao tehničar, stavio novi SpeedTouch (crni zamjenio bijelim) i (pazi sad ovo, veliko finale) odnio MOJ AIRLIVE sa sobom!?!?!??!

Kad sam se vratio (a prošlo je par dana od njihovog izlaska na servis), morao sam zivkati i MOLITI yebenih 30 dana

dok nisu našli čovjeka i moju opremu!!!!

A moja oprema je završila kod nekog lika koji ju je koristio!

Pa nabijem ti familiju, moj ruter vrijedi kao svi šittači zajedno:

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=WN-300ARM-VPN&x=12&y=7

To je ruter, a ne ona sranja koja prodaju za soma kuna!

(ili kunu ak se produži ugovor)

Njihovi ruteri vrijede MAX MAX-eva 200kn bez PDV-a, a nije im ni antena odvojiva,

a ovaj ima DVIJE antene i obje su odvojive, a da T-SCUM želi, dao bi mi FW ili postavke za MAXTV.

Uglavnom, u potrazi sam za Simens ruterom, da ne moram koristiti dva rutera...

16 godina
protjeran

ma ja sam tih thompsona promjenio valjda 4 i sad naiso na jednog koji mi savrseno radi (samo moram ispod njega imat hladnjak od procesora :D )

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
X-Men123 kaže...

pozdrav ljudi uskoro mi ističe ugovor adsl 24 mj

pa me znaima koje sad pogodnosti daju za produljenje ugovora

dali daju još prijenosni disk!!!??

pozdrav{#}

Možda da sad ne produžuješ ugovor nego da čekaš bolju priliku. Vjerojatno će biti boljih stvari. Ako ne raskineš ugovor kad je istekao, on se produžava automatski na neodređeno. Pa kad će davati nešto poput hdd-a onda ih samo nazoveš za produženje.

Ja nisam prošle godine ni znao da mi ugovor istekao, pa kad sam ovdje vidio da daju vanjski hdd nazvao sam ih i saznao da mi je istekao nekoliko mjeseci ranije. Produžio ugovor telefonski i hdd stigao za par dana.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina

Vidim da malo odstupaju s brzinama u zadnje vrijeme...

Kod mene je to još kolko-tolko dobro, možda tu i tam padne koji postotak al to je neprimjetno.

Znači, ne zna se još za nikakve planove koji bi poboljšali uslugu (naravno besplatno)?

BTW, bodovi, prošli put nisam više mogel ni provjeriti kolko ih imam, koje su nagrade, iako ulogiran u user.t-com!

Sad me samo baca ne neki T-klub, wtf?

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma oprema im je sranje...zato si nabavite svoju i mirni ste za sve vijeke...:p
Ugl. da ih ja pohvalim. Od kad sam nabavio vlastitu opremu (Belkin N+ Wireless Router), veza mi nije niti jednom pukla, a to je razdoblje od vise od pola godine. Sto se tice kvalitete same usluge, mislim da su na vrhu u hrv, ali nisu toliko bolji od ostalih da su im cijene skoro duplo vece. U svakom slucaju, ugovor mi je istekao, net koristim i nema sanse da ga produljim.. Razmisljam sada o prelasku na H1, ali nisam nasao nikoga tko ima iskustva s njima...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Micek kaže...
X-Men123 kaže...

pozdrav ljudi uskoro mi ističe ugovor adsl 24 mj

pa me znaima koje sad pogodnosti daju za produljenje ugovora

dali daju još prijenosni disk!!!??

pozdrav{#}

Možda da sad ne produžuješ ugovor nego da čekaš bolju priliku. Vjerojatno će biti boljih stvari. Ako ne raskineš ugovor kad je istekao, on se produžava automatski na neodređeno. Pa kad će davati nešto poput hdd-a onda ih samo nazoveš za produženje.

Ja nisam prošle godine ni znao da mi ugovor istekao, pa kad sam ovdje vidio da daju vanjski hdd nazvao sam ih i saznao da mi je istekao nekoliko mjeseci ranije. Produžio ugovor telefonski i hdd stigao za par dana.

može tako onda ako ne prekinu neću ga sad produživat...pa kad bude boljih stvari onda ću... hvala i pozdrav

17 godina
shady1024 kaže...

sad kad ste poceli sa modemom,jeli ikako moguce otvarat portove za thompson tg782(i) , nastavi li ovako modem leti kroz prozor {#},zovem t-com za zamjenu modema posto nemze portati mw2 strict+bc2+coh itd itd {#}

je, moguće je.

15 godina

Siemens Gigaset SX 763

f*ck yeah, kralj u selu. Dobio ga prije ima više od godinu dana, kada je smeće od Zyxela krepalo po ne znam niti koji put više. Od onda se ih bojim zvat da mi ga ne maznu.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

daj mozes onda objasnit ili link ostavit,,vecinu stranica za otvaranje portova san provao -_-, (thomson tg782(i))

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 15:19 (shady1024).
15 godina
protjeran
1.Dali ako nisam na ugovornu obvezu dali mogu prekinut kada hocu i dali moram platiti ? 2.Kako da znam dali sam na ugovornu obvezu jer na USER TCOM nepise nista ? 3.Kolko traje taj proces =? 4.Dali kada je bila ona akcija 6 mjeseci upola dali to im spada pod ugovornu obvezu 12 mjeseci ili bez ? Jer uslugom sam jako razočaran rađe cu vratit se na stari WIFI nego koristit ovaj shrotex
zvoneeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Siemens Gigaset SX 763

f*ck yeah, kralj u selu. Dobio ga prije ima više od godinu dana, kada je smeće od Zyxela krepalo po ne znam niti koji put više. Od onda se ih bojim zvat da mi ga ne maznu.

Imam ga i ja {#}

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
moderator

Da li T-Com u Hrvatskoj daje Speedport  routere? U Makedoniji zbog nekvalitete su skoro iskorjenili Thomsone i Siemense i sada je skoro 90% na Speedport i oko 10% na D-Link (router+modem)

Inace pre mjesec dana su povecali promet za 100% a brzine su ostale iste. Bez naknade i produzenja dogovora. Sada min. paket je 30 GB sa 6150/768

P.S

Inace uzalud se nadate da ce biti bolji upload sa trenutnom tehnologijom. Na bakru i ADSL2+ sa Annex B moze ici nesto iznad 1100 ( u teoriji)

[edit]

To je taj Speedport W 503V kojeg daju za internet

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 15:20 (Lazarus Long).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Pa jedini on radi kako spada...

Zamisli kakvi su u T-COM-u govna.

Ako stavim originalni FW na SpeedTucha, radi SAVŠENO,

ali nemam MAXTV.

Ako iz zamolim da preprave svoje govno od FW-a, kažu "nemože se" (a kako su yebote onda u prvom slučaju modali mather vam nabiyem)!?

Jedini način da imam net i MAXTV kako spada je taj, da sam uzeo u firmi AIRLIVE yebački dobar ruter,

spojio ga na SpeedToucha (koji je u bridge mod-u) i da rootam preko AIRLIVE-a a SpeedToouch koristim za MAXTV.

Cekaj malo, rekao si da si prigazio T-comovo govno od firmware-a orignalnim i to je ubilo max tv. Onda si reka da si ih kontaktira da ti vrate firmware na staro kako bi mogao imat Max TV. Onda naposljetku kazes da Airlive koristis za net a Thomsona za MaxTV ? Malo sam zbunjen kako ga koristis za MaxTV ako T-com nije vratio svoj firmware ? Ili sam nesto propustio u citanju ?

14 godina
neaktivan
OPTIMA vs Tcom?

Istekao mi je ugovor pa razmišljam o prelazu u Optimu. Imam loša iskustva sa T-com-om ali bi volio čuti (pročitati)

kako prolaze ljudi sa Optimom. Čuo sam priče da T-com pokušava omesti prelaz ako može i da ljudi ostaju mjesecima

bez interneta. T-com me košta ko centralno grijanje. Pa ako možete malo podijeliti iskustva, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina

Eh da primjetio sam da mi već popriličan broj mjeseci nije pukla veza. Puno stabilnije nego prije.

Living in a world of dreams...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
JoeFly kaže...

Cekaj malo, rekao si da si prigazio T-comovo govno od firmware-a orignalnim i to je ubilo max tv. Onda si reka da si ih kontaktira da ti vrate firmware na staro kako bi mogao imat Max TV. Onda naposljetku kazes da Airlive koristis za net a Thomsona za MaxTV ? Malo sam zbunjen kako ga koristis za MaxTV ako T-com nije vratio svoj firmware ? Ili sam nesto propustio u citanju ?

Nenene, stavim SpeedTouch original firmeware, radi port forward ne radi maxtv.

Vratim t-com firmeware, ne radi portforward ali radi maxtv.

Pitao sam ih da POPRAVE svoj zasrani firmeware i omoguće port forward, kažu da je nemoguće,

a moguće je, jer opcija postoji, ali čim se uključi, ne radi internet...

A sa dva rutera to radiš tako da prvo staviš Speedtouch u bridge mode,

na njega staviš AIRLIVE i rootaš internet, a maxtv spojiš na speedtouch..

15 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...

Da li T-Com u Hrvatskoj daje Speedport  routere? U Makedoniji zbog nekvalitete su skoro iskorjenili Thomsone i Siemense i sada je skoro 90% na Speedport i oko 10% na D-Link (router+modem)

Inace pre mjesec dana su povecali promet za 100% a brzine su ostale iste. Bez naknade i produzenja dogovora. Sada min. paket je 30 GB sa 6150/768

P.S

Inace uzalud se nadate da ce biti bolji upload sa trenutnom tehnologijom. Na bakru i ADSL2+ sa Annex B moze ici nesto iznad 1100 ( u teoriji)

[edit]

To je taj Speedport W 503V kojeg daju za internet

To je i dalje Thomson :D

Jel ti radi na njemu port forward?

16 godina
protjeran

meni na mojem speedtouchu radi portforward 

jesi ugasio firewall na korisnickim stranicama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni neradi port forwarding za thomson tg782 :/ ,pa bio bi zahvalan ako bi mogao objasniti kako to promjeniti,ako je moguce?

16 godina
protjeran

normalno se otvore portovi i tu  https://user.t-com.hr/sigurnosna_zastita.php

se ugasi firewall

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jos nesto,jeli trebam onda poslije ponovo otvarat firewall,i mogu li nastetit kompu ili modemu sa iskljucivanjem firewalla

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice