T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.950
|
čitano: 7.065.755
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

Mene zanima isto recimo imam 6000bodova i kad se logiram i odem da zamjenim za nagrade nema nista!? a kad sam odlogiran vidim da ima nekakvih nagrada!?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Mene zanima isto recimo imam 6000bodova i kad se logiram i odem da zamjenim za nagrade nema nista!? a kad sam odlogiran vidim da ima nekakvih nagrada!?

moraš zvati 0800 9000

West Side
16 godina
protjeran
al zagorec kaže...
CroVandal kaže...

moraš zvati 0800 9000

Je li isto vrijedi i za mene?

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
16 godina
neaktivan
epic kaže...
al zagorec kaže...
CroVandal kaže...

moraš zvati 0800 9000

Je li isto vrijedi i za mene?

prvo na korisničkim stranicama promjeni u flat i onda moraš čekat do sutra dok se ne aktivira i tek onda zoveš 0800 9000 i zamjeniš bodove

West Side
16 godina
Jim Carrey kaže...

da velika je razlika u cijeni bnet "do 8 Mbps, FLAT RATE + TV, Osnovni paket + Xtel FLAT 226,84 kn" dok kod t-com imao tel 70 i nesto, 180 net ( flat i 4 Mbits ), maxtv 80+65 kn ( samo osnovni ) izade skoro pa 400 kn strasno

s time da je bnet internet sranj*

Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
15 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Kako na tcom-ovoj stranici pise da je flat 158kn, a ja placam 180kn?!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luxy2501 kaže...

i ja isto, mozda samo za nove korisnike

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Luxy2501 kaže...

probaj nadodat 22% porez i dobijes pravu cijenu

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
Luxy2501 kaže...
Mitch kaže...
Luxy2501 kaže...

23%, pa  već je uračunat porez

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Luxy2501 kaže...
Mitch kaže...
Luxy2501 kaže...

23%, pa  već je uračunat porez

EDIT: moj bed

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 13:04 (Luxy2501).
16 godina

aaa, onda je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

158kn je za one koji se obvežu da će imati flat 12mj

West Side

6 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako danas odaberem Flat, koliko će mi Flat trajat? Do kraja mjeseca ili do mjesec dana od sutra?

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
epic kaže...

Ako danas odaberem Flat, koliko će mi Flat trajat? Do kraja mjeseca ili do mjesec dana od sutra?

neznam,ali zna 0800 9000 {#}

West Side
16 godina
neaktivan
epic kaže...

Mislim da će ti paket biti aktivan tek prvog u mjesecu, jer ovaj mjesec moraš iskoristiti paket koji imaš. Samo prije nego ga počenš koristiti provjeri na korisničkim stranicama (tamo ga možeš i sam odabrati bez zvanja SZK) jel ti je paket promijenjen u flat jer znam da je bilo ljudi koji su to prebacivali preko SZK i ispostavilo se da nije promijenjen paket pa kad je došao račun bilo je svega.

15 godina
odjavljen
DAXY011 kaže...
epic kaže...

Mislim da će ti paket biti aktivan tek prvog u mjesecu, jer ovaj mjesec moraš iskoristiti paket koji imaš. Samo prije nego ga počenš koristiti provjeri na korisničkim stranicama (tamo ga možeš i sam odabrati bez zvanja SZK) jel ti je paket promijenjen u flat jer znam da je bilo ljudi koji su to prebacivali preko SZK i ispostavilo se da nije promijenjen paket pa kad je došao račun bilo je svega.

Ja sam sredinom prošlog mjeseca ''potpisao'' na 12 obaveznih mjeseci i kad mi je došao račun za studeni do dana potpisivanja je bilo obračunato po standardnoj cijeni, a od tog dana po ovoj nižoj koja je uz ugovor. Račun mi je bio negdje između tih cijena, ako se dobro sjećam 90 kn i nešto lipa (govorim o računu za internet promet)

Nemam 14 godina
14 godina
neaktivan
DAXY011 kaže...
epic kaže...

Demant:

15 godina
neaktivan

evo možda nije prava tema za pitati ali nema veze

imam internet od t-coma sa promjenjivom ip adresom.Rekli su da se ip adresa mijenja svakih 24hr ali mene zanima jeli se može ip promjeniti kada ti hoces,ako može molim vas neka mi netko objasni ili pokaže

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

evo možda nije prava tema za pitati ali nema veze

imam internet od t-coma sa promjenjivom ip adresom.Rekli su da se ip adresa mijenja svakih 24hr ali mene zanima jeli se može ip promjeniti kada ti hoces,ako može molim vas neka mi netko objasni ili pokaže

Pa samo napraviš disconect, pa conect i promjenjena ti ip adresa ili ugasiš i upališ ruter...

Ja imam 10 megabita brzinu, i flat na 12 mjeseci ugovorom, i preee zadovoljan sam, ovi što imaju optimu kažu da kad im radi optitv da im brzina opasno padne a meni 10 stalno a radi maxtv, tako da nema boljih od njih... :D :D eto moje mišljenje :D

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
17 godina
neaktivan
zitzko kaže...
DAXY011 kaže...
epic kaže...

Demant:

Što je najgora stvar, ja sam onda išao prebacivati na kraju mjeseca iz 10 giga u flat i prilikom mjenjanja paketa, nešto je pošlo po zlu. Ja sam mislio da sam promijenio na flat i u 3 dana napravio 30 gb prometa, no paket je i dalje bio 10 gb, a kako su od 01.07. do 05.07. tcom korisničke opcije bile nedostupne nisam mogao pogledati paket prometa. Kada sam se napokon ulogirao, oblio me hladan znoj :D 350 kn za "flat" a još cijeli mjesec bio preda mnom. Na kraju mjeseca je bila cifra za promet oko 600 kn xDD -pouka priče: pazite kaj radite :D

Arsenal 4EVER
14 godina
neaktivan

Podaci o T-com usluzi se pogleda za svaki slučaj i ja sam svoje greške platio{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 13:14 (zitzko).

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

e da ta njihova zastita...kakva korist od toga nikada nije nista napravila,a bezveze mi blokira neke portove i samo sam probleme imo sa tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

LoL..ovo je zbog vremena kad sam se igrao hackera i koristio t-com-ov mail..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Pošto sam produljio max adsl za još 2god i dobio sam hdd zanima me da li je netko produljivao max tv i da li ima kakva pogodnost kod produljivanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Pošto sam produljio max adsl za još 2god i dobio sam hdd zanima me da li je netko produljivao max tv i da li ima kakva pogodnost kod produljivanja?

http://www.t-com.hr/privatni/internet/akcija_31_12_10.asp

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
veki22 kaže...

http://www.t-com.hr/privatni/internet/akcija_31_12_10.asp

to je samo za nove korisnike? ako je ima li nešto i za nas postojeće :)

17 godina

Ako produžuješ max-adsl dobivaš hdd 320gb+simpa karticu a za maxtv ništa, osim ako si novi korisnik maxtva pa dobivaš prvu godinu u pola cijene (24mj obavezno)

edit:za produženje maxadsla možeš dobiti i jeftinija prijenosna računala

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 14:13 (Ag008).
14 godina
neaktivan

Evo jucer sam nazvao t com sluzbu za korisnike i preso na flat,oni su rekli da ce flat aktivirati poslije ponoci...(imao 15 gb do sada)..

I sad ja neznam vraćaju li mi se oni zbrojevi ukupnog prometa na 0 (t com user) ili se samo nastavlja dalje... da mi nebi doso racun slucajno od 15 gb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DuMe kaže...

Evo jucer sam nazvao t com sluzbu za korisnike i preso na flat,oni su rekli da ce flat aktivirati poslije ponoci...(imao 15 gb do sada)..

I sad ja neznam vraćaju li mi se oni zbrojevi ukupnog prometa na 0 (t com user) ili se samo nastavlja dalje... da mi nebi doso racun slucajno od 15 gb...

Za ovaj mjesec ćeš morati platiti taj račun za 15 GB (+ dodatni potrošeni promet) ali za 28 dana, a flat će ti računati za ovaj mjesec samo 3 dana (znači dodatnih 10-tak kuna). Ipak provjeri nakon ponoći na: https://user.t-com.hr/ da ne bi bilo...

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan
Micek kaže...
DuMe kaže...

Za ovaj mjesec ćeš morati platiti taj račun za 15 GB (+ dodatni potrošeni promet) ali za 28 dana, a flat će ti računati za ovaj mjesec samo 3 dana (znači dodatnih 10-tak kuna). Ipak provjeri nakon ponoći na: https://user.t-com.hr/ da ne bi bilo...

Pise mi da imam maxadsl flat..ali frend mi rekao da ce taj flat biti aktivan tek od sljedeceg mjeseca..e sad ja neznam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice