Evo danas su mi došla 2 računa za internet za 7 mjesec inače imam flat ali danas su mi došla 2 računa na jednom piše flat koji mi inače dolazi cijena 102 kune koliko inače dolazi, i sad odjednom mi oni šalju još jean račun koji dosad nikad nije dolazio i prema kojem imam osnovni paket od 1 Gb a račun 942 kune potrošenih 46 GB.Odem ja na koriničke stranice i paket mi se odjednom promjenio u start a sve dosad je bio flat,evo sad za osmi mjesec već imam 8GB i ne želim dalje trošit da ne bi opet ovakva cifra došla sad ja ne razumijem kako su oni meni vratili paket u start i kako su mi došla 2 računa za isti mjesec jedan start i jedan flat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa odi u t-centar vjerojatno je neka greska.
Evo danas su mi došla 2 računa za internet za 7 mjesec inače imam flat ali danas su mi došla 2 računa na jednom piše flat koji mi inače dolazi cijena 102 kune koliko inače dolazi, i sad odjednom mi oni šalju još jean račun koji dosad nikad nije dolazio i prema kojem imam osnovni paket od 1 Gb a račun 942 kune potrošenih 46 GB.Odem ja na koriničke stranice i paket mi se odjednom promjenio u start a sve dosad je bio flat,evo sad za osmi mjesec već imam 8GB i ne želim dalje trošit da ne bi opet ovakva cifra došla sad ja ne razumijem kako su oni meni vratili paket u start i kako su mi došla 2 računa za isti mjesec jedan start i jedan flat.
Vjerovatno ti je istekao ugovor pa onda prebace na novu tarifu jer po obično stare tarife ne vrijede. Dosta su tarife mjenjane.
Kao iznad što kolega reko može bit greška,naravno snjim treba kontaktirat da vide di je greška.
Kada si potpisao ugovor sa njima?Mozda ti je istekao ugovor pa si na start paketu koji mozes prekinuti, to moras vidjeti sa njima, nazovi sluzbu za korisnike.
pa odi u t-centar vjerojatno je neka greska.
Znaš šta je prava greška to što je država prodala Hrvatsku poštu i telekomunikacije ovom govhnetu od T-com-a.
Prebaci se na Amis nečeš požalit, nikad nikakvih problema a i neplačam onu glupu predplatu.
Poštovani,
vlasnik sam agencije za nekretnine.
Nikako ne mogu doći do toćnog stanja, što sam uplatila i što T-Com potražuje.
Pravna služba nedostupna.
Tražim saldo-copnti da mi pošalju izlista.
Ovo je totalni mobingf nad građanima.
Tražim savjet i pomoć
Nian Dumbović
0958509367