Pozdrav,
Predao sam prije tri tjedna zahtjev za adsl kod T-Coma jer s obzirom na lokaciju gdje živim (pored Samobora) oni su jedini koji su mi u mogućnosi pružiti adsl. Prvo sam čekao uzalud dva tjedna da se nešto dogodi, onda sam ih nazvao i dobio poluretardirane odgovore od njihove tehničke službe, dok nisam naletio na nekoga tko ipak nešto zna i rečeno mi je da signal za adsl na centrali nije pušten i da će ponovo ponoviti zhtjev tehničkoj službi da se pusti signal. Jučer ponovno zovem i nakon natezanja s tehničkom službom i promjenom par njihoviih agenata dobijam informaciju da signal nije moguće pustiti jer da parica ne podržava toliku brzinu, iako im objašnjavam da je na istom broju do prije godinu dana bio adsl.
Zanima me da li mi je T-Com dužan osigurati adsl ako imam fiksnu liniju odnosno paricu na centrali? I da li ih mogu ikako prijaviti HAKOM-u jer su me zavlačili tri tjedna? I kako ih natjerati da ukoliko promijene infrstrukturu u nekoj 'dalekoj' budućnost da mi pruže informaciju da se adsl može aktivirati?
S time da su me kroz cijeli period uredno debili zvali i nudli mi MaxTV iako ni adsl nisu u stanju srediti ....
Thnx ...