Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

poruka: 516
|
čitano: 198.067
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
win32 kaže...

cappy @ reci im da ne mislis placati nesto sto ne radi.....pisi pisanu zalbu i prijavi ih inspektoratu. Pri prijavi inspektoratu sve lijepo navedi....sve sta su ti rekli....i kako placas nesto sto nemas. Najvaznija stvar je da sam odes tamo i sam prilozis pismenu zalbu kod njih + naravno nemoj ni slucajno placati net ako ti taj. mjesec nije radio!

Rijesio sam to sam,kad oni nisu sposobni.

Reka san in da cu inzvat potrošački kod,i materi da in traži žalbu da smanje ratu za platit za 3 mjesec.

BMW
15 godina

Kako si riješio? Šta je bilo?

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Internet mi je u 3 mjesecu non stop pucala veza a Max TV bi blokira navečer.

Zva san ih jedno 3 puta dnevno tako 2 tjedna,otišao u T Coma produžio ugovor na 2 god.,i dobio novi modem za 1Kn.

Dođe pošiljka modema kad ono ja sve spojio kako treba al internet nikako da propradi,ugl. bio je kriv kod modema koji ti piše sa donje strane modema.

Riješio sve nazva ih i reka da nešalju nikoga jer su nesposobni.

Kad idtekne mi ovi ugovor sta je sad obnovljen odo je na Optimu.

BMW
16 godina
neaktivan

Ne kužim zaš serete po t-comu pa nitko vas nije tjero da potpisete ugovor s njima sami ste to napravili i ljutite se na sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cvjetko kaže...

Ne kužim zaš serete po t-comu pa nitko vas nije tjero da potpisete ugovor s njima sami ste to napravili i ljutite se na sebe.

T-com je ZAKON.Živim kraj njihove centrale i umjesto da mi je brzina 485kb/s meni je 2mb/s.

mama mi je gej a otac lezbijka
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 14:18 (ahuramazda).
15 godina
cappy kaže...
miki1981 kaže...

Zva san ih jedno 3 puta dnevno tako 2 tjedna,otišao u T Coma produžio ugovor na 2 god.,i dobio novi modem za 1Kn.

Dođe pošiljka modema kad ono ja sve spojio kako treba al internet nikako da propradi,ugl. bio je kriv kod modema koji ti piše sa donje strane modema.

Sta je sa tim kodom  bilo?

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Neku 8 su zamjenili sa 0.

BMW
15 godina
15 godina

Ovo je tema o T-Com internet brzinama... Iako brzine na priloženoj slici izgledaju nestvarno dobro, nije im mjesto tu...

15 godina
neaktivan

http://www.speedtest.net/result/782909786.png - placam 4mbit imam 4.

http://www.pingtest.net/result/14808588.png -odlican ping, nema laga.

Istina je da nas deru na cijenama koje su nevjerovatne ali za sad su jednini stabilni sa internetom. Meni treba 24/7 konekcija koja ne puca, a i ako pukne pukne zbog pregrijavanja rutera kojeg sam ja stavio kod prozora i nemam problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ni ja nemam problema nikakvih, zapravo imao sam.... tj stalno mi se gasio ruter 2-3 tjedna a nakon toga sve se smirilo... uvijek sam imao full brzinu tj onu koju i plaćam, internet imam 2.5-3 godine i spojen mi je komp skoro cijeli dan na internet i nikada ne puca veza... ponavljam jedini problem je bio kada me zezao ruter (tj 2-3 tjedna)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 11:39 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma T-Com je odličan što se tiče stabilnosti veze, pa čak i tehničke podrške (iako ima totalnih n00bova koji se javljaju na 08009000), ali deruu na cijenama žešće..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Ma T-Com je odličan što se tiče stabilnosti veze, pa čak i tehničke podrške (iako ima totalnih n00bova koji se javljaju na 08009000), ali deruu na cijenama žešće..

Imaš srece pa nemas problema, no pretrazi malo po internetu pa bus videl kakvih ljudi imaju problema na T-Šrot a i kod svih ostalih isto tak. Razlog problemima je jednostavan jako ovisi o telefonskim linijama njezinoj ispravnosti i pravilnom prikljucenju i kvaliteti opreme s kojom se spajas na internet. Kak se zna da nam je telefonska infrstruktura vecinom vrlo stara i ko sepavo magare onda je sve jasno od kud problemi. No u slucaju ak je sve ispravno spojeno i instalacije su ok onda nema problema kaj se tog tice ili je Ruther u banani a cesto je ili je do njihove usluge. Oni koji su spojeni na nove ili obnovljene telefonske centrale uglavnom nemaju problema kaj se tog tice, a oni drugi koji su na centralama koje su ta silu i sluze ok ali da rade dobro malo sutra tam iam problema svakakavih. Eto da i ja okacim svoju brzinu zadnjeg dana koristenja preskupog T-Šrot interneta kod mene. Uz to nije loše i okacit onako usput kaj nudi T2 u sloveniji za 33 i 38 eura, a kaj mi ono dobimo kod nas za taj iznos pogledajte Upload kod njih koji bananizam do daske fuckaj ga.NevinašceSmijeh

Hm 10 mbit Upload pa kaj je to sitnica!!! Hm 10 mbit Upload pa kaj je to sitnica!!!
15 godina
neaktivan
cappy kaže...
miki1981 kaže...

lol kako su oni to mogli zamijeniti kad ti to sam unosiš?a i to ti je samo pass za ulaz u modem pa nije baš da ti zbog tog net nije radio

15 godina
neaktivan

@rambox- posto sam zivio u sloveniji dugo (a i rodbinu imam tamo trenutacno) znam ponesto o njihovom internetu. Te cijene koje si ti napisao su visoke za sloveniju (pogledaj www.siol.net), a i rodbina mi ima 100/100 brzinu, sve hd programe i stvarno je nevjerovatno kako je efektivno to, a ne ko nas maxtv. Ja dok sam zivio tamo imao sam 1/256 brzinu i televiziju s hd programima i znas da mi makar forsao vezu do kraja (primjerice torrent skidanje) televizija ni u jednom trenutku nije zastekala niti bilo kakvih problema s njom...Di smo mi do tog  Neodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Zuja kaže...

@rambox- posto sam zivio u sloveniji dugo (a i rodbinu imam tamo trenutacno) znam ponesto o njihovom internetu. Te cijene koje si ti napisao su visoke za sloveniju (pogledaj www.siol.net), a i rodbina mi ima 100/100 brzinu, sve hd programe i stvarno je nevjerovatno kako je efektivno to, a ne ko nas maxtv. Ja dok sam zivio tamo imao sam 1/256 brzinu i televiziju s hd programima i znas da mi makar forsao vezu do kraja (primjerice torrent skidanje) televizija ni u jednom trenutku nije zastekala niti bilo kakvih problema s njom...Di smo mi do tog Neodlučan

Znam ja kaj nudi Siol (bivši slovenski T-Com recimo) to niej bitno uopce zapravo jer su i oni povoljniji normalno.Smijeh Ja sam do nedavno placal 4/256 Flat vezu s telefonom bez IPTV 235 kuna, a kaj nudi T2 za isti iznos gore se fino vidi uglavnom da padnes na rit pa kak to onda moze bit puno u sloveniji nikak a kod nas je tak kak je lezi i placi.Nevinašce Ja sam spomenul T2 zato kaj je to prava i zestoka konkurencija SIOL-u u sloveniji, a gdje je kod nas konkurencija T-Šrot to i vidimo nigdje a ko je za to kriv znamo naša vlast koja nas ionak na svakom polju vodi u propastCoolNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 20:20 (rambox).
15 godina
neaktivan
Amyy kaže...
cappy kaže...
miki1981 kaže...

lol kako su oni to mogli zamijeniti kad ti to sam unosiš?a i to ti je samo pass za ulaz u modem pa nije baš da ti zbog tog net nije radio

Da si pročitao sve znao bi.

Meni net nije otkad iman DSL nikad ni krepa mislim na duže vrijeme,al sam non stop imao problema sa konekcijom.

To su mi zamjenili kod od novog modema ako još šta nije jasno pročitati stare postove.

BMW
15 godina
neaktivan

@rambox- Slazem se s tobom u potpunosti..Najrade bi potegao zicu iz slovenije do doma, jos uvijek bi jeftinije bilo  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cappy kaže...
miki1981 kaže...

kao prvo pročitaLA sam,kao drugo ovdje si napisao da internet nikako da proradi a sljedeći post na pitanje za kod da SU zamijenili 8 s 0 a to tebi piše kod s donje strane tako da si samo ti to mogao zamijeniti

15 godina
neaktivan
Amyy kaže...
kao prvo pročitaLA sam,kao drugo ovdje si napisao da internet nikako da proradi a sljedeći post na pitanje za kod da SU zamijenili 8 s 0 a to tebi piše kod s donje strane tako da si samo ti to mogao zamijeniti

Kao prvo previše se praviš pametna ,kao drugo trebala bi pročitat sve šta sam napisao od ovome ima još na 9tom postu a onda komentirat,kao treče i dite od 6god. zna di se nalazi taj kod.

BMW
16 godina
neaktivan

Pristanite se prepirati dok oboje ne dobijete kartone, unija je krivi broj ( 8 umjesto 0 ), jer je nula u kodu bila napisana precrtana, pa je izgledalo kao osam, kada je unio kod s nulom sve je radilo.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sta ono reci u SZK da ti poboljsaju ping......neda mi se sada to vise trazit tu po forumu.

Recimo da imam "stelu" pa ce mi usput i malo brzinu "korigirat"....samo sta da im kazem tj. o cemu smo ono prije pricali!?

EDIT:

Nasao.... interleaving.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 12:49 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koristim tcom paket od 4mbps a brzine su mi na speedtest od 8-10mbps,neznam kako :S

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 21:15 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

laže test jer ti je ping pre velik probaj mjerit s beogradom u srbiji .. kod njih je najbolji ping

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 22:36 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

koristim tcom paket od 4mbps a brzine su mi na speedtest od 8-10mbps,neznam kako :S

Speed test je smece....najrealnija provjera downloada je na t-com stranici i ta je jedina ispravna i 100% tocna metoda.

Steta samo sto to nisu malo naprednije napravili pa da vidis i upload te ping....no za download nema boljega testa od onoga ne t-com stranici.

Mozes pogledati na t-com stranici i ovdje:

http://bwm.carnet.hr/

Na linku imas sva mjerenja: download, upload, ping.....i realnije je nego speedtest tj. tocnije.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina

T-com je smece,imaju nerealne cijene npr u amisu,za istu cijenu t-comovog flat interneta od 8mbps dobis 71 tv kanal,flat internet do 24 mbps,besplatne pozive unutar fiksne mreže, i snimalicu za telku.

Jedini razlog zasto sam uzeo t-com jer mi je jedini dostupan ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 11:14 (xCode).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zanimljiv ping

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...
luka_cro kaže...

Speed test je smece....najrealnija provjera downloada je na t-com stranici i ta je jedina ispravna i 100% tocna metoda.

Steta samo sto to nisu malo naprednije napravili pa da vidis i upload te ping....no za download nema boljega testa od onoga ne t-com stranici.

Mozes pogledati na t-com stranici i ovdje:

http://bwm.carnet.hr/

Na linku imas sva mjerenja: download, upload, ping.....i realnije je nego speedtest tj. tocnije.

S tim da on i dalje vjeruje da ja koristim Safari (a koristim google-ovo djete)Neodlučan

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
15 godina
rooswelt1991 kaže...

S tim da on i dalje vjeruje da ja koristim Safari (a koristim google-ovo djete)Neodlučan

Mislim da nije bit testa da ti kaze koji browser koristis...vec da ti da realnu brzinu sto uistinu i daje za razliku od speedtesta.

I naravno...u slucaju kod t-coma uvazavaju samo test sa njihove stranice.

15 godina
odjavljen
win32 kaže...
themain.x kaže...
Danijel14 kaže...
DamageHigh kaže...

Meni nije...meni i kad pukne, pukne zbog routera, a ne zbog t-šita..

Moj router u zadnje vrijeme ima praksu da se reboota barem 5 puta dnevno. Zvao sam T-com i rekao teti sa druge strane da ako nešta ne poduzmu da ću im vratit router nazad Overseas Expressom ali u komadima... Rekla je da će poslat tehničara...

kojeg nećeš nikad dočekati....lol

Zasto ga ne bi docekao!? Pa kazem ti, ja sam nazvao oko 13-14 h i lik je oko 18 h nazvao i lijepo pitao dali moze doci u 19 h sa novim routerom. Makar mi nije pasalo, sacekao sam ga...on sam stavio router i sve podesio tj. nesto je morao kod njih aktivirat (makar sam ja htio to sve sam odradit kao i uvjek, ali se lik nesto kod njih spajao i neki jarac provjeravao....a meni se nije dalo ispitivat sta radi jer nisam imao volje posto je lik bio totalno smotan). Naravno cim je otisao, podesio sam si router kako meni pase i to je to...stvar rijesena znaci u roku max 8 h.

Evo napokon je stigao tehničar! Naravno, sa malo zakašnjenja jer ga nisu ni poslali odmah... Prvo su 2 puta prćkali po centrali, smanjiivali mi brzinu i sl. jer u SZK nisu skužili da se meni restarta modem nego - veza!

Uglavnom, čovjek je rekao (još dok me zvao da provjeri ima li koga doma) da su 780WL modemi malo ''specifični''. Kaže da su inače dosta kvalitetni ali da ih najviše zaj...va napon i da su prve serije bile isporučene sa 18V adapterom i da znaju kao i ovaj sad već bivši moj svako malo ''zatiltati''. Nove serije imaju 22V adapter i rade bez problema. Uglavnom, dobio sam novi router, Siemens SX763 za kojeg kaže da je jako dobar (kao i svi Siemensi do sada, tako kaže čovjek).

Usput je rekao par loših komentara na SZK.

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice