imam problem...ne znam promijeniti zastitno pitanje i odgovor na svom hotmail profilu,a u jedno...kako se mjenja i sifra xD hvala unaprijed
imam problem...ne znam promijeniti zastitno pitanje i odgovor na svom hotmail profilu,a u jedno...kako se mjenja i sifra xD hvala unaprijed
otiđi u opcije i promini...
Logiraj se na hotmail, zatim odeš na onu malu strijelicu u desnom kutu gore (ispred nje je napisano tvoje ime/ime hotmail acca) onda options-general-account-email adresess-password reset information-question-change.
Šifra se mijenja isto tamo, samo iznad pod "accound information"
Dovoljno jednostavno objašnjeno?
hvala ;)
Imam autentifikacijski problem s hotmailom...
Vec 2 mjeseca utipkavam jednu te istu sifru koju naravno imam zapisanu, ali sad ju ne zeli prihvatit... Niti copy-paste ne prolazi...
Mogu poslat request za reset passworda, ali mail na koji bi poslali pass sam totalno zaboravil (koristio sam ga dok sam bio na dial-upu prije cca 5 godina)...
Jednostavno mi para izlazi na uha van...
Ima tko kakvu ideju ?
Šalji mail supportu.
Šalji mail supportu.
joj, bog te mazo i s njihovim supportom, to ce pricekat koji sat ako nitko nema bolju ideju...
Imao sam isti problem sa hotmailom, nakon 6 mjeseci ne korištenja, morao sam ga ponovo reaktivirat
Ako ti ovo pomogne
http://www.ebuddies.org/informed/computers/hotmailactivate.html
ne, ja se opce ne mogu logirat... probao sam s najduljom procedurom di se trebaju ostavit detaljni podaci tipa kontakata koje sam imal, imena dodatnih foldera... Ali izbacilo je neku gresku (ne s moje strane) i da probam opet...
mamicu im, vracam se na gmail...
Ma možeš ga zaboraviti ja sam imao isto jedan na koji mi je bilo vezano par online igara i isto tako mi nije htjelo primiti password pa sam probao s zaštitnim pitanjem promjeniti no to sam fulao par puta jer se nisam mogao sjetiti pošto mi to nije main mail ali za password sam bio siguran pa sam slao na support i tamo su me hebali oko mjesec dana. Moraš nabrojati minimalno 5-6 subjecta od mail-a koje si dobio pa foldere i još puno drugih p1zdarija pa ti na kraju kažu "we take our customers privacy seriously and after reviewing your case we found that there was not enough data to confirm your identity. Case closed. We apologize bla bla.
A dao sam im sve moguće informacije od dana kad sam zadnji put logiran do svih mogućih mailova i kontakata koje sam imao,čak sam im dao i pravi password ma sve i opet su me odhebali.
sad mi naravno niti messenger ne dela...
opet ne budem mogel spavat... 100 im bogova seprtljavih
al pazi foru, na messengeru je bila opcija da mi zapamti mail i password - i nece da radi...
I kod mene je bilo isto.
ne znam dal je u ovom problem, al sumnjam...
ovih dana se ne mozes u nikog pouzdati..
Nije to se je i meni znalo pojaviti povremeno ali ne često.
Pretpostavljam da su mi trajno/nepovratno shebali mail pa se nisu htjeli sramotiti i lakše im je bilo reći da nemam dovoljno podataka lol.
Zvuči blesavo za jedan takav servis ali ne vidim niti jedan drugi razlog zašto mi nebi vratili acc nakon svih informacija koje sam im dao