Pomoc oko kupovine WLAN routera

poruka: 8
|
čitano: 3.432
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Namjeravam kupiti WLAN router za 20 - 25 eura i sada me zanima sta predstavlja i kakva je razlika izmedju b,g i n routera ? Sta treba gledat u performansama prilikom kupovine routera ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
evo ovdje imaš sve lijepo objašnjeno http://www.wi-fi.org/discover-and-learn...hmm a sad koji ruter?? ja osobno koristim CANYON CNP-WF514 i mogu reći da sam jako zadovoljan s tim da sam umjesto njegove male orginalne antene stavio malo veću :D cijena mu je oko 250 kn,a da ti budem iskren ne znam jel možeš kupit neki novi za te novce(20-25 e) ,jedino polovni možda ;)
mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hajde malo objasni što bi htio napraviti. Možda iskrsne neka kvalitetna ideja.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja trenutno imam TL 5210 i dok sam se povezivao na wirelles mrezu koja je wep zasticena bilo je ok sada je ta mreza zakljucana sa wpa-psk sada ne mogu da se povezujem jer su mi rekli da ovaj router nemoze da dijeli wpa-psk!Koji router da kupim da moze da mi dijeli wpa-psk i wpa2-psk?Molim sve koji mogu da mi pomognu jer mi treba do sutra sta da kupim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neko za pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko kupovine WLAN routera

neko za pomoc 

15 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Ja trenutno imam TL 5210 i dok sam se povezivao na wirelles mrezu koja je wep zasticena bilo je ok sada je ta mreza zakljucana sa wpa-psk sada ne mogu da se povezujem jer su mi rekli da ovaj router nemoze da dijeli wpa-psk!Koji router da kupim da moze da mi dijeli wpa-psk i wpa2-psk?Molim sve koji mogu da mi pomognu jer mi treba do sutra sta da kupim?

Mislim da sa svakim novijim modelom neces imati problema...

15 godina
Bahro kaže...
mirkossam kaže...

Mislim da sa svakim novijim modelom neces imati problema...

-već par godina+ svi model na tržištu moraju imati WPA/WPA2 (ne WEP).

-model TL-5210 ili TL-5210G naveden pod AP.. najvjerojatnije samo treba obrisati staru postavku (enkripciju/pass/SSID) i kreirati novu ili ako ima opciju WPS stisnuti button...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice