Pomoc oko kupovine WLAN routera
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.432
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hajde malo objasni što bi htio napraviti. Možda iskrsne neka kvalitetna ideja.
Ja trenutno imam TL 5210 i dok sam se povezivao na wirelles mrezu koja je wep zasticena bilo je ok sada je ta mreza zakljucana sa wpa-psk sada ne mogu da se povezujem jer su mi rekli da ovaj router nemoze da dijeli wpa-psk!Koji router da kupim da moze da mi dijeli wpa-psk i wpa2-psk?Molim sve koji mogu da mi pomognu jer mi treba do sutra sta da kupim?
Neko za pomoci
neko za pomoc
Ja trenutno imam TL 5210 i dok sam se povezivao na wirelles mrezu koja je wep zasticena bilo je ok sada je ta mreza zakljucana sa wpa-psk sada ne mogu da se povezujem jer su mi rekli da ovaj router nemoze da dijeli wpa-psk!Koji router da kupim da moze da mi dijeli wpa-psk i wpa2-psk?Molim sve koji mogu da mi pomognu jer mi treba do sutra sta da kupim?
Mislim da sa svakim novijim modelom neces imati problema...
Mislim da sa svakim novijim modelom neces imati problema...
-već par godina+ svi model na tržištu moraju imati WPA/WPA2 (ne WEP).
-model TL-5210 ili TL-5210G naveden pod AP.. najvjerojatnije samo treba obrisati staru postavku (enkripciju/pass/SSID) i kreirati novu ili ako ima opciju WPS stisnuti button...