Optima bitstream

poruka: 4
|
čitano: 8.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
OPTIMA dostupna u cijeloj RH

Prije nekoliko minuta sam kontakiro optimu putem mail-a i oni su mi javili da je navedena usluga "Optima beatstrim " dostupna od 1.3.2011. Ova  usluga (nisam ni ja siguran) po meni je nešto slično Iskon HR duo. Na nihovoj stranici još nema nikih informacija (ili ja nisam mogo naći). Projerio sam dostupnos i dalje mi nije optima dostupna , takodje sam  procitao na jednom forumu izjavu jednog forumaša da je dobio informacije od njih o cijeni flat interneta: 2Mbps -126Kn a 4 Mbps 150Kn  .  Ako neko nešto zna više o ovoj uslugzi neka podjeli sa ostalim članovima.

http://www.vecernji.hr/biznis/optimine-usluge-adsl-a-dostupne-cijeloj-hrvatskoj-clanak-237311 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 11:03 (Digital26).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima bitstream

Dali je netko uzeo ovu uslugu od Optime? Kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima bitstream

moze se uzeti bez obzira sta na sajtu javlja da nije dostupno, to je jos uvijek provjera za potpuni prelazak korisnika. za stream je najbolje nazvati szk pa ce rec jel se moze il ne

iskustva nisam cuo al sta tu moze bit drukcije neog je nekome inace na tcomu, samo se dobije router i username od optime, ostalo je sve isto

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 12:18 (FX_09).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Optima bitstream

A ista stvar kao da ste na T-comu,(kome je valjala T- com linija njemu će valjati i internet na Optima telekomu) dakle ruter sa anexom B ,password od Optima telekoma i šibaj .Zgodna stvar je što možete koristiti T-comove rutere koji su BTW puno kvalitetniji od ovih što ih djeli trenutno optima telekom!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice