Non-stop online

poruka: 6
|
čitano: 1.963
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Non-stop online
pitanje

KaKo na kompu podesiti da nakon šta se windowsi (vista 64 bit) podignu automatski spoji i internet?

Spajam se na B-net-ov bežićni router s bežićnim usb stikom edimax EW-7318Ug

Jel' to neki problem podesiti? Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Non-stop online

Mislim da kad imas bezicni da se nemoze......jer se moras connectirati...imas pass naravno.....jedino da imas zicani......npr ja koristim zicani i nisam radio nikakvukonekciju nego se odma mogu na internet ako me razumjes sta ti ocu reci....

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Non-stop online

Koliko sam ja tebe razumio ti bi da se kada ti se pokrene sustav da se spojis na net to ti je naj jednostavnije pomocu MSN-a odraditi.Jer on ako se ostavi da se pali nakon pokretanja sustava odma oce da se spoji na net i samo stavis u opcijama automacko povezivanje na internet.To je to ako sam te razumio dobro....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Non-stop online

Paaa gledajući moj komp i moj router za tim nema potrebe jer se meni automatski sistem spaja na moju mrežu u stanu. Čim se upali komp, automatski sam spojen na net.

Ovako, odi na Control Panel->Network Connections->Wireless Network Connection->Desni klim miša + Properties

Odaberi tab "Wireless Networks" i kreiraj novu konekciju i postavi da se spaja automatski na tu vezu.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 Ljudi slušajte na satima hrvatskog!! Inače dolazite nepismeni postavljat pitanja na forum.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 20:35 (coder_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Non-stop online
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Čini mi se da radi, tj. već je bilo u propertisima označen kvadratić da se spaja na prvu pronađenu mrežu.

Hvala svakako Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ew-7318ug i win7

zna li itko da li edimax ew-7318ug radi na win 7 x64?

edit: sorry što dižem staru temu,al jedina ima veze s ovim Wlan-om

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 23:16 (pod009).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice