KaKo na kompu podesiti da nakon šta se windowsi (vista 64 bit) podignu automatski spoji i internet?
Spajam se na B-net-ov bežićni router s bežićnim usb stikom edimax EW-7318Ug
Jel' to neki problem podesiti?
KaKo na kompu podesiti da nakon šta se windowsi (vista 64 bit) podignu automatski spoji i internet?
Spajam se na B-net-ov bežićni router s bežićnim usb stikom edimax EW-7318Ug
Jel' to neki problem podesiti?
Mislim da kad imas bezicni da se nemoze......jer se moras connectirati...imas pass naravno.....jedino da imas zicani......npr ja koristim zicani i nisam radio nikakvukonekciju nego se odma mogu na internet ako me razumjes sta ti ocu reci....
Koliko sam ja tebe razumio ti bi da se kada ti se pokrene sustav da se spojis na net to ti je naj jednostavnije pomocu MSN-a odraditi.Jer on ako se ostavi da se pali nakon pokretanja sustava odma oce da se spoji na net i samo stavis u opcijama automacko povezivanje na internet.To je to ako sam te razumio dobro....
Paaa gledajući moj komp i moj router za tim nema potrebe jer se meni automatski sistem spaja na moju mrežu u stanu. Čim se upali komp, automatski sam spojen na net.
Ovako, odi na Control Panel->Network Connections->Wireless Network Connection->Desni klim miša + Properties
Odaberi tab "Wireless Networks" i kreiraj novu konekciju i postavi da se spaja automatski na tu vezu.
Čini mi se da radi, tj. već je bilo u propertisima označen kvadratić da se spaja na prvu pronađenu mrežu.
Hvala svakako
zna li itko da li edimax ew-7318ug radi na win 7 x64?
edit: sorry što dižem staru temu,al jedina ima veze s ovim Wlan-om