MaxTV bezobrazluci

poruka: 41
|
čitano: 9.783
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Evo postavih pitanje na Online kontakt:

u 18.05 (13.03.2009)

Molim vas da mi pojasnite gdje na ugovoru i opcim uvjetima koristenja
MaxTV-a pise da imate pravo postaviti zastitu snimanja s MaxTV-a osim da
se koristi snimalica ???

Evo ovako stoje stvari 18.50 sati primam poziv od tipa koji kaze slijedece:
''Prije mjesec i pol smo radili abdejt necega vezano uz maxtv i od tada
imaju zastitu protiv snimanja, jer taj program to podrzava usamome sebi.U
opcim uvjetima ili na ugovoru to nigdje ne pise ali tako je kako je.''
Kazem ja njemu da ja njega ne krivim jer je on ''pijun'' koji samo tu radi i
pitam ima li neki nacin da se nekom obrati: ''Cujte gosp.Opacak, vi mozete
pisati pismeni prigovor t-com-u ''
reko ja njemu: ''Nisam ja jedini kojeg vasi bezobrazluci brinu ne samo zbog
maxtv-a vec i interneta opcenito''
a steta je sto nemate nekoga da vam prenosi komentare s raznih foruma''

Javite se sa slicnim problemima i komentirajte jos jedan bezobrazluk t-com-a !

0 0 hvala 0
16 godina
RE: MaxTV bezobrazluci

-eto sad ćemo prigovorima napokon napakositi t-comu... ''dolje opći uvjeti korištenja!''

oni imaju pravo onemogućiti snimanje komercijalnog programa, piše na svakom dvdu, vhsu itd... zabranjeno kopiranje, a pošto su ovo digitalni sadržaji, kopiranje bi bilo piceofcake. Žalosno ali čak je i zakon na njihovoj strani.

-ipak, podška ovom postu.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Evo jos jedan poziv primam sad u 19.35 sati !

Pitanje je bilo tko je obavezan izmjeniti kucnu instalaciju tj. ko ce izmjeniti stare krute zice koje nam ulaze kruz kucu a postavljene su prije 15-20 godina ?

kaze tip   ''odgovornost t-coma je do do kuce'' hehehehe

pa da ne povjerujes, kazem ja tipu ''znaci da trpimo i dalje vase bezobrazluke''

kaze on al nako ljudsi ''nazalost ali tako je'' :-))))))))

kome da se zalimo ? - odg: ''na zalost nikom''

ja sam malo stariji i ne kuzim se bas puno u neke stvari al jel imate vi mladji neku semu da skupimo potpise na jednom mjestu npr. u nekom word dokmentu a ja cu da ga sa zadovoljstvom posaljem t-comu i vjecu za telekomunikacije !

dajte molim vas nesto smislite ! ! !

0 0 hvala 0
16 godina

nažalost protiv te ga_ _ _ _ i se teško borit!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

peticija nece pomoci.. ako bas zelis probat -Facebook grupa...

raskini ugovor i uzmi nesto drugo

0 0 hvala 0
16 godina

pa žalosno ali odgovori koje si dobio su točni, tako da žalba nema koristi, peticije neće pomoći... no ako se nešto promijeni, potpisujem.

17 godina
krle kaže...

peticija nece pomoci.. ako bas zelis probat -Facebook grupa...

Poserem se na facebook grupe gdje će s 500 potpisa omogućit veće brzine, 1000 potpisa smanjit cijene, 1000000 potpisa uvesti 50/50mbit vezu za 100kn

16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Mail Hrv. agenciji za komunikacije:

Ne znam da li sam pitanje uputio na pravo mjesto ali se nadam da cete naci vremena da me uputite.

Korisnik sam T-Comove usluge MaxTV uz ugovorenu obavezu. Nekon 2 mjeseca koristenja dolazi do blokade od strane navedenih, koja se nigdje u ugovoru i opcim uvjetima koristenja ne spominje, a rijec je o mogucnosti snimanja emisija s MaxTV-a, mimo koristenja ''Snimalice'', tocnije spjanje MaxTV-a s kompjuterom.

Komu se obratiti i da li uopce ima svrhe pokrenuti takvo jedno pitanje, u zemlji gdje svi drugi mogu raditi sta hoce,ponasati se monopolisticki a mi obicni smrtnici da placamo danak tudjih bezobrazluka iako nisu u naprijed navedeni na ugovorima ni pismenim ni usmenim oblikom !?

U nadi da cete meni i mnogima drugima izaci u susret bar savjetom sto uraditi,
s postovanjem ...

Pravo sam se nameracio da nekom je... m.... :-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Vijece za telekomunikacije se nije udostojilo ni odgovoriti iako su navodno duzni odgovoriti u roku 15 dana !!!

Ali je na mnogobrojni zahtjev putem mail-ova sinoc u potrosackom kodu receno (prenosim kako sam cuo jer nisam gledao)

T-Com se na ugovoru ogradio od toga da se ne moze snimati s maxa u komp ! Ja se sad pitam ko je lud ? Mi koji nigdje na ugovoru to nismo nasli ili oni, koji ni neznaju da toga u ugovoru nema ???

Poz...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bruno72 kaže...

Pitanje je bilo tko je obavezan izmjeniti kucnu instalaciju tj. ko ce izmjeniti stare krute zice koje nam ulaze kruz kucu a postavljene su prije 15-20 godina ?

pa da ne povjerujes, kazem ja tipu ''znaci da trpimo i dalje vase bezobrazluke''

ja sam malo stariji i ne kuzim se bas puno u neke stvari al jel imate vi mladji neku semu da skupimo potpise na jednom mjestu npr. u nekom word dokmentu a ja cu da ga sa zadovoljstvom posaljem t-comu i vjecu za telekomunikacije !

Ok, malo kasno odgovaram, ali ne kužim te baš.
Zašto bi t-com ili bilo tko tebi mijenjao instalacije U KUĆI?

Jel ti plinara dođe mijenjati instalacije plina ili instalirati bojler? Jel ti elektra postavlja utičnice? Jel ti vodovod i odvodnja popravlja cijevi u kući?

Ne!

Nije njihova dužnost tebi slagati instalacije po kući. Sorry, al to je tvoja kuća, ti si popravljaj i mijenjaj kaj ti treba.

Ja se slažem da su nekad bezobrazni, ali shvati koliko je blesav tvoj zahtjev da ti oni mijenjaju žice u kući/stanu ili čemu već.
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
17 godina
Bruno72 kaže...

Vijece za telekomunikacije se nije udostojilo ni odgovoriti iako su navodno duzni odgovoriti u roku 15 dana !!!

Ali je na mnogobrojni zahtjev putem mail-ova sinoc u potrosackom kodu receno (prenosim kako sam cuo jer nisam gledao)

T-Com se na ugovoru ogradio od toga da se ne moze snimati s maxa u komp ! Ja se sad pitam ko je lud ? Mi koji nigdje na ugovoru to nismo nasli ili oni, koji ni neznaju da toga u ugovoru nema ???

Poz...

a zastita autorskih prava?
to je vjerojatno razlog sto ne mozes snimati!
17 godina
protjeran
sasa kaže...
Bruno72 kaže...

Poz...

a zastita autorskih prava?
to je vjerojatno razlog sto ne mozes snimati!
 Pa jel nije ta snimalica u principu ista kao i video rekorder gdje si prije s njimo moga snimat sa TV-a. Problem u zaštiti autorskih prava je u prodaji a backup si možeš napravit. Sinimit pa poslije odgledat.
17 godina

Pa to je i ideja snimalice. A ako vec mislis TV spajat na komp, onda radije nabavis satelitsku/DVB-T/analognu televiziju, ne placas skupu pretplatu za maxtv, i imas htpc koji bolje radi o onog maxtv smeca. Nevinašce

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Evo samo da javim, da ne mogucnost snimanja nije do njih nego do autorskih prava !

Ipak se nasao dobar covjek - radnik obicni - i provukao mi 4 zice od ormarica na temelju kuce do uticnice (telefonske) u kuci i cak nije htio lovu uzet !

Pozdrav svima (tema se moze zakljucati sveje razrijeseno)

0 0 hvala 0
17 godina
MaxTV bezobrazluci

Evo nije vezano za MAXTv, ali ima itekako veze sa T-Comom.

Znači prije nekih godinu dana produžio sam ugovor za 1 kunu i dobio Olympus FE-310 kao "poklon"! Kada idem ja isprobat malo fotoaparat, a on nakon tri klika, isprazni bateriju. Reko baterija je u banani, probam još 5 paketa ista stvar. Zovem ja njih da imam problem i da ga želim vratit, a oni meni kažu da se moram obratit Overseas Expresu jer su ga oni dopeljali!! Tako je to nadmetanje trajalo 5 (PET) mjeseci, i evo ih iz OverS. došli oni po fotoaparat da ga vrate u T-Com. Prođe još 4 mjeseca, meni se niko ne javlja pa nazovem ja T-Com (nekakav prijem robe, šta ja znam) i kažu mi da "se je zagubio u skladištu i da će sada to poslat prvom prilikom na servis"!!! OMG.

To nije sve. Zovu nakon mjesec dana iz servisa i kažu mi da moram koristit samo olympus baterije jer su sve druge nekvalitetne za taj fotoaparat. Ja kažem da tu priču ispriča djetetu prije spavanja i da mi pošalje ispravan fotoaparat.

Sve u svemu, i nakon šta je popravlje, ležo je u T-Com-u i da nisam opet zvao nebi ga niti vratili, nego bi ga poklonili nekom drugom.

Poanta je da u T-Comovom odjelu za korisnike rade takvi jazavci koji nemaju pojma o ničemu, svaki put dobiješ drugog operatera i moraš jov-nanovo ponavljat istu priču i kada ti dopi*di 10 puta ponavljat i zatražiš nekok nadređenog dobiješ onu stvar.

Godinu dana im je trebalo da organiziraju popravak šugavog fotoaparata, a još bi im trebalo i više da ih nisam zvao, ne zbog fotoaparata jer imam novi, već iz principa da ih yebem kao i oni mene.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 16:31 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

ne razumijem topic

ti bi ustvari da ti oni sve sa torrenta daju preko maxtva?

oces i da snimaju umjesto tebe pa da ti salju postom kad se disk napuni?

koje su to gluposti...

Sumnajm da t-com kupuje filmove kao sto bi to trebao raditi...

ali to je nevezano uz temu, naravno da na to ti nemas pravo...

nemas pravo ni VHS om ni DVDom snimat javnu televiziju ali oni to nemogu uskratit zbog toga sto nemaju uredaj za to...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hacker-ri kaže...
...

nemas pravo ni VHS om ni DVDom snimat javnu televiziju ali oni to nemogu uskratit zbog toga sto nemaju uredaj za to...

-e ovo ima, jer je u cijenu kazeta CDa itd.. 'media' uračunat i autorski dio.
16 godina
MaxTV bezobrazluci

Ni meni se nesvidja sve sto t-comovci rade , ali medju korisnicima se nadje i daleko vecih pacijenata.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moguce je snimati sa maxtv u komp, ako koristite ekran od kompa umjesto tv, (vrlo jednostavno i lako na svim novijim ekranima) i u kompu vam radi program koji snima sve sto je na ekrenu kompa, tj ekrenu maxtv (i komp i maxtv moraju isto vrijeme biti spojeni, tj potreban je ekran koji ima barem 2 ulaza)

A sada moji slucaj sa t-com..

nakon sklopljenoga  ugovora za max adsl i fiksnu liniju dosao mi je covjek to sve uvesti u kucu, i odradi on svoji posao te kaze "ovo vam je 200kn"!!!

i neizda nikakav racun ni nista, te mi je bilo pre cudno i nazvao sam t-com, i kazu mi oni da on nije imao prvo svoji rad naplatiti ni lipe..

i odi u t-com i napravi pisanu prituzubu.. kad ono nakon nekoliko dana nazovu me i kazu da su utvrdili teske nepravilnosti kako su oni to nazvali u radu svojeg covjeka te da je dobio otkaz i da ce mi t-com iznos za koji sam ostecen vratiti tako da mi samanje sljedeci racun za 200kn, i stvarno jesu.

ali da im ljudi idu okolo varati... mislim stvarno..

Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
Escudo kaže...
..

te kaze "ovo vam je 200kn"!!!

Nevinašce .. čovjek (u ovim recesijskim vremenima) pokazuje podizetništvo... 
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Bruno72 kaže...

kaze tip    ''odgovornost t-coma je do do kuce'' hehehehe

Jel ti plinara dođe mijenjati instalacije plina ili instalirati bojler? Jel ti elektra postavlja utičnice? Jel ti vodovod i odvodnja popravlja cijevi u kući?

Ne!

Nije njihova dužnost tebi slagati instalacije po kući. Sorry, al to je tvoja kuća, ti si popravljaj i mijenjaj kaj ti treba.

Ja se slažem da su nekad bezobrazni, ali shvati koliko je blesav tvoj zahtjev da ti oni mijenjaju žice u kući/stanu ili čemu već.

Paaa, nisi baš u pravu.
Te iste instalacije sve do stanova su nekada ( a i sada po ugovorima o prodaji/predaji DTK mreže )   uredno naplaćene od strane "Yugo" HPT-a, poslije HRHPT-a, čiji je naslijednik
  HT, sada THT.
  Samo probaj čačkati po ormariću u zgradi, pa da vidiš što će ti se desiti. To je naime njihovo vlasništvo sada, baš kao i sat od Elektre po kojem ne smiješ čačkati, naprimjer.
Po meni bi oni, ako kažu da su tu svu infrastrukturu platili pri preuzimanju DTK, lijepo trebali i uredno obnavljati, a ne vaditi se sa "nemamo mi ništa s tim".
17 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Do stanova.

Kužiš, u tome je poanta.

Nitko tebi neće za besplatno u stanu uređivat instalacije.

Samo o tome sam govorio.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, od njih se ne može ništa drugo niti očekivati. Umjesto da poboljšaju kvalitetu usluge oni podižu brzine, LOL!

Prebaci se na Bnet www.bnet.hr

Bojkot nacionalnih kompanija pod navodnicima!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Do stanova.

Kužiš, u tome je poanta.

Nitko tebi neće za besplatno u stanu uređivat instalacije.

Samo o tome sam govorio.

S obzirom da svaki korisnik plaća onu famoznu naknadu za telefon od nekih 60 kuna pa na upit što se radi s tim novcem? Obnavlja se kao fol postojeća infrastruktura! Dopustite da se nasmijem!
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 9:21 (stalker).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Bruno72 kaže...

Ne!

Ako mogu to raditi u B.netu (besplatno ti postave svoje instalacije) zakaj nebi onda mogli ovi i u T-Comu?
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Moguce je snimati sa maxtv u komp, ako koristite ekran od kompa umjesto tv, (vrlo jednostavno i lako na svim novijim ekranima) i u kompu vam radi program koji snima sve sto je na ekrenu kompa, tj ekrenu maxtv (i komp i maxtv moraju isto vrijeme biti spojeni, tj potreban je ekran koji ima barem 2 ulaza)

A sada moji slucaj sa t-com..

nakon sklopljenoga  ugovora za max adsl i fiksnu liniju dosao mi je covjek to sve uvesti u kucu, i odradi on svoji posao te kaze "ovo vam je 200kn"!!!

i neizda nikakav racun ni nista, te mi je bilo pre cudno i nazvao sam t-com, i kazu mi oni da on nije imao prvo svoji rad naplatiti ni lipe..

i odi u t-com i napravi pisanu prituzubu.. kad ono nakon nekoliko dana nazovu me i kazu da su utvrdili teske nepravilnosti kako su oni to nazvali u radu svojeg covjeka te da je dobio otkaz i da ce mi t-com iznos za koji sam ostecen vratiti tako da mi samanje sljedeci racun za 200kn, i stvarno jesu.

ali da im ljudi idu okolo varati... mislim stvarno..

Sumnjiva je malo tvoja priča jer ti T-Com nikada neće reći "otpustili smo..." - apsolutno nikada to nećeš čuti niti bi trebao čuti.
Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
17 godina
protjeran

t-com monopolisti i boli ih ona stvar za sve, zato i jesu nesposobni, mogu šta hoće i kad hoće, sve dok ne podržimo druge operatere u osvajanju tržišta i smanjimo udio monopolizma t-comu

friend mi evo više od pola godine čeka max adsl, a rečeno mu j kao za max 2 mjeseca, susjeda mu koristi bez bada, a on ne može dobit, kao zbog infrastrukture

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Sumnjiva je malo tvoja priča jer ti T-Com nikada neće reći "otpustili smo..." - apsolutno nikada to nećeš čuti niti bi trebao čuti.
 uplasili su se valjda jer bi im zbog toga sto je njihov covjek napravio u ime firme mogla sjest bas savrsena tuzba..

dobio sam pismo isprike nakon toga od direktorice odnosa sa javnoscu t-com u osijeku
Battlefield 2 Master Sergeant
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 13:59 (Escudo).
16 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Zanima me ako iko zna kakvu zastitu koriste da nemozes snimat.

jeli mozda "Macrovision protection", kao sto je postojalo na neke dvd i neke stare vhs kasete.

To se moze zaobic.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MaxTV bezobrazluci

Nedavno je u moje misto stiga maxadsl/maxtv i svi su ljudi naivno pohrlili da si nabave maxadsl/maxtv. nekim ljudima su dali da mjenjaju promet na maxadsl-u dok drugima kažu da im je to ugovorom zabranjeno a svi su isti ugovor potpisivali. I onima koji nisu potpisali ugovor za maxtv i maxadsl su zvali doma i rekli im da imaju tri mjeseca besplatnog maxadsl-a i maxtv-a i da im u roku petnaest dana dostavljaju opremu, a ljudi naivni pristali pa kad im je stigla oprema svi zvali t-com di im je lozinka/korisničko ime za maxadsl, a oni su im odgovorili da nemaju aktiviranu uslugu maxadsl već samo maxtv. To su šugava gamad

MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice