jedno pitanje...uzeo sam ovaj web 'n' walk stick od t-coma i zanima me je li ikako moguće preko njega,odnosno njegove mreže na koju se spajam, napraviti od laptopa hotspot ili wireless access point
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li neko ideju kako napravit hotspot na lapu, a da se na njega mogu spojit mobom. Kad ga kreiram klasično preko win7 mob ne prepoznaje mrežu :(
Ima li neko ideju kako napravit hotspot na lapu, a da se na njega mogu spojit mobom. Kad ga kreiram klasično preko win7 mob ne prepoznaje mrežu :(
Hvala. Sad ga prepozna, al ostane limited connectivity i opet ne radi
evo da malo osvjezim temu...imam tele2 stik za internet i napravio bi da mi laptop bude kao ruter.dali je to moguce?probao sam na starom laptopu sa windows 7 sa Connectify al nije sljako.sada imam win8.1 pa molim pomoc oko toga.hvala
vidi jel možeš dijeliti internetsku konekciju sa tele 2. Ako može onda vidi jel ti wireless od laptopa ima mogućnost rada kao access point, ako može to je to. ako ne može onda kupiš neki wireless adapter koji može raditi kao access point. kao npr airlive wl 1700 usb. Mislim da ti od tele 2 stick nema šanse raditi kao hot spot sam za sebe

SPIJA-
jel mozes objasnit kako da provjerim jel wireless podrzava djeljenje?
evo da malo osvjezim temu...imam tele2 stik za internet i napravio bi da mi laptop bude kao ruter.dali je to moguce?probao sam na starom laptopu sa windows 7 sa Connectify al nije sljako.sada imam win8.1 pa molim pomoc oko toga.hvala
ukoliko ides nabavljat ikakvu dodatnu opremu, kao sto ti je vec predlozeno, tada umjesto wireless usb sticka radje nabavi 3g router koji ce ti omoguciti direktno dijeljenje 3g signala na vise klijenata bez upotrebe racunala.
obrati paznju na airlive n.plug (220kn) ili jedna mobilna varijanta airlive traveler3g (190kn).
s obzirom da ti predlozeni wl 1700usb pripada starijoj g generaciji, da ti za rad i dalje treba racunalo, i da kosta 160kn, mislim da su ti gore navedeni prijedlozi daleko prakticniji i dugorocno isplativije rjesenje...
Da dodam i moj problem! Koristim laptop s w8(kao hotspot) na vise prepaid stickova! U pravilu sve radi ok,ali na aldi stiku (za njemacku) mod E173u-2 huawei imam problem kod refresha. Kad sve poslozim u network connections s kim da dijelim (Local Area Connection* 14) opticki sve radi i imam vezu ali interneta na mob nema ! Potrebno je u network connections (ALDI TALK Verbindungsassistent) ugasiti vezu i ponovno upaliti i sve radi ok, ali ne na tom stiku! Kod njega kad gasim vezu gubim u network connections tu konekciju ALDI TALK Verbindungsassistent-a sto kod ostalih nije slucaj. Naravno kod ponovnog paljenja (preko stikovog softwera) ponovno se pojavi konekcija i sve jovo nanovo!! Ako neko ima iskustva pomaziteee
!!