Kako do interneta?

poruka: 10
|
čitano: 4.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako do interneta?

Zivim u mjestu gdje jos uvijek nema adsl-a a ko zna i da li ce uskoro doci.Zanimaju me vasa iskustva tj. kako ste vi rijesili takav problem jer vjerujem da nisam jedini koji nema adsl,jeste li uzeli neki mobilni internet(ako jeste,zanima me koji je najbolji)ili ste taj problem rijesili na neki drugaciji nacin.Zahvaljujem svima na iskrenim odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako do interneta?

kod mene u selu (općini) ti je to išlo ovako: prije nekih 5 godina skupilo se nas dvadesetak (mahom mladih i nadobudnih) ljudi koji su htjeli adsl, međutim t-scum nas je odbijao. a pošto mi strina radi u općini otišli smo tamo i pitali jel oni mogu tu šta utjecat. rekla i je da napravimo kao neku peticiju i da će oni to proslijedit dalje. nismo baš vjerovali u to jer jbg, hrvatska birokracija = sizifov posao. ali potpisali se mi svi na taj komad papira, i još skupili okolo nekih 20-ak potpisa i predali u općinu. kad nakon nekih mjesec i pol eto adsl-a, ali SAMO u centru općine + neke uličice tamo. ja koji živim 4km od centra naravno uvrijeđen, bijesan, pripremam odmazdu, idem palit centralu... mađutim i to se riješilo u roku pola godine jer je t-com mijenjao drugu centralu na kojoj je "moj" dio sela pa samo se morali malo strpit. raspitajte se malo u lokalnom t-comu, optimi, iskonu ili što već imate jel moguće da vam naprave to proširenje na centrali ili što već. skupi ekipu odi u općinu, poglavarstvo... u krajnjoj liniji ako ne bude ništa od svega tu su uvijek žute tv kuće (rtl i nova) koje će rado izvjestit kako u nekom selu u RH nema adsl-a pa će t-com brže-bolje doletit tamo i riješit to :)

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan
nex kaže...

Zivim u mjestu gdje jos uvijek nema adsl-a a ko zna i da li ce uskoro doci.Zanimaju me vasa iskustva tj. kako ste vi rijesili takav problem jer vjerujem da nisam jedini koji nema adsl,jeste li uzeli neki mobilni internet(ako jeste,zanima me koji je najbolji)ili ste taj problem rijesili na neki drugaciji nacin.Zahvaljujem svima na iskrenim odgovorima.

a jadnici :(

mi prije isto nismo imali pa smo potpisali peticiju i nakon mjesec-dva je stigao :=)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
nex kaže...

Ako baš ne možeš doći do interneta uzmi tele 2 bežićni internet ili sačekaj dok dođe pa uzmi optima flat

16 godina
Znatiželjac kaže...
nex kaže...

Ako baš ne možeš doći do interneta uzmi tele 2 bežićni internet ili sačekaj dok dođe pa uzmi optima flat

Ma sta ce mu ta sranja koja jedva google otvaraju.Moj stari ima vipovo govno i jedva sam na BUG otisao a kamoli da nes Dowloadam...Ni pod nikoju cijenu ne uzimaj mobline gluposti,nit za surfanje nisu dobra..

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Znatiželjac kaže...
nex kaže...

Ma sta ce mu ta sranja koja jedva google otvaraju.Moj stari ima vipovo govno i jedva sam na BUG otisao a kamoli da nes Dowloadam...Ni pod nikoju cijenu ne uzimaj mobline gluposti,nit za surfanje nisu dobra..

Znadem da je sranje,ali šta češ kada mu internet nije dostupan bolje mu je da barem nešto ima , jedino da se strpi i da uzme optima flat ili max-adsl flat

16 godina
Znatiželjac kaže...
Fake_Alert kaže...
Znatiželjac kaže...
nex kaže...

Znadem da je sranje,ali šta češ kada mu internet nije dostupan bolje mu je da barem nešto ima , jedino da se strpi i da uzme optima flat ili max-adsl flat

Ma bolje imat pravo ili ne imat nista jer ce samo zivce gubit na tom mobilnom sranju,vjeruj mi,ja kada sam nesto trebao naci na netu ja sam pol zivaca izgubio dok se to sranje snaslo na netu,i onda sam odustao i reko zajebi ti to.Bolje se zalite da ocete net tamo i nesto potegnite nego se zezat sa jeftinim a ne korisnim internetom(mobilnim)

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
16 godina
neaktivan
Kako do interneta?
Mobilni internet nije jeftin,za tu jadnu brzinu je skup ko moj k
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zavisi, ak živiš u gradu brzina je totalno ok. 

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 0:18 (wanderer).
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...

Zavisi, ak živiš u gradu brzina je totalno ok. 

Zavisi, u kojem gradu živiš... ;)

There's no SAVE GAME in real life!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice