Interne na ipod

poruka: 12
|
čitano: 2.525
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Interne na ipod
Posto su ove kategorije pobrkane ne znam u koju bi da stavim temu.Pa eto mod neka je prebaci ako postoji neka odgovarajuca kategorija ..
Ovako dobio sam iPod prije 20 minuta,i sad mene zanima mogul ja njega prikljucit na ovaj ADSL net ikako posto ima neki wi fi,ne znam nista oko toga,samo znam ubacit neku pjesmu preko iTunesa ..I kako to uradit ? Trebal mi neki drugi modem imam tp link td 88407 ?..i ako se ne moze ovaj adsl prikljucit,koji onda net moze....ne razumijem se oko toga,pa ako moze nek jasnije i opsirnije objasnjene

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Interne na ipod
obican ipod ili ipod touch? touch izgleda kao iphone i moze na net.
ako je obican, ne moze.
Me gusta....
13 godina
neaktivan
Joj brate ne znam ti bas to...uglavnom je na touch xD...ima u postavkama ono za Wi-Fi i pise da nije spojeno kad udjem tu pise mi da biram vezu...a vjerovatno moze to jer ima i aplikacija safari na njemu,te google searcher...ali ja nista ne znam oko toga :S ,a verzija mu je 4.2.1
13 godina
neaktivan
Interne na ipod

Evo ti rednih brojevaiPoda, pa ti reci koji je tvoj ;)

1.

http://www.apple.com/ipodtouch/

2.

http://www.apple.com/ipodclassic/

3.

http://www.apple.com/ipodnano/

Edit: evo sad sam malo pomnije procitao post iznad, imas ipod touch. Imas li wi-fi ukljucen na routeru?

Ako ne, zamoli starog ili koga vec da ukljuci i zastiti s WPA2/PSK zastitom da ti netko ne krade promet.(Znat ce onaj koji ide prckat po routeru jer ima ta opcija za ukljucivanje zastite).

Me gusta....
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:19 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Suddenly Psychotic kaže...

Ocito je iz njegovog zadnjeg posta da ima touch

13 godina
neaktivan
ansha kaže...
Suddenly Psychotic kaže...

Ocito je iz njegovog zadnjeg posta da ima touch

Bas si stavio post dok sam editirao svoj... {#}

Me gusta....
14 godina
neaktivan
Pa ako hoces na internet odi u wi fi i spoji se preko svog wirelesa
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
13 godina
neaktivan
Jest da ja znam stimat postavke u ruteru,a i ne moze mi uc u njega preko browsera....uglavnom da li vi znate imal' ovaj moj ruter sve sto je potrebno za taj Wi Fi ?....ako ima da sutra zovnem podrsku korisnicima,i nek oni cackaju postavke :D
13 godina
neaktivan
Casual88 kaže...
Jest da ja znam stimat postavke u ruteru,a i ne moze mi uc u njega preko browsera....uglavnom da li vi znate imal' ovaj moj ruter sve sto je potrebno za taj Wi Fi ?....ako ima da sutra zovnem podrsku korisnicima,i nek oni cackaju postavke :D

hmmm, a tvoj ruter jeee..... cek samo malo da pogledam u kristalnu kuglu

Me gusta....
13 godina
neaktivan
Interne na ipod
@Suddenly Psychotic
Pogledaj prvi post :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
uh sorry :)
onda probaj npr preko kompa pogledat kako ti se zove router. onda na wi-fiju probaj naci router s istim takvim imenom. ako nemozes nista naci, onda moras rucno ukljuciti wifi.
Me gusta....
14 godina
neaktivan
Interne na ipod

Jel mi može netko pomoći, pliz?? Skinula sam si s interneta neke lekcije španjolskog i pokušala sam ih staviti na IPOD. I npr piše ovako Spanish - lesson 01, Spanish - lesson 02,,,,,itd,,, ali kad prebacim to u itunes onda mi se svi nazivi sami od sebe poremete. Ovo spanish se izbrisalo, i ovi brojevi ne znam dal su ostali po redoslijedu. Previše mi je to sad posla da idem provjeravati i uštimavati. Šta da radim?

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice