Nesto mi se cudno desava sa brzinom, imam maxadsl, ali cudno mi pokazuje u routeru da mi je download 6.056, a upload 640, trebalo bo biti 4.702 download, a upload 250. Sto je najcudnje testirao sam brzinu i oikazuje download izmedju 500-510 k/s. Zvao sam SZK, da slucajno nije povecana brzina, radi cijene placanja, jer nisam trazio povecanje brzine. oni kazu da je u njihovom sustavu sve u redu i da nepise da je brzina povecana. Kazu da je najvjerovatnije da je router uhvatio sa centrale takvu brzinu. dolje je slika stanja postavke routera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blago tebi :))
Nesto mi se cudno desava sa brzinom, imam maxadsl, ali cudno mi pokazuje u routeru da mi je download 6.056, a upload 640, trebalo bo biti 4.702 download, a upload 250. Sto je najcudnje testirao sam brzinu i oikazuje download izmedju 500-510 k/s. Zvao sam SZK, da slucajno nije povecana brzina, radi cijene placanja, jer nisam trazio povecanje brzine. oni kazu da je u njihovom sustavu sve u redu i da nepise da je brzina povecana. Kazu da je najvjerovatnije da je router uhvatio sa centrale takvu brzinu. dolje je slika stanja postavke routera.
hahahaha atenuacija u downstreamu 51.5 dB :D imaš sreće da ti uopće ADSL radi i s tom brzinom, pretpostavljam da imaš pucanja signala.
ovo što ti oni kažu nema veze s vezom, očito ti je puštena veća brzina što je uzrokovalo veća gušenja. inače malo bih provjerio na tvom mjestu kućnu instalaciju jer ili je u njoj problem ili si dosta daleko od centrale, ali ih zovi da ti spuste brzinu jer manja brzina znači i manja gušenja. prije toga restartiraj router čisto da se vidi da očito router nije blesav da se spaja na brzinu na koju mu se prohtje. jao koji likovi u t-comu...
Da ne otvaram novu temu;
Otkad sam obriso windowse i stavio nove internet mi je malo sporiji (nema veze jedno s drugim ali izgleda da je tako)
Kad igram online,ping mi je bio uvijek oko 20, sad mi je 50 i lagga malo. Kad skidam sa torrenta brzina je oko 200kbps a znala je bit preko 300... neznam u čemu je problem