Meni na mtelu cesto dolazi do pucanja veze... I bas sam ih zvao prije 2-3 dana da im kazem,i kaze mi tip sad dok gleda na njegovom kompu pise da mi je sve ok,i ako bude bilo problema i dalje da se javim. I od tada nikakvih problema.
Meni na mtelu cesto dolazi do pucanja veze... I bas sam ih zvao prije 2-3 dana da im kazem,i kaze mi tip sad dok gleda na njegovom kompu pise da mi je sve ok,i ako bude bilo problema i dalje da se javim. I od tada nikakvih problema.
Produzio sam ugovor u HT-u , od 1.3. imam 20 gb.
trebao si se strpiti desetak dana, možda će biti kakava akcija
Uzeo sam od Moneta 40GB, brzine su mi skoro 4/0.25 , zadovoljan sam, nema prekida. Cijenom naravno nisam...
@Offtopic - mmmnnn jesam ti negdje vec vidio nick, neki prijevodi ili nesto slicno xD
@Offtopic - mmmnnn jesam ti negdje vec vidio nick, neki prijevodi ili nesto slicno xD
Moguće, prevodio (prevodim) sam neke serije
:D
Sorry za offtopic, ali priča se da će HT ubrzo uvesti kablovsku TV.. Znate li o tome išta???
Sorry za offtopic, ali priča se da će HT ubrzo uvesti kablovsku TV.. Znate li o tome išta???
Bilo je priče o tome u ovo doba prošle godine kad su čak u promet pušteni i testni IPTV paketi za odabrane mušterije.
Međutim, stvar je iz nekog razloga stala i ne mrda s mjesta. Neslužbeno, čini se da im je u ovom trenutku preskupo nabaviti potrebnu opremu za pokrivanje cijelog područja BiH (prema najnovijoj odredbi RAK-a, svi operateri moraju svoje usluge pružati na teritoriju cijele BiH) tako da su po svoj prilici odustali.
Prilikom testiranja koristili su se opremom hrvatskog T-HT-a, ali sad kad trebaju nabaviti svoju, očito da nemaju ili novaca ili interesa.
Eh ovako novi sam clan ovde jer vise nemogu da izdrzim sa problemima oko adsla,iz Prijedora sam imam adsl i imam iptv brzina mi je 1356/192 nez oko 40,50 km tako nesto neznam sad tacnu cijenu al nebitno,u pocetku je sve bilo u redu,dok odjednom poce pucat konekcija jedne subote i to nestalo interneta a inace imam i UPS to je ono ko kutija kad grmi da komp mos normalno ugasit.Eh sad covjek je dosao i nije znao sta je a bijeli kabal od neta je prikopcan bio u ups u to i on je rekao da probamo prvo sa tim izvadio on iz upsa i net se ugasio i upalio i sve u redu.kad je otisao sjeo sam na komp jer igram mp igrice najvise cod2,najbolje receno geek sam :D pogleda prema hrvatskim serverima ping mi je 70,80 na diabolicovom hostu gdje je uvijek 31 ping sada je 60,65 svagdje se povecao za 30 ma cak i vise.Surfao sam po netu i trazio odgovore naisao sam negdje gdje kaze da odem tamo u webconfigurator i ono ADSL mode da stavim G.lite ,a bilo je All,promjenuo sam na G,lite modem se restartovo i ja pogleda kad se ping vratio,al mi IPTV nije radio tj modem je radio al nije bilo kanala pisalo je Eror during videostart .PS imam drugova dosta sto igraju i ima ih par sto imaju net kod nas to je optima ja msm sa brzinom 1024/128 i njima je sve u redu ping i to.Meni na speedtestu je sve u redu mozda ce ovo ispasti i vise jer je sjediste mtela u Banjaluci msm glavno : evo resulta http://www.speedtest.net/result/1152119895.png da mislim da je ovo u redu download i upload al ping sere kad je adsl mode ALL a kad stavim da je G.lite sve je u redu sa pingom ali IPTV televizija neradi sto pise u navedenom error during videostart.Eto nadam se da cete mi moci pomoci,ali starci nemogu bez televizije kad restarttam modem to nastane haos u kuci ^^.
Wi ste RS (Srpska) Nedolazi do vas konekcija
I ovako nas deru cijenama samo tako. Sto bi jos bilo i da to uvedu.
Eh ovako novi sam clan ovde jer vise nemogu da izdrzim sa problemima oko adsla,iz Prijedora sam imam adsl i imam iptv brzina mi je 1356/192 nez oko 40,50 km tako nesto neznam sad tacnu cijenu al nebitno,u pocetku je sve bilo u redu,dok odjednom poce pucat konekcija jedne subote i to nestalo interneta a inace imam i UPS to je ono ko kutija kad grmi da komp mos normalno ugasit.Eh sad covjek je dosao i nije znao sta je a bijeli kabal od neta je prikopcan bio u ups u to i on je rekao da probamo prvo sa tim izvadio on iz upsa i net se ugasio i upalio i sve u redu.kad je otisao sjeo sam na komp jer igram mp igrice najvise cod2,najbolje receno geek sam :D pogleda prema hrvatskim serverima ping mi je 70,80 na diabolicovom hostu gdje je uvijek 31 ping sada je 60,65 svagdje se povecao za 30 ma cak i vise.Surfao sam po netu i trazio odgovore naisao sam negdje gdje kaze da odem tamo u webconfigurator i ono ADSL mode da stavim G.lite ,a bilo je All,promjenuo sam na G,lite modem se restartovo i ja pogleda kad se ping vratio,al mi IPTV nije radio tj modem je radio al nije bilo kanala pisalo je Eror during videostart .PS imam drugova dosta sto igraju i ima ih par sto imaju net kod nas to je optima ja msm sa brzinom 1024/128 i njima je sve u redu ping i to.Meni na speedtestu je sve u redu mozda ce ovo ispasti i vise jer je sjediste mtela u Banjaluci msm glavno : evo resulta http://www.speedtest.net/result/1152119895.png da mislim da je ovo u redu download i upload al ping sere kad je adsl mode ALL a kad stavim da je G.lite sve je u redu sa pingom ali IPTV televizija neradi sto pise u navedenom error during videostart.Eto nadam se da cete mi moci pomoci,ali starci nemogu bez televizije kad restarttam modem to nastane haos u kuci ^^.
Wi ste RS (Srpska) Nedolazi do vas konekcija
Ma koja konekcija ne dolazi? O cemu ti pricas?
pitanje za ovu BH TELECOM akciju i za ove netFlat pakete....kako hoda limit jer piše neograničeno surfanje tj bez limita....znači limita neće biti ili???
pitanje za ovu BH TELECOM akciju i za ove netFlat pakete....kako hoda limit jer piše neograničeno surfanje tj bez limita....znači limita neće biti ili???
Tako je :D
Bas sam jucer procitao u novinama intervju s direktorom Eroneta, koji kaze da ove godine planiraju uvesti 3g mrezu na podrucju cijele BiH, i IPTV uslugu. Nista konkretno, samo to je pisalo, mislim u Večernjem.
Ovako, vijesti iz prve ruke, provjereno definitivno.
Eronet je započeo s zamjenom baznih stanica, izgleda da ih je stiglo 30-tak 3G stanica. Očekiva se pokriti za sada veće gradove.
IPTV je odgođen na neodređeno vrijeme i točni su razlozi ovi gore navedeni.
Mene zanima kako oni misle implementirati taj IPTV? Nesto kao MAX TV u Hrvatskoj ili na neki drugi nacin?
A dobto je pa ne kasnimo puno, naveliko se prica o 4g, a mi cemo tek dobiti 3G (s obzirom na firmu, implementirat ce ga tek za par godina)
A koliko nacina za implementaciju IPTV-a ima uopste?
male su šanse za takvo nešto.
Pa čak nisu u stanju osigurati normalni flat kamo li IPTV. Kapaciteti su im trenutno nikakvi, brzina ošajna. Zamislite imaju flat uz klauzulu fer user, a pravoga flata i nemaju. Mislim, šta dalje pričat
Ovako, vijesti iz prve ruke, provjereno definitivno.
Eronet je započeo s zamjenom baznih stanica, izgleda da ih je stiglo 30-tak 3G stanica. Očekiva se pokriti za sada veće gradove.
IPTV je odgođen na neodređeno vrijeme i točni su razlozi ovi gore navedeni.
Ajd' ti saznaj iz prve ruke (ako je moguce) misle li ista raditi sa ovim jadnim ADSLom sto ga imamo ? Misle li bar izjednacavati brzine i cijene sa BHTom i MTelom posto ovo sad sto nude je cista pljacka.
Jedva cekam da se i u ovoj nasoj usranoj drzavi dopusti prava konkurencija i da otpocne trzisno natjecanje, da transfer tel. broja i dsl konekcije ne bude samo mrtvo slovo na papiru. Tog dana ima da pozdravim HT Mostar zauvijek...
Nisam sve procitao ali ja neznam sta bi da nije flat. U Brčkom sam i imam M:tel ADSL 1024/192 ili 1024/128. Nije brz al' nije ni previse skupo, cijeli mjesec 30 KM ( valjda oko 120 kn).
Al opet kako je u ostalim drzavama nije ni najbolje. A ADSL nije radio na "nove" 350 brojeve telefona pa sam cekao skoro 3 mjeseca da srede to.
EDIT: a misam znao da ima toliko ljudi iz bosne na ovom forumu(drago mi je da nisam sam)
Konacno flat!!! torenti se vrte citav dan....xD
Inace do sada sam imao bht 8G paket.....
Usput svim BiH forumasima Sretan Dan Nezavisnosti!
Možda je mali offtopic ali vezano je uz HT Eronet, imate li vi problema sa slanjem i primanjem poruka, naime meni se često desi da nemogu primiti poruku iako sam dostupan!! To zna potrajati i do dva dana, onda dobijem odjednom sve poruke!¨Zvao sam službu za korisnike oni kažu da neznaju do čega je da ne vide problem!??
btw. odg. na ove gornje komentare o 3G mreži, ja već u mostaru imam 3G na svakom mjestu u gradu! Vi to niste primjetili ili?
Da na sms!
Možda je mali offtopic ali vezano je uz HT Eronet, imate li vi problema sa slanjem i primanjem poruka, naime meni se često desi da nemogu primiti poruku iako sam dostupan!! To zna potrajati i do dva dana, onda dobijem odjednom sve poruke!¨Zvao sam službu za korisnike oni kažu da neznaju do čega je da ne vide problem!??
Mozda ti je do mobitela nesto?
ja nemam nikakvih problema..
Jeste li blizu Trna? Čujem da na jednoj crvenoj zgradi skidaju baznu stanicu, pa da vam nije radi tog?
Haha jeli se meni cini ili su se Sirokobrijezani sastali.
Jeste li blizu Trna? Čujem da na jednoj crvenoj zgradi skidaju baznu stanicu, pa da vam nije radi tog?
to na f.e.a.l.u skidaju?
Ma nisam ja tu blizu, meni se to u Mostaru desilo, jutros došo u Široki ali opet nisam odmah dobio poruke, prošlo je sigurno 2 sata!
Nije do mobitela definitivno! To su mi i u službi za korisnike govorili.. al to je isto da ti netko kaže da ti je crko motor u automobilu a ti znaš da ti je nestalo goriva!
http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Najave/Najavljujemo-promjene-cijena-FLAT-paketa, ,uzeo sam ovaj od 39,samo jos da povecaju barem na 2.brzinu i ja zadovoljan :D
http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Najave/Najavljujemo-promjene-cijena-FLAT-paketa, ,uzeo sam ovaj od 39,samo jos da povecaju barem na 2.brzinu i ja zadovoljan :D
Ovo promotivne cijene?
Ovo je lakrdija!