ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 909.667
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH
Bellatrix kaže...
Ako bi na svijetu postojala blacklista najgorih svijetskih ISP-ova ja mislim da bi se za HT Mostar morala praviti Blacklista blackliste!!
  Dzaba pravit blacklist, oni bi ti rekli samo cao sta ima i to je to. Dok god oni drze kabel na podrucju Hercegovine, mogu sa cijenama i paketima kako god hoce. Ovako postoji samo monet koji ima ogranicenu dostupnost, kao i nekoliko bezicnih rjesenja koja nisu bas onakva kakva zvuce u teoriji. Vecina ih sada nudi flat-rate i nisku cijenu, ali to je, vjerujte, mnogo gore nego HT.
16 godina
Bellatrix kaže...
CikaSpaso kaže...

Ja ga bogme ne produžujem ni sekunde više s njima!!

Ni ja vala ni sekunde, samo čekam da prođe!
The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
CikaSpaso kaže...

Možda testiraju kako će da podnesu flat, pa nam ga ubrzo ubacit za stalno Namigiva.

U svakom slučaju, trebamo ovo iskoristit maksimalno. Bit će interesantno vidjeti koliko ćemo potrošit, i kakvih će problema da bude. Uglavnom, javljat ćemo se ovdjeSmijeh.

Neko več ima potpisan ugovor, i šta da radi sad, da se ubije? Ili da namjerno potroši što više prometa, i tako "vrati" šupcima.
 1. od flat-a nema nista ovo je samo takticki markentiski potez gdje se poklanja suplja prica da bi se pridobili korisnici na sljedecih 12-24 mjeseca.

2. Ako dobro tumacim sljedece:
"Novi i postojeći korisnici ADSL START, MEDIUM i PROFI
paketa te DUET start i DUET medium paketa koji potpišu
ugovor u svibnju
na 12 ili 24 mjeseca dobivaju
neograničen ADSL promet u lipnju.

znaci da ukoliko vec jeste pod ugovorom, nece vam se aktivirati "flat" ukoliko ne produzite isti u gore navedenom mjesecu, tako da je to takticki potez da bi na jos duze vrijeme zadrzali postojeceg korisnika, e jedino ako je nekome stalo da modem placa 1 KM.

Jos jedna informacija, ukoliko ste korisnik HTnet-a 2 godine nebitno bili pod ugovorom ili ne upadate u posebnu kategoriju korisnika koji placaju modem 1 KM kao i oni koji podlijezu pretplati!
Call of Duty 4 RULEZ :D
17 godina
ADSL u BiH

Teška navlakuša. Ugovor mi ističe za 2,3 miseca ali nema šanse da ga produžim. Probat ću pincom neko vrime, sigurno su bolji što se od ovih lopova. Bar mi neće gledat svaki j***** MB što skinem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Ht Mostar kao internet "provider" je dno dna!

Pali su na tako niske grane sto se tice usluge i tehnicke podrske da se zapitam sto sam budala i ne odjavim net.

Zeza me jedino sto u okolici nema drugog providera, al tako ti je kad vlada monopol.

Ako podhitno nesto ne ucine sto se tice usluge, tj, katastrofalnog usporavanja neta odjavit cu internet.

Dok ljudi u svijetu obaraju rekorde sto se tice brzine interneta, te se time hvale i tako reklamiraju svog providera, ja sa HT Mostarom obaram rekorde u sporosti!

ccccc

Koja budala placa 40 maraka/160 kuna za ovako katastofalne brzine?

Sam sebi ne mogu da objasnim....

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Pa šta je to, KATASTROFA!! jesi na "2048/256" brzini?

Kod mene je sličan problem ja sam na ovoj gore brzini ali kod mene je negdje oko 1700/200 brzina! opet je krađa, ali kod tebe je to živi užas. kao da si na dial-up u! :)

Koji Windows je bitniji? 32 bitni ili 64 bitni? =) I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Brzina je 2048/256 - Start paket...

Kataje*enastrofa!

Toliko bude zestoko da me x fire izbacuje...prvo pocinje prijavljivati high latency, a kasnije samo puf - you are disconnected from xfire...

Viče

16 godina
ADSL u BiH

Mene HT Mostar izluđuje U svemu! Jeftinije pričat sa tomato kartice na Eronet nego s Eroneta na Eronet. Možte zamislit. A ADSL, noćna mora. to ste već pročitali u gore navedenim postovima. U prošloj godini, dok sam bio pod ugovorom, cca mjesec dana nije mi radio ADSL. Njihovo osoblje nema pojma! Jedva da znaju upalit računalo, a oni bi ADSl sevisirat. Ajde da su pristojni i sl. nego puše i psuju u mojoj sobi, a nesmiš im reć nemojte inače ti je "gevek" s ADSL-om. I kad mi se pojavi BSOD-screen onda kažu odnesi majstoru što si takve piz*arije radio. I fino moraš otić kod majstora da bi ti ispravno radio internet

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

He, he, hehe.

Meni kad dodju nesmiju zucnut. Dodju zamjene modem i vozdra. Objasnim ja i njima probleme ali nisu bas zainteresirani.

U principu nisu skroz losi, ako je tehnicki problem a mogu ovi nasi rijesit u posti, dodju i zamjene modem, jer je to izgleda sve sto mogu.

Ali nedaj Boze dragi da netko nazove tehnicku podrsku HT Mostara, jaooooo..ziva komedija, prvo imas viruse, pa kad kazes da nemas, onda kazu, da opet objasnis problem, ti objasnis, pa onda kazu nesto nije u redu sa kompjutera, ti kazes da je sve u redu, a oni opet traze da bolje objasnis problem, ti objasnis, a oni nemozemo mi to rijesit zovi sutra ujutro....

Ujutro nazoves, kad tamo neki tip laze i maze sve u 16.

"SVAKI KORISNIK JE VAŽAN!", koja "nevina i hvalevrijedna" krilatica, iza koje se krije sadistički odnos prema korisnicima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

"SVAKI KORISNIK JE VAŽAN!", koja "nevina i hvalevrijedna" krilatica, iza koje se krije sadistički odnos prema korisnicima....

Ovo je nažalost postalo vrlo često u svijetu danas, prečesto imho.

Moram se složiti da ako vam je net u banani i pored toga tehnička podrška nekompetentna za rješavanje takvih poteškoća zaista imate problem. Predlažem da probate forsirati podršku dok nešto ne promjene ili u najgorem slučaju možete podnijeti žalbu protiv svoga ISP-a vašoj agenciji za telekomunikacije. Po meni apsolutno nema smisla plaćati deklariranu uslugu koja vam ne radi kako spada.

Naš HT je puno kvalitetniji koliko mi se čini, ali ipak što se našeg tiče mene iritira samo jedno.

Pa jel njima zbilja toliko teško pustiti deklarirane brzine koju plaćamo. Ja plaćam 4Mb/s. Trenutno na bwm carnetu (koji je najtočniji za naše područje) mjerim 3.89Mb/s što je još i fantastičan rezultat s obzirom koliko nekim ljudima brzine stiže. Na upite zašto to nije baš 4Mb/s (optima daje deklarirane brzine i ne radi probleme oko toga), dobijem odgovore da brzina opada s udaljenošću od centrale pa ovo pa ono. Te su stvari meni jasne, poviše radi toga što sam bio zaposlenik jedne od ISP firmi gdje sam radio baš na odjelu internet podrške. E sad pravo pitanje, ako meni "ne može" stići puna 4 megabita, kako to da to nije slučaj čim povećam brzinu na 8. Onda odma može i preko 7 megabita što su čiste idiotarije. Naravno uvijek postoji MaxTv odskočna daska, pa "mali gubitak brzine se događa na settop boxu". U svakom slučaju čiste laži i obmana :P. Pa pustiš malo više na centrali da bi korigirao gubitke koji se stvaraju na atenuaciji parice i maxtvu i korisniku mora stići koliko plaća.
"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
16 godina
neaktivan
nCh! kaže...
boxer kaže...

Ovo je nažalost postalo vrlo često u svijetu danas, prečesto imho.

Moram se složiti da ako vam je net u banani i pored toga tehnička podrška nekompetentna za rješavanje takvih poteškoća zaista imate problem. Predlažem da probate forsirati podršku dok nešto ne promjene ili u najgorem slučaju možete podnijeti žalbu protiv svoga ISP-a vašoj agenciji za telekomunikacije. Po meni apsolutno nema smisla plaćati deklariranu uslugu koja vam ne radi kako spada.

Naš HT je puno kvalitetniji koliko mi se čini, ali ipak što se našeg tiče mene iritira samo jedno.

Pa jel njima zbilja toliko teško pustiti deklarirane brzine koju plaćamo. Ja plaćam 4Mb/s. Trenutno na bwm carnetu (koji je najtočniji za naše područje) mjerim 3.89Mb/s što je još i fantastičan rezultat s obzirom koliko nekim ljudima brzine stiže. Na upite zašto to nije baš 4Mb/s (optima daje deklarirane brzine i ne radi probleme oko toga), dobijem odgovore da brzina opada s udaljenošću od centrale pa ovo pa ono. Te su stvari meni jasne, poviše radi toga što sam bio zaposlenik jedne od ISP firmi gdje sam radio baš na odjelu internet podrške. E sad pravo pitanje, ako meni "ne može" stići puna 4 megabita, kako to da to nije slučaj čim povećam brzinu na 8. Onda odma može i preko 7 megabita što su čiste idiotarije. Naravno uvijek postoji MaxTv odskočna daska, pa "mali gubitak brzine se događa na settop boxu". U svakom slučaju čiste laži i obmana :P. Pa pustiš malo više na centrali da bi korigirao gubitke koji se stvaraju na atenuaciji parice i maxtvu i korisniku mora stići koliko plaća.
 Ništa je to,meni su 3 mjeseca uvodili ADSL
I onda treci mjesec sam otisao dole i direktoru j*** mater,reko ako ga vidim na cesti da cu ga pogazit i iskopat mu škiljave oči i ako dođu da uvode ADSL da cu ih sviju pobit.
Šta ce ljudi došli za dva dana,znam da nisu oni krivi što im je direcktor k****na,ljudi nastimali sve za 15 min...Čak nisu ni trazili gdje zivim uzeli iz CIPS-a :P
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ev' da i ja kažem nešto o našem "predobrom" HT-u..! Oni su daleko najveći lopovi u ovome dijelu Europe, i ne samo ovome nego i šire samo što su na zapadnom dijelu neusporedivo bolji uvjeti i sve ostalo tako da nema smisla ni uspoređivati. Počevši od toga kako imaju j***no premal limit, pa preko naplaćivanja uploada....da dalje ne nabrajam, znate i sami kako to sve ide...

Ali jedna me stvar nervira, svi ali baš svi s**u po njima radi premale brzine ili prevelikog pinga. Ljudi nije to samo do njih pogledajte kakve vodove imate u sebe u kućama, stanovima, zgradama, itd. Evo pošto ja imam paket 2048/256,da pokusam razjasniti na primjeru njega, a ako griješim neka me netko ispravi.

Ta brzina koju oni navode za taj paket je teoretska brzina, i nju mozete imati samo ako imate savršene, da ne kažem laboratorijske, uvjete, veze, spojeve, vodove...
Zato sto se mene tiče..radi toga im ne mogu prigovoriti (bar u odnosu na ostale provajdere u BiH), pogledajte samo Pincomov WIC ili mrežu plus...imaju flat paket (pa šta god to značilo), ali jeste li ikoga od tih ljudi pitali kakav imaju ping ili koja im je brzina, ping im je uvijek preko 120-150...a brzina po je**nih 30-40kB/s za paket koji bi trebao biti 1Mb(megaBIT), da ne govorim o tome kako se podrazumjeva dok pada kiša ili puše malo jači vjetar da net-a uopće nemaju.

Još da stavim i svoj "score", da ne bude da pričam bezveze!

LINK

Test Test

0 0 hvala 0
16 godina
Gh0sT kaže...

Ali jedna me stvar nervira, svi ali baš svi s**u po njima radi premale brzine ili prevelikog pinga. Ljudi nije to samo do njih pogledajte kakve vodove imate u sebe u kućama, stanovima, zgradama, itd. Evo pošto ja imam paket 2048/256,da pokusam razjasniti na primjeru njega, a ako griješim neka me netko ispravi.

Ta brzina koju oni navode za taj paket je teoretska brzina, i nju mozete imati samo ako imate savršene, da ne kažem laboratorijske, uvjete, veze, spojeve, vodove...

Cim i kako da pogledam?
Kako objasnjavas cinjenicu da mi je godinu dana internet radio super i odjednom vec par mjeseci katastrofalno male brzine?

Kako objasnjavas cinjenicu da mi net ujutro radi ok, ali kad dodje 17,00 sati i sve do 01,00 ode sve u tri vrazije materine, gdje cesto nemogu da izmjerim ni brzinu na speedtestu niti hoce da otvori bilo kakvu stranicu, a danas nije mogao ni na obicni xfire da se ulogira?!

Znaci moji vodovi ujutro dobri, a poslije podne i navece nevaljaju....cccc

16 godina
neaktivan
boxer kaže...
 Cim i kako da pogledam?
Kako objasnjavas cinjenicu da mi je godinu dana internet radio super i odjednom vec par mjeseci katastrofalno male brzine?

Kako objasnjavas cinjenicu da mi net ujutro radi ok, ali kad dodje 17,00 sati i sve do 01,00 ode sve u tri vrazije materine, gdje cesto nemogu da izmjerim ni brzinu na speedtestu niti hoce da otvori bilo kakvu stranicu, a danas nije mogao ni na obicni xfire da se ulogira?!

Znaci moji vodovi ujutro dobri, a poslije podne i navece nevaljaju....cccc

Ma nemam ja šta vrlo objašnjavati...nisam ni ja zadovoljan sa njima...ni najmanje...ali nije sve tako crno, nije bar toliko koliko pričate... Ne znam zažto ali meni se to sa brzinom ne dešava...i u 12h po danu i u 12h po noći je uvijek ista... Možda je to zato što nema puno korisnika na linku koji ide od nas prema HT-u ili gdje već...
16 godina
ADSL u BiH

Možda je to zato što nema puno korisnika na linku koji ide od nas prema HT-u ili gdje već...

Moze biti da ima puno korisnika na linku, ALI mene ne interesuje sto je hrpa zaluđenih uvela internet samo da bi bila na facebooku dan i noc..

Placam net i hocu da radi kako spada, ne trazim da imam punu konekciju od 2 mbit, ali kad vec placam tu tarifu necu da mi umjesto 2 mbita daju 10-20 kb brzinu!

Kad znaju tako traljavo raditi, zasto se ne za*ebu pa posalju umanjen racu za net kad vec nemogu brzinu da dadnu kako treba.

I prema tome nije do mojih vodova, nego je do vodova HT Mostara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Ja sam se spasio od lopova iz HT-a, ali nisu svi u mogućnosti promijeniti operatera, jer jednostavno u nekim mjestima nema ništa drugo. Kolega mi u Tomislavu ima HT ADSL nazivne brzine 2Mbps, realno puno manje od 1Mbps, a "stručnjaci" iz HT-a su mu rekli da je to tako jer mu je spor kompjuter(athlon 64 3000+,1GB)...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam ja ni rekao da je do tvojih vodova, niti da je to nije njihova odgovornost jer ti plaćaš brzinu koje nemaš, naprotiv oni su vrlo vrlo odgovorni, baš zbog toga i  jesu g**na, jer ti oni sa svojim linkom moraju omogućiti tu brzinu koju plaćaš uvijek, ali sam rekao da moze biti i (a i ne mora) do instalacije u kući, stanu, itd, jer ja kod sebe nisam zamjetio takve padove u brzini, naprotiv cak mi je jedne prilike dok se isprobavala IP-tv brzina bila suluda i po 4-5Mb(downlaod), 1-2Mb (upload)na moj paket od 2Mb, ali samo dok su nesto isprobavali, nekih mjesec, dva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 11:58 (Gh0sT).
16 godina
Gh0sT kaže...

Nisam ja ni rekao da je do tvojih vodova, niti da je to nije njihova odgovornost jer ti plaćaš brzinu koje nemaš, naprotiv oni su vrlo vrlo odgovorni, baš zbog toga i  jesu g**na, jer ti oni sa svojim linkom moraju omogućiti tu brzinu koju plaćaš uvijek, ali sam rekao da moze biti i (a i ne mora) do instalacije u kući, stanu, itd, jer ja kod sebe nisam zamjetio takve padove u brzini, naprotiv cak mi je jedne prilike dok se isprobavala IP-tv brzina bila suluda i po 4-5Mb(downlaod), 1-2Mb (upload)na moj paket od 2Mb, ali samo dok su nesto isprobavali, nekih mjesec, dva.

NIJE do kablova i instalacija jer ovo s Boxerom nije pojedini slucaj. Net neradi kako treba nikome u Orasju, a ako potrazis u prethodnim postovima od mene i Boxera nase speedtest.net rezultate sve ce ti biti jasno. A isto tako do prije 6 mjeseci net mi je radio identicno IDENTICNO kao tebi, da bi najednom sve otislo nizbrdo, e jedino ako misevi gludaju instalacije jer nemoze danas ovako sutra onako. . .
Call of Duty 4 RULEZ :D
15 godina
ADSL u BiH

Kod mene nema nikakvih problema...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Pošto sam nezadovoljan uslugom koju mi je prethodnu godinu dana pružao HT, i s tim što mi je istekao ugovor s njima interesuje me, pored HT i BHTELECOM koji provider još pruža ADSL uslugu? Čuo sam za MREŽU i imao link (koji sam izgubio) pa me interesuje da li ima još neki provider i ako ima korisnika MREŽE da mi kažu svoje mišljenje (da li je brzina zadovoljavajuća - odnosno onu koju vam ''obećaju'' ugovorom a ne kao HT da imamo samo 1/3 te brzine, naplaćuje li se upload, koji su paketi i ako može link). I korisnici ostalih mreža ako može da napišu koju riječ o svom provideru (ne trebate pisati o BHTELECOM jer ovdje gdje ja živim ne mogu se preplatiti na njihove pakete).

hvala

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ADSL u BiH

Prešao sam sa ADLS junior na start paket :)

ali tek od 1.6

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ponovno ću se ponoviti, ali nema veze, rekao sam da MOŽE biti do instalacije, ali isto tako I NE MORA.
Ovdje vidim 9 stranica prije ove, ne čita mi se previše svaki post, a i nemam vremena za to, ono postova što samo pročitao većinom blate po njima šakom i kapom, što je sasvim normalno, i to i treba raditi jer su bezobrazni, ali moramo biti i realni i svatiti da ne mora biti samo do njih. U vašem primjeru je do njih, definitivno, ali nije kod svakoga..

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 14:02 (Gh0sT).
17 godina
ADSL u BiH

Evo upravo sam pročitao ugovor za ADSL, i nigdje ne piše da je HT obavezan da održava kvalitetnu uslugu, tj. ne piše ništa što se tiče njihove usluge, nego samo obaveze pretplatnika.

Ja ne bih dopustio da imam tako lošu konekciju (kao kod boxera i ostalih) više od tjedan dana. Tužite se nekome, Regulatornoj agenciji za komunikacije (ako je to moguće), zovite info telefon svaki dan, i svaki dan im govorite iste stvari, dok se nešto ne promijeni. Ako vas ima više, onda ih zovite svi.

Karma is a funny thing.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
CikaSpaso kaže...

Evo upravo sam pročitao ugovor za ADSL, i nigdje ne piše da je HT obavezan da održava kvalitetnu uslugu, tj. ne piše ništa što se tiče njihove usluge, nego samo obaveze pretplatnika.

Ja ne bih dopustio da imam tako lošu konekciju (kao kod boxera i ostalih) više od tjedan dana. Tužite se nekome, Regulatornoj agenciji za komunikacije (ako je to moguće), zovite info telefon svaki dan, i svaki dan im govorite iste stvari, dok se nešto ne promijeni. Ako vas ima više, onda ih zovite svi.

NIVO KVALITETA USLUGE

5.1         Korisnik Dozvole je obvezan poštovati minimum kvaliteta Usluga ukoliko Agencija donese standarde u svezi s tim. U takvom slučaju Agencija će biti obvezna jasno definirati pojam kvalitete Usluga uz prethodnu konzultaciju sa svim zainteresiranim stranama.

5.2         Korisnik Dozvole će biti odgovoran za popravku kvarova i ispravljanje svih nedostataka u svojoj nadležnosti, samo na svojoj opremi. Za vrijeme trajanja prekida Usluga pretplatniku se ne može naplaćivati bilo kakva naknada

Opca dozvola za pruzanje internet usluga RAK

Oni krse ovu dozvolu sto su dobili od Regulatorne agecnije za komunikacije Bosne i Hercegovine, i to ovaj gore dio sto sam kopirao.

Ja sam se obracao i ovim svojim u posti oni samo znaju promjeniti modem, a obracao sam se i HT mostaru i odgovornim ljudima koji su nadlezni za tehnicku podrsku. Intenzivno 2 mjeseca zovem, pisem mailove, rezultat svega je ogromno NISTA....Status Quo, nema pomaka nabolje.

Ostaje jedino da odjavim net ili da pokrenem tuzbu ili spor protiv njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 14:36 (boxer).
17 godina
boxer kaže...
...
 Onda su stvarno veči debili nego što smo mislili. Ništa, nazovi nekog glavonju iz HT-a, i reci mu da ćeš da pokreneš tužbu, i nazovi nekog iz RAK-a i objasni im situaciju. Možda će tada neko ustvari i da uradi svoj posao.

Karma is a funny thing.
17 godina
ADSL u BiH

Ja sam isto bio na ADSL al necu da placam onim lopovima nista. Sada sam na MOnetu, imam FTP, HUB, game servere na kojim se ne racuna promet (tako da ne trosim limit), internet je stabilan, jos ni jednom nije "pao" u 3 mjeseca. Trenutno sam zadovoljan. Limit mi je 5 Gb ali ako redovni platiša imam dodatnih 5 ! Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gh0sT kaže...

Zato sto se mene tiče..radi toga im ne mogu prigovoriti (bar u odnosu na ostale provajdere u BiH), pogledajte samo Pincomov WIC ili mrežu plus...imaju flat paket (pa šta god to značilo), ali jeste li ikoga od tih ljudi pitali kakav imaju ping ili koja im je brzina, ping im je uvijek preko 120-150...a brzina po je**nih 30-40kB/s za paket koji bi trebao biti 1Mb(megaBIT), da ne govorim o tome kako se podrazumjeva dok pada kiša ili puše malo jači vjetar da net-a uopće nemaju.

Još da stavim i svoj "score", da ne bude da pričam bezveze!

LINK

Uf što si pogrješio. Kod Pincoma nema "teoretskih brzina". Ja se recimo nalazim u području lošeg signala (-80dB) i rekli su da stavljam na vlastitu odgovornost. A iako imam loš signal veza skoro nikada ne puca (možda jednom u 2 tjedna i to 15ak minuta). Mrvicu uspori kada je lošije vrijeme ali ni to nije uvijek slučaj. Evo pogledaj moju trenutnu brzinu na slici. Čak imam za nijansu veću brzinu nego što bih trebao imati (paket od 39KM - 3Mbps/256Kbps)
Pincom brzina Pincom brzina
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Uf što si pogrješio. Kod Pincoma nema "teoretskih brzina". Ja se recimo nalazim u području lošeg signala (-80dB) i rekli su da stavljam na vlastitu odgovornost. A iako imam loš signal veza skoro nikada ne puca (možda jednom u 2 tjedna i to 15ak minuta). Mrvicu uspori kada je lošije vrijeme ali ni to nije uvijek slučaj. Evo pogledaj moju trenutnu brzinu na slici. Čak imam za nijansu veću brzinu nego što bih trebao imati (paket od 39KM - 3Mbps/256Kbps)
 jbt. ja onda bezze bacam pare u HT. Ti dakle koristiš 39KM(PDV uračunat) flatrate internet s duplo većom brzinom a plaćaš skoro duplo manje novaca neg ja!! Koji sam ja nesretnik! hehe...
Zato čim mi istekne ugovor s HT-om idem na Pincom WIC. Čini mi se da mi nebi bio loš signal... A ovo što navode *Fair use, jesu li baš tako radikalni, opominju li često? Do koliko GB toleriraju?

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
ADSL u BiH

I mene zanima do koliko GB prometa toleriraju, gledam serije preko neta dosta se potroši ali sve je raspoređeno na mjesec dana. Streaming je pa nije velika brzina downloada, ne vjerujem da im to može pravit tegobe. Ako toleriraju do 20GB mjesečno onda mi je to malo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

I mene zanima do koliko GB prometa toleriraju, gledam serije preko neta dosta se potroši ali sve je raspoređeno na mjesec dana. Streaming je pa nije velika brzina downloada, ne vjerujem da im to može pravit tegobe. Ako toleriraju do 20GB mjesečno onda mi je to malo.

Nebih znao. Ja svaki mjesec redovito trošim 45 do 55 GB. Samo su me jednom dosad bili zvali da malo popustim i taj sam mjesec napravio 15GB, a poslije sam opet nastavio po svome. "Službeni" je stav Pincoma da npr. ovaj moj paket (od 39KM) ima 7 do 10GB prometa na raspolaganju ali nitko se toga ne drži, a i u Pincomu su valjda toga svjesni.
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice