logitech Z-5400 mi je je jednostavno prestao raditi.... kada na njima pokrenem testiranje, sve radi, pokrenem testiranje 5.1 sustav u realtekovom manageru, i to sve radi, ali mi u windowsima uopće nema zvuka (od ulaska u windows, pa do media playera i svega ostalog). naravno, sve postavke gdje bi mute mogao biti uključen sam provjerio i nigdje nema logičnog objašnjenja.... još bolja stvar, nisam apsolutno ništa čačkao i jutros je sve radilo.... sad upalim i više ne.... probao resetirat međutim ni to ne pomaže....
vista je 64bitna ultimate verzija....
matična je gigabyte MA790X-DS4 i zvučna je integrirana
ima li tko kakvu ideju što bi moglo biti?
hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja imam istu tu plocu,ali zasada nisam imao problema,provjeri koji ti jee zadani izlaz.,treba biti speakers (realtek high definition audio) a ne digital...... mozd je i do drivera...... a jedan moj kolega je imao i malware pa ga je to zezalo...
imam jedno pitanje imam zvucnike od trusta i odjednom su mi prestali radit odem na contro panel i pise no audio device moze li mi netko pomoci hvala
E pa odeš u device manager nadješ zvučnu karticu i ukloniš je i onda restart,pa onda nakon restarta u Control Panel pa add new hardware i instaliraj opet driver za zvućnu.
nece ni tak imas jos koji prijedlog
Pogledaj da li ti je kontakt na kabelu dobar. Probaj zvičnike spopjiti na neki MP3 player da vidiš da li su oni u banani, napravi repair drivera. Pogledaj da li ti je mute uključen ili nešto stišano. Ja sam imao staru matičnu i onda sam svaki put morao reinstalirati drivere u visti jer nikad nisu izašli iz bete