Zvučnici prestali raditi u visti

poruka: 6
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

logitech Z-5400 mi je je jednostavno prestao raditi.... kada na njima pokrenem testiranje, sve radi, pokrenem testiranje 5.1 sustav u realtekovom manageru, i to sve radi, ali mi u windowsima uopće nema zvuka (od ulaska u windows, pa do media playera i svega ostalog). naravno, sve postavke gdje bi mute mogao biti uključen sam provjerio i nigdje nema logičnog objašnjenja.... još bolja stvar, nisam apsolutno ništa čačkao i jutros je sve radilo.... sad upalim i više ne.... probao resetirat međutim ni to ne pomaže....
vista je 64bitna ultimate verzija....
matična je gigabyte MA790X-DS4 i zvučna je integrirana

ima li tko kakvu ideju što bi moglo biti?
hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 13:47 (cnx).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam istu tu plocu,ali zasada nisam imao problema,provjeri koji ti jee zadani izlaz.,treba biti speakers (realtek high definition audio) a ne digital......   mozd je i do drivera......    a jedan moj kolega je imao i malware pa ga je to zezalo...

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam jedno pitanje imam zvucnike od trusta i odjednom su mi prestali radit odem na contro panel i pise no audio device moze li mi netko pomoci hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E pa odeš u device manager nadješ zvučnu karticu i ukloniš je i onda restart,pa onda nakon restarta u Control Panel pa add new hardware i instaliraj opet driver za zvućnu.

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nece ni tak imas jos koji prijedlog

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pogledaj da li ti je kontakt na kabelu dobar. Probaj zvičnike spopjiti na neki MP3 player da vidiš da li su oni u banani, napravi repair drivera. Pogledaj da li ti je mute uključen ili nešto stišano. Ja sam imao staru matičnu i onda sam svaki put morao reinstalirati drivere u visti jer nikad nisu izašli iz bete

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice