Meni đava ne da mira, a vi me nervirate s vašim kablovima za vodu i kiša lije ko iz kabla, vragu vi i vaš hrvatski, jesmo se za ovo borili?
U svakom slučaju, ja sam se uhvatio bit grammar nazi, pa pišem svima sljedeći email:
"https://sjedi5.com/kako-se-pise-pravilno-hrvatski/rijec/kabal-ili-kabel-ili-kabl-ili-kabao/
Poštovani, s obzirom da prodajete audio opremu, pretpostavljam da prodajete KABELE, a ne KABLOVE. Molim Vas da posude za vodu ostavite nekome tko prodaje kućne potrepštine. Hrvatska riječ za žice koje provode struju je KABELI, a KABLOVI bi bile posude za vodu, množina.
Hvala na razumijevanju.
:)
Lijep pozdrav"
Ovo šaljem na sve adrese gdje vidim krivo napisano, a krivo pišu SVI odreda. Molim vas da bar vi ovdje postanete malo pismeniji i da počnete korisit pravu riječ za pravu stvar. Hvala.
P.S.
Do sad sam obavijestio AudioDream, Ronis, Instar, Muziker, Microteam, PCshop, Mall.hr. HAMA nema email... Javio se samo AudioDream, ali još nisu ispravili na stranici. Vidit ćemo hoće li drugi ispraviti i koliko će im trebat. A vas molim da mi javite link, gdje god vidite ovu grešku. Hvala.
edit:
Javio se i Mall.hr...
Ja sam skroz razočaran. Nitko se više nije javio, nitko ništa nije ispravio na stranicama... Tragedija i čisti amaterizam.