Pozdrav svima!
Ako netko ima preporuke za slušalice s mikrofonom koje imaju dobar omjer cijene i kvalitete - znači best buy. Koristile bi se za igranje i skype. Hvala
Pozdrav svima!
Ako netko ima preporuke za slušalice s mikrofonom koje imaju dobar omjer cijene i kvalitete - znači best buy. Koristile bi se za igranje i skype. Hvala
Creative Fatal1ty Gaming Headset, mislim oko 250KN, mislim da je i best-buy. Imam ih već 6 mjes. i koristim za sve od interneta, igara, videa, muzike. Dobre su i čak mislim da za tu cijenu i nema boljih pa sve do nekih Sennheiser od 100EUR
Kakve su na glavi? Su teške? Jel smetaju za uši nakon par sati igre?
http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=9618020
Jel netko imao iskustva s ovima: Plantronics 770
Što znači da imaju USB? Da se spajaju preko USB-a a ne prek audia? Ne kužim?
http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=9618020
Jel netko imao iskustva s ovima: Plantronics 770
Što znači da imaju USB? Da se spajaju preko USB-a a ne prek audia? Ne kužim?
Ma evo sad sam našao na netu da se može prek usb-a ali i prek 3,5mm spojit. Hvala
Kakve su na glavi? Su teške? Jel smetaju za uši nakon par sati igre?
Creative Fatal1ty Gaming Headset, mislim oko 250KN, mislim da je i best-buy. Imam ih već 6 mjes. i koristim za sve od interneta, igara, videa, muzike. Dobre su i čak mislim da za tu cijenu i nema boljih pa sve do nekih Sennheiser od 100EUR
Ma čitam na internetu i ljudi dosta govore pozitivne stvari o Fatal1tiju.Je si mozda imao priliku isprobati ove plantronics 770?
http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=9618009
Logitech Digital Precision PC Gaming Headset
Jel ima netko možda s ovima iskustva?
Je si mozda imao priliku isprobati ove plantronics 770?
Logitech Digital Precision PC Gaming Headset
Jel ima netko možda s ovima iskustva?
Sry za Plantronics ne znam, ali čitao sam o SkullCandy slušalicama sa logom Metallice Death Magnetic pa sam zamijenio u VIDI-ju ovaj mjesec, a slične su malo pa zamijenih. Moje su Creative, a ove sa navodno problematičnim kablom su Logitech (nisam koristio)!
ma kupi si neke najobicnije. imas u ve-milu ili hg-spotu za 30 kn. takve ja imam vec godinu dana i za skype i za online igre koristim.s mikrofonom naravno. i sve u redu cujem i pricam. a imaju i garanciju sto je najbolje
Joj ma idiot sam. Nekaj sam si zabrijao. Ma uglavnom brijem da ću uzet ove tvoje (Creative ).
Joj ma idiot sam. Nekaj sam si zabrijao. Ma uglavnom brijem da ću uzet ove tvoje (Creative ).
ma kupi si neke najobicnije. imas u ve-milu ili hg-spotu za 30 kn. takve ja imam vec godinu dana i za skype i za online igre koristim.s mikrofonom naravno. i sve u redu cujem i pricam. a imaju i garanciju sto je najbolje
Ima još netko preporuke za slušalice s mikrofonom?
Ove slušalice sam imao prije fatalitya i stvarno su mi bile dobre dok ih nisam satrao, ali ih nisam mogao čekati dok dođu nove.
TEAC HP-5-R. Udobne, odličan zvuk i kvalitetan mikrofon.
Jedina prednost fatalitya koji je duplo skuplji je odvojivi mikrofon po meni.
sta mislite o plantronicsu gamecom 377
Ja osobno imam dvoje sluša, jedne relativno dobre a druge opasno dobre pa bi ih preporučio svima.
Relativno dobre sluše (za one plićeg džepa - 380,00 kn u HG Spotu) su: TERRATEC Headset Master 5.1, USB
Meni su osobno puno lijepše od većine konkurentskih. Zvuk je softwareski proširen na 5.1. Sluške su potpuno USB i imaju integriranu zvučnu zbog korištenja svih svojih funkcija. Što se basa tiče on je dosta varirajući, u csu se super čuje i to, ali za glazbu sam morao podešavati ekvalizer da dobijem ono što želim i još uvijek mi je malo slabašan. Dosta se dobro čuje di je tko ingame ako igrate FPS-ove i bez problema možete odrediti u kojem smijeru očekivati da će vam neko izletiti. Pošto su usb netrebaju nikakve baterije i te gluposti. Mikrofon je odvojiv i može se megasavijati, zbilja je kvalitetan. Dobijete torbicu za nositi ih, bijela sa kosturskom glavom =). Znači ok za igrice, super za mjuzu i odlične za internet komunikaciju (zvuk super čist).
Jedini minusi dotičnih je to što mi uz moj g5 i logitech media desktop elite tipkovnicu ako otvorim više aplikacija koje troše zvučne efekte počnu probijati USB bandwith limit i onda negdje imam zvuka negdje ne tj. ili izgubim zvuk na ventrillu ili ingame. Osobno sam to riješio tako što sam tipkovnicu prebacio na ps/2 utikač i više nikakvih problema. Drugi minus je što nakon dosta sjedenja za kompom postanu teške na glavi (jer to zbilja jesu) tako da im udobnost lagano opada s vremenom
Opasno dobre sluše su Sennheiser pc 161 (za one dubljeg džepa - 699,00 kn u Ve-Milu)
Osobno bi ih preporučio bilo kome. Slušalice imaju kristalno čist zvuk u svemu što sam probao. U glazbi su možda malo tihe (nekome će bit slabašne) ali meni su super, basevi su odlično podešeni. Slušalice tu toliko lagane da ih ne osjetite na glavi skoro pa uopće i iznimno su ugodne. Kvaliteta zvuka za VoIP je savršena, zvuk je kristalno čist. Ingame (ono za što su i stvorene jer spadaju pod gaming headsete) su genijalne. Čujete tko dolazi iz kojega smjera, a basevi od bombi i oružija su strašni. Kolko para tolko muzike u ovome slučaju ali topla preporuka. Za razliku od gore navedenih ove su stereo sluše i nabadaju se u obične činčove ali prostornost zvuka je u nekim situacijama čak i bolja nego na gore navedenom 5.1 rješenju.
"Plantronics", odlične, najbolje...! Dugačak kabel, priključci in/out 3,5mm (neke sluške sa USB konekcijom imaju problem "sa Windowsima"), imaju i potenciometar i prekidač na kabelu, mikrofon se uvlači/izvlači i "sklapa" uz tijelo slušalica kada ih ne koristiš za team-speak. Kristalno jasan zvuk i odličan mikrofon. Perfektno iznenađenje kada ih prištekaš!
Firma mnogima nepoznata, ali oni su "izmislili" headset. BTW, kroz njihov headset izrečeno je "..ovo je mali korak za čovjeka..." , a koriste ih diljem svijeta dispečeri, službe poput "911"...
Lovu u džep i pravac u dućan. Nemaš više kaj birati. To je to.
Javi nam kaj si kupio.
Ima netko preporuku za best buy slusalice ( bez mikrofona ) do 300kn?
Ima netko preporuku za best buy slusalice ( bez mikrofona ) do 300kn?
Ja sam kupio mp3 slušalice (earphones), znači koje idu unutar uha kao zamjenske za original mp3 svirač od Sonyja koji već imam jako dugo jer su se izlizale prve i platio sam nove 65 kuna u Vemilu. Zvuk je jednostavno identičan kao na originalu koje stoje uz svirač 100 EUR! Tako da ideš od 60 kuna prema gore kao dobre ili od 60 Kunića prema dolje cijenom kao lošije kvalitete od originalnih. Govorim o earphones, a ne headphones za reprodukciju muzike!
Kupio sam si na kraju za 30 kn genius slušalice s mikrofonom i zadovoljan sam. cod 5 i skype i sve radi super. zvuk je u redu, nema nikakvih šumova. ja sretan što nisam pljunuo 300 kn.
May the Force be with You