Sušalice s mikrofonom

poruka: 27
|
čitano: 4.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sušalice s mikrofonom

Pozdrav svima!

Ako netko ima preporuke za slušalice s mikrofonom koje imaju dobar omjer cijene i kvalitete - znači best buy. Koristile bi se za igranje i skype. Hvala

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sušalice s mikrofonom

Creative Fatal1ty Gaming Headset, mislim oko 250KN, mislim da je i best-buy. Imam ih već 6 mjes. i koristim za sve od interneta, igara, videa, muzike. Dobre su i čak mislim da za tu cijenu i nema boljih pa sve do nekih Sennheiser od 100EUR

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan

Kakve su na glavi? Su teške? Jel smetaju za uši nakon par sati igre?

16 godina
neaktivan
Sušalice s mikrofonom

http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=9618020

Jel netko imao iskustva s ovima: Plantronics 770

Što znači da imaju USB? Da se spajaju preko USB-a a ne prek audia? Ne kužim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maus kaže...

http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=9618020

Jel netko imao iskustva s ovima: Plantronics 770

Što znači da imaju USB? Da se spajaju preko USB-a a ne prek audia? Ne kužim?

pa mislim da da sto mi je malo čudno pise 3.5 mm znači to je za onaj obični jack i USB- your choice
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan

Ma evo sad sam našao na netu da se može prek usb-a ali i prek 3,5mm spojit. Hvala

17 godina
protjeran
Maus kaže...

Kakve su na glavi? Su teške? Jel smetaju za uši nakon par sati igre?

Udobne, kvalitetan zvuk, koriste za multimedia i igre, možeš dugo nositi, podesive po veličini, gabariti za uši obloženi spužvom, dugačak kabel, 3.5mm jack za audio, podešavanje glasnoće putem upravljača na kabela...
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Creative Fatal1ty Gaming Headset, mislim oko 250KN, mislim da je i best-buy. Imam ih već 6 mjes. i koristim za sve od interneta, igara, videa, muzike. Dobre su i čak mislim da za tu cijenu i nema boljih pa sve do nekih Sennheiser od 100EUR

Ne valja ništa, zvuk je katastrofa, izrada jeftina. Sranje. Meni se nije dalo tražiti nešto bolje, ali vjerujte ljudi sve osim mikrofona na tom headsetu je za babin k...c.
Za 100 kn možete uzeti puno kvalitetnije headsetove. Recimo TEAC FX-34, ne idite za markom.
Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
 Ne valja ništa, zvuk je katastrofa, izrada jeftina. Sranje. Meni se nije dalo tražiti nešto bolje, ali vjerujte ljudi sve osim mikrofona na tom headsetu je za babin k...c.
Za 100 kn možete uzeti puno kvalitetnije headsetove. Recimo TEAC FX-34, ne idite za markom.

Ma čitam na internetu i ljudi dosta govore pozitivne stvari o Fatal1tiju.Je si mozda imao priliku isprobati ove plantronics 770?

16 godina
neaktivan

http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=9618009

Logitech Digital Precision PC Gaming Headset

Jel ima netko možda s ovima iskustva?

17 godina
protjeran
Maus kaže...

Je si mozda imao priliku isprobati ove plantronics 770?

Maus kaže...

Logitech Digital Precision PC Gaming Headset

Jel ima netko možda s ovima iskustva?

Logitechove imaju navodno problema sa remote controlerom za podešavanje glasnoće zvuka koji se nalazi na kabelu. O Plantronicsu sve najbolje, ako se ne varam čitao sam review nedavno u nekim našim novinama!
Logitech Logitech
Plantronics Plantronics
16 godina
neaktivan
 Logitechove imaju navodno problema sa remote controlerom za podešavanje glasnoće zvuka koji se nalazi na kabelu.
To se ne odnosi na ove tvoje jelda?
Jel se možda sjećaš gdje si čitao o plantronicsu?
17 godina
protjeran

Sry za Plantronics ne znam, ali čitao sam o SkullCandy slušalicama sa logom Metallice Death Magnetic Cool pa sam zamijenio u VIDI-ju ovaj mjesec, a slične su malo pa zamijenih. Moje su Creative, a ove sa navodno problematičnim kablom su Logitech (nisam koristio)!

16 godina
neaktivan

ma kupi si neke najobicnije. imas u ve-milu ili hg-spotu za 30 kn. takve ja imam vec godinu dana i za skype i za online igre koristim.s mikrofonom naravno. i sve u redu cujem i pricam. a imaju i garanciju sto je najbolje

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan

Joj ma idiot sam. Nekaj sam si zabrijao. Ma uglavnom brijem da ću uzet ove tvoje (CreativeOsmijeh ).

17 godina
protjeran
Maus kaže...

Joj ma idiot sam. Nekaj sam si zabrijao. Ma uglavnom brijem da ću uzet ove tvoje (CreativeOsmijeh ).

Namigiva Link u Linksu i mišljenja korisnika! Pozz
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

ma kupi si neke najobicnije. imas u ve-milu ili hg-spotu za 30 kn. takve ja imam vec godinu dana i za skype i za online igre koristim.s mikrofonom naravno. i sve u redu cujem i pricam. a imaju i garanciju sto je najbolje

Koje su tvoj model?
16 godina
neaktivan

Ima još netko preporuke za slušalice s mikrofonom?

17 godina
neaktivan

Ove slušalice sam imao prije fatalitya i stvarno su mi bile dobre dok ih nisam satrao, ali ih nisam mogao čekati dok dođu nove.

TEAC HP-5-R. Udobne, odličan zvuk i kvalitetan mikrofon.

Jedina prednost fatalitya koji je duplo skuplji je odvojivi mikrofon po meni.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
protjeran
Sušalice s mikrofonom

sta mislite o plantronicsu gamecom 377

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
Sušalice s mikrofonom

Ja osobno imam dvoje sluša, jedne relativno dobre a druge opasno dobre pa bi ih preporučio svima.

Relativno dobre sluše (za one plićeg džepa - 380,00 kn u HG Spotu) su: TERRATEC Headset Master 5.1, USB

Meni su osobno puno lijepše od većine konkurentskih. Zvuk je softwareski proširen na 5.1. Sluške su potpuno USB i imaju integriranu zvučnu zbog korištenja svih svojih funkcija. Što se basa tiče on je dosta varirajući, u csu se super čuje i to, ali za glazbu sam morao podešavati ekvalizer da dobijem ono što želim i još uvijek mi je malo slabašan. Dosta se dobro čuje di je tko ingame ako igrate FPS-ove i bez problema možete odrediti u kojem smijeru očekivati da će vam neko izletiti. Pošto su usb netrebaju nikakve baterije i te gluposti. Mikrofon je odvojiv i može se megasavijati, zbilja je kvalitetan. Dobijete torbicu za nositi ih, bijela sa kosturskom glavom =). Znači ok za igrice, super za mjuzu i odlične za internet komunikaciju (zvuk super čist).

Jedini minusi dotičnih je to što mi uz moj g5 i logitech media desktop elite tipkovnicu ako otvorim više aplikacija koje troše zvučne efekte počnu probijati USB bandwith limit i onda negdje imam zvuka negdje ne tj. ili izgubim zvuk na ventrillu ili ingame. Osobno sam to riješio tako što sam tipkovnicu prebacio na ps/2 utikač i više nikakvih problema. Drugi minus je što nakon dosta sjedenja za kompom postanu teške na glavi (jer to zbilja jesu) tako da im udobnost lagano opada s vremenom

Opasno dobre sluše su Sennheiser pc 161 (za one dubljeg džepa - 699,00 kn u Ve-Milu)

Osobno bi ih preporučio bilo kome. Slušalice imaju kristalno čist zvuk u svemu što sam probao. U glazbi su možda malo tihe (nekome će bit slabašne) ali meni su super, basevi su odlično podešeni. Slušalice tu toliko lagane da ih ne osjetite na glavi skoro pa uopće i iznimno su ugodne. Kvaliteta zvuka za VoIP je savršena, zvuk je kristalno čist. Ingame (ono za što su i stvorene jer spadaju pod gaming headsete) su genijalne. Čujete tko dolazi iz kojega smjera, a basevi od bombi i oružija su strašni. Kolko para tolko muzike u ovome slučaju ali topla preporuka. Za razliku od gore navedenih ove su stereo sluše i nabadaju se u obične činčove ali prostornost zvuka je u nekim situacijama čak i bolja nego na gore navedenom 5.1 rješenju.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sušalice s mikrofonom

"Plantronics", odlične, najbolje...! Dugačak kabel, priključci in/out 3,5mm (neke sluške sa USB konekcijom imaju problem "sa Windowsima"), imaju i potenciometar i prekidač na kabelu, mikrofon se uvlači/izvlači i "sklapa" uz tijelo slušalica kada ih ne koristiš za team-speak. Kristalno jasan zvuk i odličan mikrofon. Perfektno iznenađenje kada ih prištekaš!

Firma mnogima nepoznata, ali oni su "izmislili" headset. BTW, kroz njihov headset izrečeno je "..ovo je mali korak za čovjeka..." Namigiva, a koriste ih diljem svijeta dispečeri, službe poput "911"...

Lovu u džep i pravac u dućan. Nemaš više kaj birati. To je to.

Javi nam kaj si kupio. Namigiva

Plantronics 650 Plantronics 650
..život u oblacima :-))
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 10:08 (SemperFi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sušalice s mikrofonom

Ima netko preporuku za best buy slusalice ( bez mikrofona )  do 300kn?

Core 2 Quad Q6600@ 3.00 GHz, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Asus MW221 - 22 inches,Razer Death Adder + Razer eXact Mat92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ima netko preporuku za best buy slusalice ( bez mikrofona )  do 300kn?

evo ove znam da odskaču od cijene al 50 kuna...udobne su, dobar zvuk...kupio ih prije mjesec dana i jako sam zadovoljan
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 12:14 (leo_819).
17 godina
protjeran

Ja sam kupio mp3 slušalice (earphones), znači koje idu unutar uha kao zamjenske za original mp3 svirač od Sonyja koji već imam jako dugo jer su se izlizale prve i platio sam nove 65 kuna u Vemilu. Zvuk je jednostavno identičan kao na originalu koje stoje uz svirač 100 EUR! Tako da ideš od 60 kuna prema gore kao dobre ili od 60 Kunića prema dolje cijenom kao lošije kvalitete od originalnih. Govorim o earphones, a ne headphones za reprodukciju muzike!

16 godina
neaktivan

Kupio sam si na kraju za 30 kn genius slušalice s mikrofonom i zadovoljan sam. cod 5 i skype i sve radi super. zvuk je u redu, nema nikakvih šumova. ja sretan što nisam pljunuo 300 kn.

17 godina
protjeran

May the Force be with You

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice