Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.478
|
čitano: 1.826.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Haf932 kaže...

Odlicne slusalice.

Podesavanje u svim smjerovima, tako da nema sanse da nece dobro sjesti, bez obzira koliko ste puta pali na glavu kao mali.

Vjerujem da bi i Sloth bio zadovoljan.

Jedina zamjerka s moje strane je sto nema regulaciju glasnoce na kabelu.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 7:51 (Chaky).
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
....

ja ne kužim tebe i tvoje izjave da slušalice nisu dovoljno "jake"

ja svoje 7H držim na 60% zvuka, i to mi je taman, da dignem na 70%, ajde igrao bih, ali na 60 mi je savršeno, da ne govorim o jačini na 100, 70% dok sa nikim ne pričam dok igram mi je zadnja granica na kojoj sam samo jednom igrao, i nije mi toliko sjelo, 100 jedino stavim kad igram sa ekipom preko TS-a, ali onda bf smanjim opet na 60%, najviše zbog toga da čujem šta mi govore

šta ti bi od slušalica da se deru kao da da si na koncertu kraj nekog masovnog zvučnika {#}

to možeš očekivati od adekvatnih slušalica sa dobrim driverima i sa dobrom izolacijom i adekvatne zvučne kartice, a opet dizanjem zvuka do ibera nije poželjno za uši, a ti slobodno radi što hoćeš pa si zezni sluh do 35-e

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 10:30 (matija656).
13 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Ima jedna objektivno dobra definicija o tome kada slusas glazbu previse glasno; a ona glasi da ako sa udaljenosti od +1m od slusalica (bilo headset ili klasicne in-ear od mp4) u normalnim dnevnim uvjetima (kada ti je sluh prilagodjen dnevoj buci grada) cujes jasno sto se preko njih reproducira, onda osoba koja ih koristi slusa glazbu previse glasno. 

Meni isto nije jasno to da su "slabe", osim ako se ne radi o tehnickom kvaru ili ostecenju sluha, jer i najobicnije slusalice po 20kn imaju dovoljno "snage" da ostete sluh ako se koriste u krajnjem intenzivitetu konstantno..

No bilo da je tehnicki kvar ili ostecenje sluha, ako covjek ne cuje, jednostavno ne cuje. {#}

A i lako je moguce da je bio tehnicki kvar. Ja sam recimo one Genius prosle, koje sam kupio nove i zapakovane, dobio s defektom. Vibracija uopce ne radi na njima. Nikada i nije. Nisam reklamirao jer mi to i ne treba, no isto sam se dosta vremena pitao da li ja to jednostavno ne osjetim vibraciju. Zapravo, cak sam si poceo i umisljati da vibrira dok nisam kod kolege vidjeo kako to stvarno treba vibrirati. {#}

Eeenywey, ja sam skola koja ako je dobila od jednog proizvodjaca proizvod s defektom, vise od njega ne uzima. Tako da niti ja ne bih isao na SS da sam na mjestu Zenge. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uh, dvoumim između ovih slušalica Plantronics GameCom 380 SPEED-LINK Medusa NX.

Koje biste mi preporučili jer najviše gledam na kvalitetu izrade i udobnost.

HP EliteBook 8530p
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tu nemas kaj razmisljat , Gamecom 380  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Abra008 kaže...

Uh, dvoumim između ovih slušalica Plantronics GameCom 380 SPEED-LINK Medusa NX.

Koje biste mi preporučili jer najviše gledam na kvalitetu izrade i udobnost.

Gamecom.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
neaktivan

Trebao bih headset s mikrofonom koji bi mogao koristiti i na PS3 in a PC-u, i po mogućnosti da stišavanje zvuka je na slušalici, ne žici.

0 0 hvala 0
12 godina

moze preporuka nekih slušalica ili headseta samo da su glasne i da imaju jak bas..do nekih 300-350kn...ja razmisljam o sony extra bass seriji

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 14:38 (logi510).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Looka kaže...

Trebao bih headset s mikrofonom koji bi mogao koristiti i na PS3 in a PC-u, i po mogućnosti da stišavanje zvuka je na slušalici, ne žici.

Mozda Sharkoon X-Tatic Sp Plus !? Nemaju stisavanje zvuka na slusalici , nego na zici !

Music As A Weapon !!
14 godina
logi510 kaže...

moze preporuka nekih slušalica ili headseta samo da su glasne i da imaju jak bas..do nekih 300kn

Kaj se tice headseta tu gledaj Plantronics Gamecom 380 !

Od slusalica AKG K511 , Sennheiser HD202 II ...

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran

moze i creative fatal1ty...Ako ih jos ima gdje za kupit kupi njih jer im je bass odlican,udobne,zvuk takoder dobar...Za 270 kn koliko dodu nove odlicne su ja sam sebi kupio polovne i odlicne su,nisam pozalio...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 17:00 (Tomo53nja).
14 godina

Naravno da ih ima jos !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Haf932 kaže...
logi510 kaže...

moze preporuka nekih slušalica ili headseta samo da su glasne i da imaju jak bas..do nekih 300kn

Kaj se tice headseta tu gledaj Plantronics Gamecom 380 !

Od slusalica AKG K511 , Sennheiser HD202 II ...

a sta mislis o sony mdr-xb700 ili sony mdr-xb500??

pise da su savrsene za hip hob,reggae... a ja to neslusam

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:33 (logi510).
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Mozda Sharkoon X-Tatic Sp Plus !? Nemaju stisavanje zvuka na slusalici , nego na zici !

Hvala, a možda slušalice isključivo za PS3 za ~300kn?

13 godina
neaktivan

slusalice do 250kn na ebayu a da je pouzdano? ugl. glazba, malo gaming, treba imat mic

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz. Molio bih preporuku headseta za do 400 kn max. Igre poput bf3 i slični shooteri u pitanju! Hvala!
Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što kažete na STEELSERIES 3H VR?

Također i LOGITECH H250 i  PLANTRONICS Audio355.

0 PLANTRONICS Audio355
6 STEELSERIES 3H VR
0 LOGITECH H250
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 3:42 (godo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
fallout3fan kaže...
Pozz. Molio bih preporuku headseta za do 400 kn max. Igre poput bf3 i slični shooteri u pitanju! Hvala!

Do 400kn Plantronics Gamecom 380 , Steelseries 3H USB !

Music As A Weapon !!
12 godina
protjeran

Koje je headset najbolji do 300 kn. Služio bi za gaming, skype, i slušanje muzike.

0 0 hvala 0
16 godina
ive383 kaže...

Koje je headset najbolji do 300 kn. Služio bi za gaming, skype, i slušanje muzike.

Ako koristiš stolno računalo s integriranom zvučnom -> Kombinacija SpeedLink Medusa NX + polovna Creative Audigy SE.

Ako koristiš laptop -> Kombinacija Medusa NX + nova Creative Sound Blaster USB ili Creative Xmod USB

Ako koristiš stolno računalo ali već imaš ok diskretnu zvučnu -> Plantronics Gamecom 380 ili Creative Fatal1ty

12 godina
protjeran
191x7 kaže...
ive383 kaže...

Ako koristiš stolno računalo s integriranom zvučnom -> Kombinacija SpeedLink Medusa NX + polovna Creative Audigy SE.

Ako koristiš laptop -> Kombinacija Medusa NX + nova Creative Sound Blaster USB ili Creative Xmod USB

Ako koristiš stolno računalo ali već imaš ok diskretnu zvučnu -> Plantronics Gamecom 380 ili Creative Fatal1ty

Nekako mi se čini da su najbolje i najljepše Creative Fatal1ty. Dali se zvučnu karticu uopće mora imati ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:22 (ive383).
16 godina
ive383 kaže...

Nekako mi se čini da su najbolje i najljepše Creative Fatal1ty. Dali se zvučnu karticu uopće mora imati ?

Zvučni čip/karticu moraš imati, inače ne bi imao zvuka. Ne bi šta imalo procesirati i davati zvuk te ne bi imao zvučne izlaze/ulaze.

Večina koristi integrirane zvučne jer večina matičnih ploča dolazi s integriranim (dakle ugrađenim) zvučnim čipom.

Diskretne zvučne kartice (dakle odvojene kartice) uglavnom daju bolji zvuk nego integrirane i stoga onaj tko ima diskretnu zvučnu od toga i profitira ako se bavi gamingom, glazbom (bilo obrada, slušanje) itd.

U svakom slučaju bolja je kombinacija zvučna od 250 i slušalice od 250 nego slušalice od 500 na integriranoj zvučnoj.

No ni nisu sve diskretne zvučne dobre, jeftinjake (do recimo 100 Kn) treba zanemariti. Izbjegavati C-Media, Genius, Delock i slične šrotove.

Dobri proizvođači su Creative, Asus, ...

12 godina
protjeran

Sad sam razgovaro s frendom i kaze da ima Speedlink Medusa NX 5.1. Jeli taj headset bolji od Creative Fatal1ty ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 14:04 (ive383).

0 0 hvala 0
16 godina
ive383 kaže...

Sad sam razgovaro s frendom i kaze da ima Speedlink Medusa NX 5.1. Jeli taj headset bolji od Creative Fatal1ty ?

Taj NX 5.1 je 5.1 headset. Pročitaj prvi post u temi, ne nosi ova tema uzalud naslov koji nosi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 14:15 (191x7).
12 godina
protjeran
Pročitao sam. Zanima me dali je headset Speedlink Medusa NX 5.1 bolji od Creative Fatal1ty jer sam čuo da su Creative malene.

0 0 hvala 0
16 godina

Fatal1ty ima zvučnike od 40mm, Medusa NX ima po 3-4 zvučnika u slušalici veličine one na Fatal1ty.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tocnije , 4 zvucnika u svakoj slusalici !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
A jesu li Creative Fatal1ty stvarno tako malene ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FileFicho kaže...
A jesu li Creative Fatal1ty stvarno tako malene ?

Procijeni sam !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan

ako ko traži dobar headset za mjuzu nek pogleda recenzije za ove sluške Superlux NEW HD-668B pa ako se odlučite za kupnju ja tražim bar još trojicu pa da ih se naruči iz ove trgovine i da podijelimo poštarinu jer je jako visoka(cca 190kn).dogovor pp.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 20:30 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice