Problem sa mišem i garancija

poruka: 2
|
čitano: 540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem sa mišem i garancija

Pozdrav,

Jučer sam kupio bežičnog miša u linksu (subota, 13.10.) i miš ne radi kako treba. Pokazivač randomly trza tijekom korištenja što zna trajati po par sekundi svaki put. Zanima me mogu li samo vratiti odnosno zamjeniti miša za drugog ili će ga slati na servis (što znači da sam bez miša određeno vrijeme). Problem nije u bateriji ni u USB portu, pokušao sam promjeniti. Ni jedan drugi miš koji sam koristio nije imao takve probleme. Radi se o Redragon Mirage mišu.

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Re: Problem sa mišem i garancija
Nazurath kaže...

Pozdrav,

Jučer sam kupio bežičnog miša u linksu (subota, 13.10.) i miš ne radi kako treba. Pokazivač randomly trza tijekom korištenja što zna trajati po par sekundi svaki put. Zanima me mogu li samo vratiti odnosno zamjeniti miša za drugog ili će ga slati na servis (što znači da sam bez miša određeno vrijeme). Problem nije u bateriji ni u USB portu, pokušao sam promjeniti. Ni jedan drugi miš koji sam koristio nije imao takve probleme. Radi se o Redragon Mirage mišu.

Problem sigurno nije u bateriji ili USB-u. Problem je u lošoj/jeftinoj izradi i lošem senzoru. Masa ljudi ima taj problem sa m690. Ukoliko ti pristanu na zamjenu nadoplati za nešto bolje.

Ili ćeš se u tih godinu/dvije koliko traje garancija našetati po servisima sa njime.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice