A sto je to pick-up.
A sto je to pick-up.
Mislim da priča o podizanju miša pri igranju!?
A sto je to pick-up.
Mislim da priča o podizanju miša pri igranju!?
Kad ekipa igra sa jako niskim dpi-em onda moraju dizati mis. To je samo dizanje misa, a ne grip...
Sutra je dan odluke.
Konacna je borba izmedu G9x i R.A.T 7.
Koji?
Ne mozes to na tako nesto svesti. Moj prijatelj se recimo napalio isto na g9x i nakon 14 dana je poceo pljuvati po njemu maksimalno.
Te ovo, te ono... Moras sam probati i vidjeti koji ti odgovara - pa ti ces ga drzati u ruci, a ne mi. Meni isto g9x nikako ne odgovara, recimo.
R.A.T 7 nisam imao u ruci, tako da...
Sutra je dan odluke.
Konacna je borba izmedu G9x i R.A.T 7.
Koji?
Ne mozes to na tako nesto svesti. Moj prijatelj se recimo napalio isto na g9x i nakon 14 dana je poceo pljuvati po njemu maksimalno.
Te ovo, te ono... Moras sam probati i vidjeti koji ti odgovara - pa ti ces ga drzati u ruci, a ne mi. Meni isto g9x nikako ne odgovara, recimo.
R.A.T 7 nisam imao u ruci, tako da...
A gle meni skoro svi misevi dobro leze u ruci ili se ja njima prilagodin evo npr. imam neka 2 MS Industrial obicna opticka misa jedan mi lijepo pase u ruku a drugi kraci za 5 cm ali sam se navika i na njega isto tako i imperatora sam probao,i jos par miseva i svi mi dobro leze ............
Najbolji je onaj miš koji ne treba navikavanje glede udobnosti, položaja ruke.
Miš ti mora dobro ležat u ruci odmah na prvu (osim rat-a).
Samo spusti ruku na miša, ako ti je odmah pravilno sjeo, nema žuljanja, potrebe za promjenom načina držanja itd., to je miš za tebe.
uf,da imam 500kn potrošiti za miš....meni u obzir dolazi logitech g500 ili g9x,zao mi je što ih odmah nisam kupio dok sam kupovao miš...
i imaj na umu da treba kupiti podlogu za miš,bar za 100kn neku....
daj mi pliz reci di si nabavio taj drugi grip? preko logitecha direktno? i koliko je on tezi od obicnih gripova?
Saitek Cyborg,sam mislim da je skuplji od 500
Ili neki razer,nece te razocarat garant
Evo kupio G9x malo cudan, al navikniti cu se ja na njega.
Evo moj frend se misli izmedu
Evo kupio G9x malo cudan, al navikniti cu se ja na njega.
Evo moj frend se misli izmedu
opet G9x..imam G700 i dobar je kao wireless mis, ali ne koristim ga za gaming jer je jako tezak - oko 170 grama s baterijom - ako bas hoce wireless miss onda neka uzme G700 i neku speed podlogu tipa icemat, destructor ili mozda najbolje razer scarab pa ce lakse upravljati tako teskim misem.