skupljam pare vec dugo vremena i neznam sta uzeti mx518 sa podlogom ili samo razer deathadder????
Mx518 ili razer deathadder
- poruka: 26
- |
- čitano: 8.261
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih uzeo 518 jel mi bolje leži u ruci, no to varira od osobe do osobe, uzmi onog koji ti je udobniji jer su po performansama tu negdje.
skupljam pare vec dugo vremena i neznam sta uzeti mx518 sa podlogom ili samo razer deathadder????
Ako ti je udoban, onda svakako razer deathadder. Ja ga imam i mis je fenomenalan. A i svi ga hvale. Samo probaj kako ti lezi u ruci. Ni mx518 nije los ali mislim da je razer bolji
MX518 je preskup za par sitnica koje nudi... Kupi Razer, ja imam Deathadder i izvrstan je, kazu kvari se, ja sam ga kupio 9-10 mjesecu prosle godine, kao nov je.
MX518 je preskup za par sitnica koje nudi... Kupi Razer, ja imam Deathadder i izvrstan je, kazu kvari se, ja sam ga kupio 9-10 mjesecu prosle godine, kao nov je.
Istina, meni se moj Guild Wars edition pokvario dva dana nakon kupnje, zamijenio za obični u Linksu i jos uzeo usb
Imam Mx518 već skoro 3 godine i čini mi se neuništiv, a da mu kojim slučajem šta bude, sigurno bih ga zamijenio sa deathadder-om, jer mi se sviđa, a i nisam dosad imao razera pa da probam...
Tako da znaš da nisi jedini kome se sviđaju ova 2 miša...
evo i na kraju kupih mx posto nisam skupio dovoljno para za razer deathadder trebale su mi pare za nesh drugo vamo ali bgm ovaj mx nije losh uopste... kod druga sam igrao na deathadder i on je napravljen (barem po meni) da sam ubija...
Dobar odabir, nebi pogriješio ni da si uzeo Razera ;)
uzmi svakako deathadder meni je bolji i leži u ruci kao nov!!!
ja isto imam problema kod odabira miša...prije nekoliko dana mx518 je bio na akciji u Links-u a sada sam vec zakasnio i opet je na staroj cijeni od 329 kn.Sada se dvoumim između MX518 i DiamondBack 3G(ista cijena pa neznam sada)....podloga ce sigurno biti STEELSERIES QCK mini.
ja isto imam problema kod odabira miša...prije nekoliko dana mx518 je bio na akciji u Links-u a sada sam vec zakasnio i opet je na staroj cijeni od 329 kn.Sada se dvoumim između MX518 i DiamondBack 3G(ista cijena pa neznam sada)....podloga ce sigurno biti STEELSERIES QCK mini.
ja bih uzeo diamondback 3g....
isprobao sam i diamond backa i mx518 trenutno koristim death addera, moja preporuka ti je nadoplatit jos 45-50 kuna i kupit death addera to je mis koje najbolje lezi u ruci, a ako ces birat izmedju ova dva uzmi diamond backa ali kod njega dosta brzo ode scroll
isprobao sam i diamond backa i mx518 trenutno koristim death addera, moja preporuka ti je nadoplatit jos 45-50 kuna i kupit death addera to je mis koje najbolje lezi u ruci, a ako ces birat izmedju ova dva uzmi diamond backa ali kod njega dosta brzo ode scroll
koji je po tvome mišljenju kvalitetnije napravljen,i precizniji...???
ja iman mx518 i mis je stvarno pre dobar a proba sam razer diamondback po mom misljenu razer ti je za livake i desnjake i dobar mu je izgled ono crni s svijetlom zelenim ili plavim ali je nekvalitetni nego mx518 a mx518 je kvalitetni bolje meni stoji u ruci ali problem je sto ga mogu korstiti samo desnjaci xd
1.mx518
2.diamondback
ma MX je bolji od diamondbacka.
a taj diamondback je po meni nešto najgore od razera ikada.i materijal izrade je katastrofa
ja imam MX već 2 godine i samo rijeci hvale , dan danas je jos kao novi , materijali su stvarno kvalitetni , tako da opet kupujem opet bi njega kupio , stoga ti preporučam njega
4 godine mx518, padao sa stola puno puta i citav je. kvaliteta je stvarno nenad*ebiva. dobro mi lezi u ruci, al moze biti i to do navike. frend ima deathaddera, miš je super, isto je kvalitetan i vrlo je precizan. koji god da uzmes neces pogrijesiti, to su danas dva mozda najbolja gaming misa na svijetu (ako izuzmemo zvizdarije za 1000kn). jedina zamjerka mx-u je ta tvrda plastika, ruke ti se dosta znoje, meni bar. kod deathaddera su mi malo sjebane one tipke sa strane, al to je mozda samo do mene. vrhunski misevi
ja imam mx518 skoro 2 godine, miš je odličan, sam za moj pojam 345kn dat za miša bilo kojeg je malo puno meni, ja sam ga platio 200kn na akciji u ve-milu. uglavnom odličan miš
mx518 bi uzeo da imam novaca.ja imam stariju verziju mx500 vec 6 god.prezivio je diablo 2,padao sa stola,cak sam ga i ja lupio koji put,neunistiv.mx su odlicni misevi.
MX518 je stara ali dobra garda...
Ako možeš, probaj oba staviti u šaku da vidiš kako ti leže...
Meni je Deathadder nezgrapan, prevelik...
MX518 mi je još uvjek super, s njim sam zamijenio starog MX500 koji je dao svoje,
a svakodnevno koristim uredski miš od Microsofta Natural Wifi 6000.
Mislim da je već odavno jasno da su deathadder i mx518 odlični miševi, neupitne kvalitete.
Po meni, zbor ovisi o ležanju u ruci.
Moj prijatelj je uzeo mx518 i nakon što je kod mene igrao sa deathadderom, rekao je da mu je žao što ga i on nije uzeo, jer mu deathadder bolje leži u ruci.
Zato, ako ikako možete isprobajte miša prije kupovine. Ako znate nekog tko ga ima zamolite ga da vam ga posudi na barem sat vremena gaminga.
Morate računati i da vam se ruke znoje i da je neke miševe teže držati sa znojnim rukama, pogotovo ako miša često dižete od podloge.
Imam mx-a i probao deathaddera, i druge skuplje miseve. MX mi je najbolji, i po performansama i ugodi (bolji i od duplo skupljih, a to sto skuplje prodaju specifikacije koje nista ne znace to je nesto drugo).
Ndam se da ste shvatili
Imam mx-a i probao deathaddera, i druge skuplje miseve. MX mi je najbolji, i po performansama i ugodi (bolji i od duplo skupljih, a to sto skuplje prodaju specifikacije koje nista ne znace to je nesto drugo).
Ndam se da ste shvatili
G5 je po meni bolji od MX518, i uz svoga ljubimca Deatha mogao bih izdrzati uz Imperatora i G5...
Većinu igara igram sa ovim:
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=086
Jedino gadno u pucačinama i strategijama, jer ne kuže kotačić...
To najbolje leži u ruci, imam na poslu starog 4 godine i doma jednog starog 1 godinu...
Poslikam pohabanost.
ee eo tema koja mi odg
molim vas da mi kažete koji je bolji miš Razer Copperhead ili Razer Lacheis jedan je 2000dpi a jedna 4000dpi zanima me koja je razlika u performansama miš bi mi služio za igranje najnovijih igara tipa Just Cause 2,CoD6,7...bla bla i svih ostalih igara što postoje..malo je ovaj lacheis skuplji al zanima me imal velike razlike ee da i još samo jedno pitanje bi li za neki od ta dva miša bila dobra Razer Mantis Speed ili Razer Mantis Control podloga ???
ee eo tema koja mi odg
molim vas da mi kažete koji je bolji miš Razer Copperhead ili Razer Lacheis jedan je 2000dpi a jedna 4000dpi zanima me koja je razlika u performansama miš bi mi služio za igranje najnovijih igara tipa Just Cause 2,CoD6,7...bla bla i svih ostalih igara što postoje..malo je ovaj lacheis skuplji al zanima me imal velike razlike ee da i još samo jedno pitanje bi li za neki od ta dva miša bila dobra Razer Mantis Speed ili Razer Mantis Control podloga ???
Razer Lachesis i Goliathus Speed ili Steelseries QcK+.