Logitech X 230

poruka: 4
|
čitano: 2.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Logitech X 230
pitanje

Kupio sam gore navedene zvučnike...pošto sam čuo mnogo pohvala od strane korisnika istih odlučio sam ih i ja nabaviti...

...međutim imam jedan "problem"...stvar je vrlo jednostavna...

...sub frekvencije su izraženije dok se ja nalazim u prostoru iza woofera i 2 satelita...

...sateliti se nalaze na stolu zajedno s monitorom a woofer se nalazi na podu ispod stola...

...zanima me koji je najbolji način za postavljanje ovog 2.1 sistema u prostoru i što sve treba uzeti u obzir.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech X 230
autorov komentar

Molim vas!...Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech X 230

Nema pravila... ovisi jako o veličini prostorije, razmještaju namještaja, od čega je prostorija napravljena i tako to... preporuka je da ne stavljaš zvučnike u neke zatvorene prostore na stolu. Neka budu na otvorenom. Neznam kak bi to opisao al valjda kužiš kaj želim reč. Kaj se tiče bass frekvencija to je normalno da su pojačanije sa stražnje strane jer se bass ne širi pravocrtno ko visoke frekvencije već širi luk prema stražnjem djelu zvučnika.

P.S. Prema onom kak si opisao rekao bi da si čisto solidno složio zvučnike. Ne preostaje ti ništa drugo nego eksperimentirat. Nažalost nema nekog univerzalnog rješenja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 16:31 (marko1103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Logitech X 230
autorov komentar
marko1103 kaže..

Nema pravila... ovisi jako o veličini prostorije, razmještaju namještaja, od čega je prostorija napravljena i tako to... preporuka je da ne stavljaš zvučnike u neke zatvorene prostore na stolu. Neka budu na otvorenom. Neznam kak bi to opisao al valjda kužiš kaj želim reč. Kaj se tiče bass frekvencija to je normalno da su pojačanije sa stražnje strane jer se bass ne širi pravocrtno ko visoke frekvencije već širi luk prema stražnjem djelu zvučnika.

P.S. Prema onom kak si opisao rekao bi da si čisto solidno složio zvučnike. Ne preostaje ti ništa drugo nego eksperimentirat. Nažalost nema nekog univerzalnog rješenja.

Hvala...nisam znao da se bass frekvencije šire u luk...probat ću malo eksperimentirati kolko mi kablovi budu dopuštali. Osmijeh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice