Logitech G710+

poruka: 41
|
čitano: 15.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: [Review] Logitech G710+
15 godina
neaktivan
Re: Logitech G710+

ljudi ima li kakvih novih info na tipkovnicu,. naime nudi mi se da ju kupim za 800kn u ducanu garancija 2 godine ali akcija je samo jedan dan!

.da li svejedno da ju kupim iako ste naveli sve ove probleme sa tipkama keycapsima?

ili pustit da dodje neka nova serija za godinu dvije jaoo

15 godina
BadMax kaže...

ljudi ima li kakvih novih info na tipkovnicu,. naime nudi mi se da ju kupim za 800kn u ducanu garancija 2 godine ali akcija je samo jedan dan!

.da li svejedno da ju kupim iako ste naveli sve ove probleme sa tipkama keycapsima?

kad je to akcija i gdje? 

15 godina
BadMax kaže...

Ja tipkovnicu koristim preko godinu dana za sve živo, a zbog faksa i hobija jako puno pišem. Ni najmanjeg problema s tipkovnicom nisam imao.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
14 godina
neaktivan
BadMax kaže...

Možda naletiš na OK seriju. Sve bi bilo pet da priznaju u garanciji oštećenje tipaka (nosača) ili da barem omoguće pojedinačnu nabavku zamjenskih tipki od Logitecha pa makar ih platio. Ovako je to veliki problem i nevjerojatna situacija gdje moraš naručivati cijeli set tipki od drugih specijaliziranih proizvođaća koji obično niti ne štampaju naše znakove na tipke.

Steam profile --}} http://steamcommunity.com/profiles/76561198003793260
15 godina
neaktivan
Logitech G710+

Znaci da su neki potrefili losu seriju? Mislim sve mehanicke imaju barem na 16 milijuna klikova registrirano da ce radit. Neke i na 40-65 milijuna stave . Pa mi nije jasno da za paar mjeseci ljudima tipke otpadnu. Covjek u ducanu je rekao da logitech radi potpunu zamjenu i da u zadnje dvije godine su mu jedino dosli da ne radi kotacic na g9 misu i to je zamijenjeno. I rekao da cijela G serija logitecha ima 3 godine garanciju iako na stranici ducana zna pisat dvije godine

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BadMax kaže...

Znaci da su neki potrefili losu seriju? Mislim sve mehanicke imaju barem na 16 milijuna klikova registrirano da ce radit. Neke i na 40-65 milijuna stave . Pa mi nije jasno da za paar mjeseci ljudima tipke otpadnu. Covjek u ducanu je rekao da logitech radi potpunu zamjenu i da u zadnje dvije godine su mu jedino dosli da ne radi kotacic na g9 misu i to je zamijenjeno. I rekao da cijela G serija logitecha ima 3 godine garanciju iako na stranici ducana zna pisat dvije godine

Prije bih rekao da su neki potrefili dobru seriju s obzirom na broj ljudi na logitechovom forumu kojima se tipke (nosači/utori tipaka) doslovno raspadaju. Što se tiče garancije u njoj nije uključeno mehaničko oštećenje (tipaka), kao što se može pročitati u porethodnim postovima. 

Odgovor trgovine na reklamaciju:

Poštovani,
Ovlašteni dobavljači za Logitech su Microline i RECRO. Ovlaštni servisi za Logitech su Microline i MR servis.
Što se tiče same reklamacije, fizička oštećenja nisu predmet jamstva osim ako postoji greška u nekoj seriji
te sam Logitech povuče određenu seriju iz opticaja.
Lp

15 godina
neaktivan

opet  je apsurd da je tipkovnica dobila tako dobre ocjene na amazon, newegg i po raznim pc magazinima .

17 godina
Logitech G710+

Gledajte, ja svoju imam skoro od kad se pojavila (još malo i 2 godine). Imam 0 problema i stvar je ludo dobra. Isto se tako pisalo da je tim prvim serijama umiralo LED osvjetljenje. E sad, da li imam sreću ili je ipak stvar u tome što je brand poznat i popularan, pa se digne velika prašina oko ipak zanemarivog postotka problematičnih (nigdje se ne javljaju ljudi kojima sve radi kako treba ;) ) - ne znam.

Po meni se ne treba bojati jer i da se to dogodi - objasnite problem Logitechu (dakle ne našim servisima)te će vam sigurno izaći u susret. U toj klasi i nema nekakve alternative. BlackWidowi su plastična njesra. Steelseries je dobar no to je po meni prekonzervativno i fale gaming featurei. Corsair je jako dobar, no još skuplji (pogotovo RGB linija) i ljudi pričaju da se zbog otvorenih tipki ipak iste lakše pokidaju uporabom sile.
Želim reći svaka ima pluseve i minuse pa dobro vagnite kome i za što dajte novce. Naravno da se očekuje tenk za 1000+ kuna, no računajte i na to da su Cherry MX switchevi relativno skupi kad pomnožite s brojem tipki + plačate inžinjere, marketing, support itd. Ostatak je materijal i konstrukcija. Razlika u tipkovnici za 500 i 1000kn istog branda sigurno nije dupla, no sad već filozofiram...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Gledajte, ja svoju imam skoro od kad se pojavila (još malo i 2 godine). Imam 0 problema i stvar je ludo dobra. Isto se tako pisalo da je tim prvim serijama umiralo LED osvjetljenje. E sad, da li imam sreću ili je ipak stvar u tome što je brand poznat i popularan, pa se digne velika prašina oko ipak zanemarivog postotka problematičnih (nigdje se ne javljaju ljudi kojima sve radi kako treba ;) ) - ne znam.

Po meni se ne treba bojati jer i da se to dogodi - objasnite problem Logitechu (dakle ne našim servisima)te će vam sigurno izaći u susret. U toj klasi i nema nekakve alternative. BlackWidowi su plastična njesra. Steelseries je dobar no to je po meni prekonzervativno i fale gaming featurei. Corsair je jako dobar, no još skuplji (pogotovo RGB linija) i ljudi pričaju da se zbog otvorenih tipki ipak iste lakše pokidaju uporabom sile.
Želim reći svaka ima pluseve i minuse pa dobro vagnite kome i za što dajte novce. Naravno da se očekuje tenk za 1000+ kuna, no računajte i na to da su Cherry MX switchevi relativno skupi kad pomnožite s brojem tipki + plačate inžinjere, marketing, support itd. Ostatak je materijal i konstrukcija. Razlika u tipkovnici za 500 i 1000kn istog branda sigurno nije dupla, no sad već filozofiram...

Da se razumijemo tipkovnica G710+ je fantastično napravljena, također imam i Black Widow Ultimate i SteelSeries 7G od mehaničkih tipkovnica. Ovdje je gotovo problem banalan i ne razumijem zašto se Logitech tako postavlja? Ako si pročitao prijašnje postove ljudi su po više puta slali defektne tipkovnice direktno u Logitech da bi im oni poslali novu tipkovnicu sa istim problemom, gotovo nevjerojatno!? Da plaćam poštarinu za poprilično masivnu tipkovnicu i šaljem Logitechu negdje u Europu ne pada mi na pamet, pogotovo ako mi i na toj novoj ubrzo počinju otpadati tipke...

***Moja G710+ je već mjesecima out, vjerojatno ću naručiti zamjenske tipke koje su prije spomenute ali me muče naši znakovi (raspored) koje malo tko stavlja od stranih proizvođaća, tu je Logitech u prednosti pred Razerom na našem tržištu.

>> http://www.maxkeyboard.com/max-universal-cherry-mx-translucent-clear-black-full-keycap-set-top-print.html

Top Print set Top Print set
Front Print set Front Print set
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 10:27 (njezic).
14 godina
neaktivan
Logitech G710+ Broken Key cap

Evo još toga...

Replacement for Logitech G710+ Broken Key cap!

>> https://geekhack.org/index.php?topic=59567.0

Hey guys,

I have been using Logitech G710+ for about 4 months now. This is my 2nd mechanical keyboard after CM Storm Trigger died on me after 10 months of use (was always on-lit, Storm key worked as Windows key, media keys didn't work. It had a defective board and I luckily got a full refund from Amazon).

I had no issues with my G710+ until few weeks ago I noticed that the WASD keys pop while I game, I thought I might have sticky fingers or something! (although no other keys would pop), and it kept happening till I found that the bottom of my A key cap is broken and the other WSD keys are easier to remove from the Cherry MX switches compared to other key caps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G710+

Šteta :/ Moguće onda da stvarno imaju defektne serije. Što se tiče zamjene, inzistirajte da oni financiraju poštarinu. Ja još nikad nisam slao o svom trošku ništa. Ako ste ljubazni i objasnite situaciju samo spakirate i oni srede preuzimanje i sve o svom trošku. Ipak se nakupi tih poštarina.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: [Review] Logitech G710+
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice