Pozdrav svim forumašima,
Tražim PC miš cjenovnog ranga do 500 kn (po mogućnosti manje)
Napikirao sam Razer Imperator za 440 kn.
Molio bih vas za mišljenje, jer nikada do sad nisam kupovao miš, hvala.
Pozdrav svim forumašima,
Tražim PC miš cjenovnog ranga do 500 kn (po mogućnosti manje)
Napikirao sam Razer Imperator za 440 kn.
Molio bih vas za mišljenje, jer nikada do sad nisam kupovao miš, hvala.
Logitech G500
Logitech G500 se čini fora,
ali mi je neatraktivan i čak je 50 kn skuplji.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Logitehovi misevi na slikama izgledaju neatraktivno tako sam mislio za svoj G9X, koji je tada kosta nekih 700 kn, ali sam ga uzeo svejedno.
Imam same pohvale za taj mis, od presvlaki koje mozes mjenjati ( ima ona gruba na kojoj se ruka ni mis ne znoje, FASCINANTNO!) mozes spremati makore na njemu, prilagodavati brzinu isto sa tipkama na njemu i jos puno toga neda mi ti se sada sve nabrajati, mozes uostalom vidjeti na njihovoj stranici. Uglavnom mis je vrijedio svaku kunu koju sam dao i prezadovoljan sam sa njim-
BTW ja imam manju ruku pa meni ovaj mis odlicno pase, sad si malo vidi cijene tog g9x-a i ne vjeruj u slike odi u ducan nek ga izvade iz kutije pa vidi.
Uzmi g500 bolji je od imperatora po specsima i ima više tipki.
G500 i G9x su mi svakako sada na pameti,
isprobati ću ih kako mi leže, pa ću odlučiti.
edit. bio sam danas u trgovini i isprobao kako "leže" u ruci.
Imperator je ok. malo se gužva mali prst. + izgleda ko da je 100 kn od cjene ambalaža i svi oni papiri.
G500 je ok (ali ponavljam ružan). I malo je velik.
G9x je čudan, ne dopada mi se dio koji ide u šaku. Nekako su mi draža prva 2, kad ruka ljepo pada na tjelo miša.
Ne dopadaju mi se scroll, niti klik na scroll.
Niti na jednom od ova 3 miša.
Nekako mi je mlitav.
Probaj onda Logitech g700 ili Razer Deathadder
tnx. ali nebi bežični.
Mislim da ću uzet Imperator-a.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Ma gledao sam ja i unboxinge i review-e od svih tih miševa.
No tu je i stvar cjene.
Našao sam Imperator za 440 kn
i G500 za 420 kn
Stvar je ipak osobna, ne tehnička.
Šta svakom od nas na kraju paše u ruku, novčanik i na stol.
A bežični su skuplji i teži, ili im se prazne baterije.
svakako preporućam g500.
mx518 ti nije skup i dobar je i malo manji od g500 i dobro leži u ruci,imao sam ga.
nemožeš faliti ako kupuješ logitech,ako ćeš preciznost i gaming ona kupi nešto: mx518 ili g500 ili g9x ili neki polovni g5.... za razer niam imao iskustva. alk za logitech ti kažem da je besprijekorno kvalitetan. 
ja sam kupio imperatora jucer i zasada mi je skroz dobar... :)
Probaj deathaddera, on će ti mislim najbolje od svih ležati u ruci.
Kupio sam jučer Imperatora.
Zadovoljan sam, samo se još privikavam, jer sam do sad koristio jako mali miš.
Bio bi bolji da ima:
- odmorište za mali prst
- da sa strane nije sjajna plastika, je mi se znoji ruka.
Zagovornicima Logiteca:
D500 mi je pre glomazan
G9x mi ne paše
A zbilja patim na izgled, a logitec (po meni) tu nije u klasi sa razerom.
+ kupio sam ga jeftinije nego D500
ps. uzeo bih deataddera, al mi je malo skup :(
Na kraju je ipak stvar osobnog ukusa.
I svako hvali svoje :D
trebao si uzet R.A.T.7 .. imam ga ja, 700 kn je, i nisam požalio, oni koji kažu da je to bacanje novca, mogu im samo reči.. eh! niste vi probali rat7 ;) .. a to što svi govore kupi logitech i slično.. -.- gadi mi se to, svi pate a mainstream miševima, užas, i onda još misle da znaju :S
problema sa laserom - Nema! problemi nastaju samo ako imaš podlogu na kojoj dobro ne radi, jer je laser osjetljiv na velikom dpi-u .. ja npr stavim na 5600 dpi, i lagano udarim prstom na drugom kraju stola.. miš se mmiće, jer je stvarno precizan..
trebao si uzet R.A.T.7 .. imam ga ja, 700 kn je, i nisam požalio, oni koji kažu da je to bacanje novca, mogu im samo reči.. eh! niste vi probali rat7 ;) .. a to što svi govore kupi logitech i slično.. -.- gadi mi se to, svi pate a mainstream miševima, užas, i onda još misle da znaju :S
problema sa laserom - Nema! problemi nastaju samo ako imaš podlogu na kojoj dobro ne radi, jer je laser osjetljiv na velikom dpi-u .. ja npr stavim na 5600 dpi, i lagano udarim prstom na drugom kraju stola.. miš se mmiće, jer je stvarno precizan..
Pa naravno da je miš dobar kad košta 700kn ali ovaj je tražio miš do 400-500kn tako da ovo šta je uzeo je isto super.
@cut-paste-waste
ajde molim te, u temi koju sam otvorio : http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/pomocimperator-rat-7/90012.aspx
napiši malo o tvom dojmu nakon korištenja Imperatora. Jako me zanima taj miš, a u velikoj sam dilemi...
Hvala!