Gamerska tipkovnica?

poruka: 142
|
čitano: 21.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

Evo da se i ja malo ukljucim. {#}

Tko se danas smatra gamerom, to je titula koju covjek sam sebi dodjeli, nisu svi, ali vecina njih.

Gamerska tipkovnica za mene i ne postoji. Jedino tipkovnice za MMO sa dodatnim tipkama, ali za FPS, i ne bas.

Sad ako covjek zeli ljepsu tipkovnicu kao npr. ja, uzeti ce neku "ljepsu", sa osvjetljenjem i naravno ako to sebi moze priustiti.

A sada, tko pravi dobru periferiju, Logitech pravi odlicnu perifreiju, iako ga nisam posjedovao, to je sveopce poznato.

Ima tu jos dobrih proizvodjaca, ali o tome bi se dalo rapravljati.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

ee da vas pitam jel negdje neka akcija 1+1 gratis htio bih si uzeti razer lycosu :))

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

prilično imprasivna tipkovnica...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gamerska tipkovnica?
Kic teski a i poluupotrebljiva sa tim razmakom izmedju dva dijela tastature.
:)
15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

Istina,ali psssst...lijepa je gejmerska...ne kvari doživljaj...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

nisi nedavno vidio temu za potragu za ,kako reče lik: neraširanim,lijepim,svijetlećim i što više kuuul mišem.E tu sam se dobrano nasmijao..{#}

1 0 hvala 0
17 godina
Gamerska tipkovnica?

Zamjenio 11 god. staru chichony tipkovnicu sa Logitech G110. Još se privikavam(tipke su manje) ,ali osvjetljenje je awesome!

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 16:44 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
logic kaže...
Moja g110 je imala nasa slova i sva su svijetlila. Nista nije bilo nalijepljeno.

hmm zato me i cudi, mogu i slikat, al mi se baš neda..moja ide do l i onda ide dvotočka, navodnici, i ravna crta, a kad na njih stisnem pise mi čćž ...naviknu sam se već:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
17 godina
neaktivan

Hahahahhahahah

Nisi ti neki strucnjak zar ne ;)

Imas nasa slova jer ti je ukljucen HR layout. TO ti je ono hr dolje pored sata. Nema to veze sa tastaturom. Barem ne direktne.

15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

hahah nisi me shvatio...na tipkovnici nemam č, ć, ž i ta naša slova..to sam mislio..ja normalno pišem i sve, ali prvih par dana previkavanja je bilo malo teže...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas ih u vise varijanti. Ti si imao engleski layout a ja balkanski.

15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

i bas mene upikne taj:D koje sam ja srece:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko sam ja upucen a mislim da jesam jer imam brdo logijeve periferije sve logijeve tastature uvezene preko logija hrvatska ima hr layout. I za bosnu dolaze preko logi hrvatska.

15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

jos gore:D ja narucio preko adm-a prošle godine..moze bit da nije jos bila "prevedena" ali teško...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gjurki kaže...

jos gore:D ja narucio preko adm-a prošle godine..moze bit da nije jos bila "prevedena" ali teško...

Moja ima "hrvatski layout", a u biti su samo slova naljepljena (ne svijetle), enter je onaj naš (u obliku naopakog slova L).

Nepostoji G110 sa istinskim hrvatskim layoutom, bar je nitko na forumu nema. Ili engleski ili naljepljena hrvatska slova.

Edit:

Evo slike

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 23:37 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

logi = overpowered & overrated

uz nekoliko ''top'' proizvoda, koji uz to i kostaju mnogo novaca, ima dosta njihovih proizvoda koji su smece. pogle samo ove njihove jeftinije tipkovnice i miseve na sto to lici . a za zvuk da ne govorim da ovo ispod 1000kn-a ne pruza nikakvu kvalitetu. a 1000kn-a je u danasnje vrijeme pristojna para

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako mislis na sta lici? Mozda su ruzne ali to radi. Nikad nikakvih problema sa logijem a proslo mi je kroz ruke puno tih jeftinih i skupih koji ne lice ni na sta. A i ako iskrsne problem rjesava se u roku odmah. Max 7 dana i imas novi proizvod u rukama.

14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

(nisam niti sumnjao da logic fanboy nece stati u obranu :P)

cim se oparim uzimam ssg6v2 ili blackwidow, malo sam se informirao po raznoraznim stranicama i jedino sto cini razliku izmedju tipkovnica je mehanicka/membranska. dobro je netko naveo u postu goru,ako vec uzimas membransku ne isplati se ici na skuplje varijante  jer je ugodjaj prosto identican a sada ako je netko spreman izdvojiti 50 Eura radi nekakvih par diodica i bespotrebnog 3,5mm jack  -a ili na onim skupim logijevim modelima sa nekakvim ekrancicima gore...neka izvoli. po meni je to jednostavno pretjerano da obicna tipkovnica moze kostati 100Eura a ne pruza nikakav bolji ugodjaj u radu ili funkcije za koje mozes reci da su ti zbilja koristile. sto to znaci imati programibilne tipke? za kakve prilike bih trebao koristiti programibilne tipke? ako nesto hocu kopirati/zalijepiti tu je ctrl + c /ctr +v . ako igram neki fakin' WOW uzecu si kvalitetan mis sa vise tipki ili cu jednostavno definirati pod key binding kratice za spellove.  cemu onaj ekrancic sluzi ? zasto bih spajao slusalice na tipkovnicu kada na svakoj maticnoj imas utore odostraga i sprijeda na kucistu? sto ce mi onih 15 nekakvih G tipki sa lijeve strane kada niti ova standardna slova/znakove nemogu popamtiti?

dobro,realno svaku stvar mozes globalizirati i pitati se ''cemu ovo i cemu ono'' ali ja u dodatnim funkcijama tipkovnice zbilja nevidim nikakvu svrhu jer se niti jednom nisam suocio sa takvom problematikom gdje sam pozelio koristiti bolju tipkovnicu. jedino sto bih zbilja volio je bolji ugodjaj prilikom pritiskanja tipki i bolji odaziv posto cesto igram fps-e online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne treba logic stati ni u ciju odbranu. Zna se ko pravi najkvalitetniju periferiju plus ima najkvaltetniju podrsku. Tvoje ili moje misljenje ne znaci nista. I logic ne brani logitech vec ismijava ljude koji periferiju kupuje na osnovu broja ledica ili komplikovanosti. Znaci kupuje proizvode koji su cool i svijetle a kako radi to je nebitno. To logic radi. I radit ce. A ti mene zovi kako hoces to mi znaci manje od nista. Logic voli kvalitet i ne voli kich pa kupuje logitech a ti kupi sta hoces i to je tvoja stvar. Sve vrli gamer do gamera ili se bave gamingom a niko mi nije objasnio sta znaci baviti se gamingom. Sto to ne nazovu igranjem i gubljenjem vremena kao sto jeste a ne prikazivati to kao nauku. Covjek treba da izgubi dio vremena na igranje i razonodu i to je normalno ali nemojmo to dizati na nivo bavljenja gamingom. To je smijesno. I jos samo da kazem da je logic svaki dio svoje periferije , skupe periferije zaradio i platio svojim parama a nisam siguran da to vrijedi za sve ovdje koji se bave gamingom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 10:12 (logic).
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

"baviti se gamingom" po mojemu sudu znaci isto sto i "baviti se nogometom'' ili bilo kojom aktivnosti bilo to u rekreativne ili poslovne svrhe. bavljenje = ookupacija. poanta je nakraju ista , ulaganje fizickog i psihickog napora ne bi li podigao kvalitetu na jednu visu razinu. nevidim uopce sto se toliko lomis oko izraza bavljenje gamingom. jednako kao sto se ja,osobno, bavim nogometom..znaci redovito pristupam treninzima i utakmicama (istina,na amaterskoj razini jer nisam dovoljno dobar za vece domete), tako se netko ''bavi gamingom'' pristupajuci online treninzima i lan party-ima u vidu natjecateljskih turnira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...

...niko mi nije objasnio sta znaci baviti se gamingom. Sto to ne nazovu igranjem i gubljenjem vremena ...

...I jos samo da kazem da je logic svaki dio svoje periferije zaradio i platio svojim parama ...

Kako ti nitko nije objasnio šta znači baviti se gamingom kad sam ti osobno objasnio u jednoj temi neki dan? Neće ti to nitko normalan nazvati igranjem jer to nije igranje. A to što ti to ubrajaš u gubljenje vremena, to je tvoj problem. Možda ti samo ne vidiš razliku u "igrati se nečime" i "igrati nešto". Dijete se igra igračkom. Šahist igra šah. Šahist se ne igra šahom. Dijete ne igra igračku. Kako ti se ne zalomi da kažeš "Idem autićem na posao."? Možda zato što znaš da je autić naziv za dječju igračku koja sliči umanjenom automobilu, a kad kažeš "Idem autom na posao." podrazumijevaš da koristiš automobil a ne djećju igračku? Ali evo, ubuduće ću u temi u koju se uključiš bavljenje gamingom nazivati bavljenje eSportom pa će ti možda biti jasnije...

I šta ti onaj drugi dio znači? Misliš da su drugi ukrali ili plaćali tuđim parama? Po toj tvojoj logici ja sad mogu reći "Ko laže taj i krade." pa te upitati zašto bi ti mi vjerovali da si svaki dio svoje periferije zaradio i platio svojim parama kad sam maloprije upravo dokazao da si lagao (dakle da i kradeš).

*_* Što da ovdje napišem? *_*
15 godina
simeparanoja kaže...

ima hrvatska slova ali nalijepljena, dakle ne svijetle

točno tako...ali ima hr znakove!

zeko73
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ne treba logic stati ni u ciju odbranu. Zna se ko pravi najkvalitetniju periferiju plus ima najkvaltetniju podrsku. Tvoje ili moje misljenje ne znaci nista. I logic ne brani logitech vec ismijava ljude koji periferiju kupuje na osnovu broja ledica ili komplikovanosti. Znaci kupuje proizvode koji su cool i svijetle a kako radi to je nebitno. To logic radi. I radit ce. A ti mene zovi kako hoces to mi znaci manje od nista. Logic voli kvalitet i ne voli kich pa kupuje logitech a ti kupi sta hoces i to je tvoja stvar. Sve vrli gamer do gamera ili se bave gamingom a niko mi nije objasnio sta znaci baviti se gamingom. Sto to ne nazovu igranjem i gubljenjem vremena kao sto jeste a ne prikazivati to kao nauku. Covjek treba da izgubi dio vremena na igranje i razonodu i to je normalno ali nemojmo to dizati na nivo bavljenja gamingom. To je smijesno. I jos samo da kazem da je logic svaki dio svoje periferije , skupe periferije zaradio i platio svojim parama a nisam siguran da to vrijedi za sve ovdje koji se bave gamingom.

{#}

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
Gamerska tipkovnica?

Za mene je svaka tipkovnica "gejmerska"...a svijetleče tipke?! Pa,ja gledam u ekran kad se igram ;)

Inače posjedujem Logitech Media Keyboard Elite...već nekih 8 godina radi bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
logic kaže...

...niko mi nije objasnio sta znaci baviti se gamingom. Sto to ne nazovu igranjem i gubljenjem vremena ...

...I jos samo da kazem da je logic svaki dio svoje periferije zaradio i platio svojim parama ...

Kako ti nitko nije objasnio šta znači baviti se gamingom kad sam ti osobno objasnio u jednoj temi neki dan? Neće ti to nitko normalan nazvati igranjem jer to nije igranje. A to što ti to ubrajaš u gubljenje vremena, to je tvoj problem. Možda ti samo ne vidiš razliku u "igrati se nečime" i "igrati nešto". Dijete se igra igračkom. Šahist igra šah. Šahist se ne igra šahom. Dijete ne igra igračku. Kako ti se ne zalomi da kažeš "Idem autićem na posao."? Možda zato što znaš da je autić naziv za dječju igračku koja sliči umanjenom automobilu, a kad kažeš "Idem autom na posao." podrazumijevaš da koristiš automobil a ne djećju igračku? Ali evo, ubuduće ću u temi u koju se uključiš bavljenje gamingom nazivati bavljenje eSportom pa će ti možda biti jasnije...

I šta ti onaj drugi dio znači? Misliš da su drugi ukrali ili plaćali tuđim parama? Po toj tvojoj logici ja sad mogu reći "Ko laže taj i krade." pa te upitati zašto bi ti mi vjerovali da si svaki dio svoje periferije zaradio i platio svojim parama kad sam maloprije upravo dokazao da si lagao (dakle da i kradeš).

Ne izvlaci rijec iz konteksta. Slucajno nisi vidio gdje ja kazem da je to ok i da tako treba.  ja sad ovaj tvoj post mogu iskasapiti da ispadne da si rekao nesto poptuno deseto. U najmanjem slucaju nije korektno. 

I ajd mi opet objasni sta je to ako nije igranje.

A ovo o placanju je u smislu da mi tupe neki klinci ovdje sta je sta a tata im kupuje periferiju. I da logic brani logija ako hoes ali logic ima podlogu za to jer je imao i ima hrpu njihovih vrhunskih proizvoda. Jesam li ja objektivniji ili neko ko je u zivotu dobio jednog misa skupljeg pd 100 KN.

17 godina
logic kaže...

Ne izvlaci rijec iz konteksta. Slucajno nisi vidio gdje ja kazem da je to ok i da tako treba.  ja sad ovaj tvoj post mogu iskasapiti da ispadne da si rekao nesto poptuno deseto. U najmanjem slucaju nije korektno. 

A ovo o placanju je u smislu da mi tupe neki klinci ovdje sta je sta a tata im kupuje periferiju. I da logic brani logija ako hoes ali logic ima podlogu za to jer je imao i ima hrpu njihovih vrhunskih proizvoda. Jesam li ja objektivniji ili neko ko je u zivotu dobio jednog misa skupljeg pd 100 KN.

Pa nisam izvukao iz konteksta, samo sam skratio citat jer bi bio predugačak. To se vidi i iz trotočki.

"I ajd mi opet objasni sta je to ako nije igranje." -> zašto da se trudim kad si uskouman (tako nazivam ljude koji žive u prije 50 godina).

Nemam ja ništa protiv tvojeg branjenja Logitecha, samo protvi kuđenja svih drugih koje večinom nisi ni isprobao.

*_* Što da ovdje napišem? *_*
17 godina
logic kaže...
191x7 kaže...
logic kaže...

Igranje je gubljenje vremena kao i gledanje tv-a kao i svega ostalog sta radis- mislis da je covjekov cilj radit crncit i imat familiju? znaci patit se cijelo vrijeme- treba uzivat , nekome igranje nogometa pruza zadovoljstvo nekome pruzaju izlaci van a nekome gaming, i opet sve je to gubljenje vremena jer vrijeme ide jel tako? ne stoji? . ne kaze se bezveze da covjek stari ali njegva dusa ne, ima potrebu za igrom.. glupo bi bilo biti stalno ozbiljan jel tako?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

logic > 191x7

razlog 1: ima bolju sliku profila

razlog 2: ne prati temu o pokemonima

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gamerska tipkovnica?

Hahahah! {#}

Dobraaa!

edit:

Kupi si neku do 100 krznenih pa ti neće biti žao udariti ju šakom kada te nešto naživcira {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 12:13 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

191x7 kaže...
logic kaže...

Pa nisam izvukao iz konteksta, samo sam skratio citat jer bi bio predugačak. To se vidi i iz trotočki.

"I ajd mi opet objasni sta je to ako nije igranje." -> zašto da se trudim kad si uskouman (tako nazivam ljude koji žive u prije 50 godina).

Nemam ja ništa protiv tvojeg branjenja Logitecha, samo protvi kuđenja svih drugih koje večinom nisi ni isprobao.

toxic kaže...

Igranje je gubljenje vremena kao i gledanje tv-a kao i svega ostalog sta radis- mislis da je covjekov cilj radit crncit i imat familiju? znaci patit se cijelo vrijeme- treba uzivat , nekome igranje nogometa pruza zadovoljstvo nekome pruzaju izlaci van a nekome gaming, i opet sve je to gubljenje vremena jer vrijeme ide jel tako? ne stoji? . ne kaze se bezveze da covjek stari ali njegva dusa ne, ima potrebu za igrom.. glupo bi bilo biti stalno ozbiljan jel tako?

Pogledati gore boldano. Lik izvuce dio recenice i ispada da sam ja protiv igranja i gubljenja vremena a pise upravo suprotno. To je izvlacenje iz konteksta i nije korektno. Korektno bi bilo da se barem izvinite sto izvrcete moje rijeci. Cisto da dokazete da ste odrasli i da ne zivite u vremenu od prije 50 godina kao sto ja zivim po vasem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 14:00 (logic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice