Nisam ja odgovarao tebi, nego ovom gore, tj. dao sam link kojim potvrđujem to što si ti rekao :)
G700 problem s garancijom savjet molim
- poruka: 68
- |
- čitano: 73.561
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nisam ja odgovarao tebi, nego ovom gore, tj. dao sam link kojim potvrđujem to što si ti rekao :)
Ma kad sam brz na okidaču...
Čitaj malo bolje. Jedno je neispravnost, drugo nedostatak. I probaj se pozvati na ovo, već je par puta tražen ispravak.
K tome, i dalje nema 8 dana.
Postoji 8 dana. U tom dijelu zakona se razgraničava nažalost veoma tanka i ne baš jasna crta da li si ti kao kupac mogao uvidjeti vidljive nedostatke ili nisi. U zakonu o obveznim odnosima čl.403. stavak 1. lijepo piše o VIDLJIVIM nedostacima i postupku kad kupac vizuelno pregledava proizvod kod kupnje - samo treba znati čitati. Po tom tumačenju trgovac bi ti mogao osporiti reklamaciju ako si vidljiv nedostatak prijavio nakon isteka 8 dana. (Recimo kupiš mobitel s izgrebanim ekranom i ideš ga reklamirati nakon 15 dana od kupnje)
Čitaj malo bolje. Jedno je neispravnost, drugo nedostatak. I probaj se pozvati na ovo, već je par puta tražen ispravak.
K tome, i dalje nema 8 dana.
Postoji 8 dana. U tom dijelu zakona se razgraničava nažalost veoma tanka i ne baš jasna crta da li si ti kao kupac mogao uvidjeti vidljive nedostatke ili nisi. U zakonu o obveznim odnosima čl.403. stavak 1. lijepo piše o VIDLJIVIM nedostacima i postupku kad kupac vizuelno pregledava proizvod kod kupnje - samo treba znati čitati. Po tom tumačenju trgovac bi ti mogao osporiti reklamaciju ako si vidljiv nedostatak prijavio nakon isteka 8 dana. (Recimo kupiš mobitel s izgrebanim ekranom i ideš ga reklamirati nakon 15 dana od kupnje)
Opet brkaš nedostatke i neispravnosti?
Jako koristan savjet, ali to radite SAMO ako vam je garancija istekla.
Logitech ce vjerojatno zamijeniti misa bez obzira na to jeste li ga otvarali ili ne, ali ako cete to raditi preko nekog od nasih trgovina, mogli biste imat problema kad vide da je mis otvaran (a vidjet ce u vecini slucajeva).
Naravno da ne podržavam ovaj način posatvljanja trgovaca, logitech ima najbolji support od svih proizvođača. Ali moja preporuka svim budućim kupcima glasi prvo se dobro informirajte o nekom proizvodu (npr. na ovom forumu) a onda u kupovinu, zašto kupovati g700 kad skoro 75% ih ima probleme sa dvoklikom , npr ja sam gledao vtx r9 280x ali sam odusato od nje jer se uglavnom vraćaju na servis, pa razmišljam bolje kupiti skuplju ( ako možeš) ili neku provjerenu jeftiniju npr r9 270x ...