Ono fakat bi vas zamolio najbolje od najboljeg da mi kažete koji je bolje::::
Logitech G5????
Razer Deadadder???
Molim vas recite sve što znate o njima....kako vas služe i to....molim vas
Ono fakat bi vas zamolio najbolje od najboljeg da mi kažete koji je bolje::::
Logitech G5????
Razer Deadadder???
Molim vas recite sve što znate o njima....kako vas služe i to....molim vas
Ima teme ti je za 18.
XD
Nz koji da preporučin oba su dobra
Oba vrhunska misica namjenjena za gaming. Moja preporuka ti je Razer,nikada nisam pretjerano volio G5 jer mi nikako nije pasao u ruku,zato sam i dosta dugo koristio G3.Deathader lijepse izgleda,svijetli plavo(onaj logo na njemu pulsira),opcenito mi je nekako atraktivniji.
Aha...ali ako uzimo Deadadder uzet cu ovaj https://www.powerdrive-computers.com/gallery/product/razer_products/rz-deathadder-macPopup.jpg
Aha...ali ako uzimo Deadadder uzet cu ovaj https://www.powerdrive-computers.com/gallery/product/razer_products/rz-deathadder-macPopup.jpg
Koristis MAC racunalo?
Imam DeathAddrea i odličan mi je.Odlično leži u ruci i precizan je. Uzmi onaj koji ti bolje leži u ruci, to su tako i tako 2 slična štakora...
imam pitanje ako je neko iz istre...dali se tu negdje okolo u istri moze deathadder kupit i koliko kosta?
imam pitanje ako je neko iz istre...dali se tu negdje okolo u istri moze deathadder kupit i koliko kosta?
Mozes ga kupit u Ve-mil Rijeka .
I DeathAdder i G5 su od užasno loše plastike. Počme se mrvit nakon nekog vremena. A tek senzor; na bilo čemu radi ali ne zadugo...
No to nitko neće priznat (ko će reć namagarčili su me, dao tolke pare za smeće).
Naravno, šalim se.
Zašto ne neka alternativa tipa Sharkoon, Verbatim, OCZ, Roccat, ... ???
Ak svi budu kupovali Logitech i Razer, kako će te firme onda propasti?
Trebalo bi malo da i oni osjete krizu. rotfmaolol
Ne nemam MAC ali može i na Windows...hehe
Pročitaj o njemu:
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=51209&kateg=1102
Misevi su slicni deathadder ima 1800dpi g5 2000dpi sve je to isto.....samo vidi koji ti bolje pase jer je meni g5 malo nezgodan za ruku bolji mi je deathadder...
Deathadder bolje pase u ruci nego MX518 (isti oblik kao G5) bar meni tak, probaj u trgovini
kako ti lezi u ruci prije kupovine.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-odabir-odgovarajuceg-gamerskog-misa/27592.aspx
Sve imate tute... :c
Imam DeathAddera i odlično mi leži u ruci...a ni performanse nisu zanemarive..ma uzmeš li Logitech ili Razer niti sa jednim NE MOŽEŠ pogriješiti...evo meni se kod G5 sviđa što ima odličan grip...kao da je prosut granulama pijeska, te ima hardwerski prekidač DPI-a, što Razer nema, ali zato možeš Razeru uzet tipku sa strane i stavit si loop između 800-1800dpi. A mogao bi promisliti i o raznim Sharkoonima, Trustu (GM4800 ja mislim), možda i Cyber Snipa(ako se tako piše), i neka lisica kako ono....a da Roccat...tako nešto..a ni OCZ nije zanemariv...
Pozdrav!
Uzmi Razer, bolji je.
G5 ima 2000 DPI ali je Deathadder osjetljiviji.
Sve mu je bolje.
Ja bi na tvome mjestu probao Roccat Kone, pa vidio...
Ali Razer Deathadder je 100 najbolji, imam ga, koristim ga vise od pola godine, nikad mu se nista nije desilo, niti se i na jednom mjestu ostatio.
Uzmi Razer, bolji je.
G5 ima 2000 DPI ali je Deathadder osjetljiviji.
Sve mu je bolje.
Ja bi na tvome mjestu probao Roccat Kone, pa vidio...
Ali Razer Deathadder je 100 najbolji, imam ga, koristim ga vise od pola godine, nikad mu se nista nije desilo, niti se i na jednom mjestu ostatio.
Death' je bolji čak i od Lachesisa :D
Pogledaj ovu usporedbu pa odluci.
Ne čitaj ovo, ovo je laž, jer je Razer čim su ga spustili do G5, POJEO, ponavljam, POJEO, G5-icu.
Imas dokaze?
Mozes ga kupit u Ve-mil Rijeka .
Ja sam svog kupio u Vemil Pula.. :S Dobio sam i Goliathusa sa njim, pa sam prodao frendu staru Mantis podlogu...
Pogledaj ovu usporedbu pa odluci.
Ne čitaj ovo, ovo je laž, jer je Razer čim su ga spustili do G5, POJEO, ponavljam, POJEO, G5-icu.
Imas dokaze?
Nemam, sve pojedeno, toliko je poludio, da je pojeo i kutiju i kabal od G5-ice.