Ja jos uvijek sibam po GA instanci. Na Fornost planiram tek kad zavrsim sve moguce questove ovdje.
Btw, lvl 31 Captain.
Ja jos uvijek sibam po GA instanci. Na Fornost planiram tek kad zavrsim sve moguce questove ovdje.
Btw, lvl 31 Captain.
Pozdrav svima ! Evo nakon 3 godine WOW mi je dosadio pa sam odlucio isprobati lotro. I nisam pozalio, skinuo sam us verziju trial onaj od 4 gb i igra mi se zaista svidja , a i zeni pogotovo :P
E, sad najradje bi kupio cd key preko neta i nastavio na us verziji jer je puno jeftinija i igra i sama mjesecna pretplata ( za duplo) ali bed mi je sto nema bas nasih ljudi na us serverima. Vidim da puno nasih igra na Eldar serveru eu verziji. Ako ima netko da igra na us serverima neka napise :)
p.s. naravno nije presudno da mora bit nasih ljudi na serveru jer sam u wowu vidio kako to cesto nije bas najbolja stvar , ali ipak mi je bolje u kanalu od gilda oricati na hrvatski.
pozdrav !
Ne znam kolko je pretplata na us verziju, al tu je 70kn.
A istina, iznenadio sam se koliko parova, cak i bracnih igra lotro.
Jucer sma bas bio u instanci sa jednim bracnim parom, kadli zena kaze, joj dijete je gladno!
I ona njega pod jednu ruku, a sa drugom nastavi igrat sa nama :D
Evo, dvojba je gotova. Narucio sam 2 igre iz dvd.co.uk i sa postarinom dodju 24 funte.
Vidim da nas ima dosta na eldar serveru pa cemo tamo poceti. Minstrel i guardian :P ili champion. Jedini je bed sto moramo ponovo do lev 10 ici :)
pozdrav
Hm samo jedno pitanje za one koji su narucili lotro preko dvd.co.uk
odbili su mi narudžbu preko visa electron iako sam preko nje placao wow uredno ??
American nemaju ;( I sad mi zadnje ostaje maestro mada sumnjam. Ako je netko preko dvd.co.uk uspio naruciti preko visa electron ili maestro nek se javi da znam :)
Kolko ja kuzim, visa electron nije za inozemstvo. Tako su bar meni rekli u banci. Isto ko ni Cirrus/Maestro kartica.
Zamoli nekoga ko ima Master ili pravu Visu da zi uzme sa dvd.co.uk-a.
A kasnije preko codemastersa mozes placati bilo kojom karticom.
Ali mi nije jasno da u danasnje vrijeme jos nemas nikakvu kreditnu karticu??
imam american sa njom sam placao wow a kasnije preko najobicnije visa electron kartice , al na dvd.co.uk ne primaju american.
Ne znam ni jedan ducan jos di bi mogao uzet osim na amazonu ali je duplo skuplje
Pozz ljudi imam par pitanja za LOTRO na koja bi zbilja htio odgovore..!
Probo sam igricu prije 3 mjeseca ali zastekal nakon 10 min zbog graficke i nisam nista vidio, prije 2 tjedna sam normalno igrao i jedan frend i totalno mi se svida igrica i grafika pogotovo... Imam 17 god ali buraz je stariji pa cu prek njega placat , ali sad pitanja:
1. Imamo trial acc i dali ako samo nabavimo prepaid karticu mozemo dopisat kod na profile i igrati ili MORAMO kupit cd-e bas jer su puuno preskupi u europi a us nema shipment....
2. Ovo za 70 kn prek kartice sto je neko gore spominjo.. Prek koje kartice se to moze uzet i na kojoj stranici tj gdje toga ima?
3. Sta mislite o igri?
Mapa je dosta velika istina?
p.s. Hunters ftw!
Ovako...
Trial acc se najnormalnije moze nastaviti ako kupis retail verziju igre. (Ne mora cak biti niti verzija na dvd-u, dovoljno je preko codemastersa kupit samo key)
70kn je preko bilo koje kartice ako se kao opcija placanja odredi placanje preko kartice.
Sto mislim o igri? Mislim da je uz wow definitivno najispoliraniji mmorpg. Ne igram vise nista drugo osim lotra. I igram svaki dan. Mislim da je to dovoljno.
Mapa?
Zasad nije valjda ni 20% cijelog middle eartha unutra, ali je i vise nego dovoljno. Ima nekih 7-8 velikih regija. Ja nakon intenzivnog igranja vise od mjesec i pol sam prosao dvije regije.
S tim da svaka nova besplatna expanzija donosi po jednu novu regiju, a na jesen dolazi i prva placena expanzija sa 3 potpuno nove regije.
OK TNX! samo jos pitanje na to...
Na codemaster stranici idem na sto da taj key nabavim?... usput uz to.. na istom mjestu de taj retail key kupim nabavim i normalni key za produziti e je? sry ali zbilja sam vec oko toga zmotan jer vec trazim 2 tjedna normalnu cjenu a da nije samo US!
Ako nije problem onom tko zna odgovorit ili kome se da da postavi linkove i samo napise za sto su malo objasni npr ovdje ti je za key itd
Sto mislim o igri? Mislim da je uz wow definitivno najispoliraniji mmorpg. N
Hm ne mogu vjerovati da niti jedan jedini ducan iz UK ne prima american kao sredstvo placanja. Od jedno 10 ducana 9 ihprima samo visu ili mastercard jedan jedini koji prima ne isporucuje u Hrvatsku ali zato isporucuje u belize zimbabwe i sl zemlje ??!! Nema sanse da platim 40 eura koliko kosta eu verzija a cak niti digital order koji kosta 20 eura ne vrijedi jer naravno ne primaju american. Posto necu raditi karticu samo zbog toga ostaje mi da ili kupim us verziju ili odustanem od svega. Zbilja sam razocaran ;(
Kaj zbilja ne znas nikoga da ima master pa ti kupi a ti im das cash?
Ima 2 ducana koji primaju american i dostavljaju kod nas...
choicesuk.com
sendit.com
Ali ne znam dal imaju lotro. A pogotovo tolko jeftino.
A s druge strane, jebga, to sto je sretnim slucajem igra tamo samo 100kn je zbilja slucajnost. Kod nas je 400kn.
Ta 2 nemaju. nasao sam jedan jedini koju prima paypal i isporucuje u hrv . Tamo za 2 igre sa postarinom dodje 60 eura ili 450 kuna sto je i dalje jeftinije nego kupiti kod nas.
Sacekat cu pa cu slj mjesec kupiti preko frendove vise
Imam pitanje za Bug-ovce.
Zasto nema Lotra na masterovoj Bug listi.
Očito je da je interes za ovom igrom dosta velik. Uvjeren sam da bi dosta visoko dospjela na listi.
Sigurno ima moj glas znaci vec u startu je na 40. mjestu. :-)
Imam pitanje za Bug-ovce.
Zasto nema Lotra na masterovoj Bug listi.
Očito je da je interes za ovom igrom dosta velik. Uvjeren sam da bi dosta visoko dospjela na listi.
Sigurno ima moj glas znaci vec u startu je na 40. mjestu. :-)
Kolko ja kuzim, visa electron nije za inozemstvo. Tako su bar meni rekli u banci. Isto ko ni Cirrus/Maestro kartica.
Zamoli nekoga ko ima Master ili pravu Visu da zi uzme sa dvd.co.uk-a.
A kasnije preko codemastersa mozes placati bilo kojom karticom.
Ali mi nije jasno da u danasnje vrijeme jos nemas nikakvu kreditnu karticu??
Hm ne mogu vjerovati da niti jedan jedini ducan iz UK ne prima american kao sredstvo placanja. Od jedno 10 ducana 9 ihprima samo visu ili mastercard jedan jedini koji prima ne isporucuje u Hrvatsku ali zato isporucuje u belize zimbabwe i sl zemlje ??!! Nema sanse da platim 40 eura koliko kosta eu verzija a cak niti digital order koji kosta 20 eura ne vrijedi jer naravno ne primaju american. Posto necu raditi karticu samo zbog toga ostaje mi da ili kupim us verziju ili odustanem od svega. Zbilja sam razocaran ;(
Evo ga na listi...
Evo glasah. :-)
Već dugo nisam glasao na masterovoj listi.
Sad konačno imam razlog da ju posjećujem. :-)
Što se lotra tiče, fakat je igra predobra, jučer sam kupio kuću i fakat je zabavno baviti se dekoriranjem kuće i nabavkom namještaja.
Prezakon.
Joj, jucer sam igrao valjda 8 sati. Digao sam 2 levela, jos malo do 35.
A onda konj! :D
mi smo sinoć ponovo sabili Urugarth u Carn Dumu. kad se sjetim prvih par puta smo tu malo patili, sad je totalno lagano. a alt lore master mi je sada Lv 16 :) velikom većinom craftam i prodajem ingote i drveće.
evo pojavila se najava za Book 13 na loading screenu. dolazi ovaj mjesec, ja vjerujem da ce se pojaviti negdje 24.04. kažu da će podrućje biti veličine North Downsa :-) :-) jako mi je drago jer najviše što volim raditi u MMO igrama je otkrivati nova područja i sl. volim Lotro free updateove jer ne donose samo novi gear za farmanje nego i proširuju mapu,stalno dodaju nešto. dok u nekim konkurentskim naslovima, developeri mapu šire eventualno jednom godišnje (ako i toliko).
kažu da imaju nove efekte snježnih oluja i 3 nova seta armoura.
+ sa updateom ce Annuminas biti poboljšan sa više questova i ispravljenim nekim bugovima.
Plus nova frakcija za reputaciju. Lossothi.
Plus napokon prvi od hobbya, pecanje.
Evo ja bas narucio LOTRO sad se za par dana doci. Iako mislim da cu igrati na US serveru jer tamo imam sa triala 2 lika a ne volim igrat ispočetka! :(
Bok Luka! Naime ne mozes "misliti" kam ces igrati jer to ovisi o verziji igre koju si narucio. postio si igrao US trial , moci ces nastaviti igrati tamo ako si narucio US verziju igre. Ako si narucio EU verziju zaboravi na trial jer moras ispocetka poceti!
Evo nakon 2 triala a treci pocinjem( tako da isprobam sve klase ) narucio sam lotro iz UK i stizem na Eldar server posto vidim da ima dosta nasih. Recite mi , koje patcheve da si skinem dok mi igra stigne jer pretpostavljam da nece biti patchirana kao ove net verzije sto se mogu skinuti sa neta. Ako je netko nedavno narucivao izvana znati ce sto treba! Mislim da cu uzeti burglara , loremastera ili championa. nakon druida i popa u wowu mi se nekako ne uzima helaer ponovo ;)
Pozdrav i vidimo se !
Bok Luka! Naime ne mozes "misliti" kam ces igrati jer to ovisi o verziji igre koju si narucio. postio si igrao US trial , moci ces nastaviti igrati tamo ako si narucio US verziju igre. Ako si narucio EU verziju zaboravi na trial jer moras ispocetka poceti!
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=172760
Link za download svih patcheva dosad.
Nisam siguran dal ce ti radit prijenos sa us na eu server.
A inace, brzo dignes lik ponovo.
Ja sam u 7dnevnom trialu dosao do 21 lvla, znaci za tjedan dana mozes komotno doc do 20.
savjetujem svima da uzmu europsku verziju Lotroa, naime dok vi budete igrali većina amera će ili spavati ili raditi a dolazit će u igru baš kada vi budete spavali (zbog prilično velike vremenske razlike).