Yu-Gi-Oh Power of chaos

poruka: 3
|
čitano: 1.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Yu-Gi-Oh Power of chaos

Budući da nijedna tema nije otvorena odlučio sam ovu temu otvoriti. Igra ima tri verzije. Prva je Kaiba the yugi the destiny,druga je kaiba the revenge i treća joey the passion. Moguće je spojiti deckove od ovih triju verzija. Za svaku igru dolaze različite karte koje osvajate, dok neke ostaju iste. Ovdje možete igru komentirati, pitati nešto itd.

Već je bila otvorena jedna tema, ali je ta tema bila vezana za online igranje, dok je ova direktno vezana za igru.

Ima ukupno 711 različitih karata.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 21:40 (captain_soap_McTawish).

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Yu-Gi-Oh Power of chaos
captain_soap_McTawish kaže...

Budući da nijedna tema nije otvorena odlučio sam ovu temu otvoriti. Igra ima tri verzije. Prva je Kaiba the revenge,druga je kaiba the revenge i treća joey the passion. Moguće je spojiti deckove od ovih triju verzija. Za svaku igru dolaze različite karte koje osvajate, dok neke ostaju iste. Ovdje možete igru komentirati, pitati nešto itd.

Već je bila otvorena jedna tema, ali je ta tema bila vezana za online igranje, dok je ova direktno vezana za igru.

prva je Yugi the Destiny, druga je Kaiba the Revenge Smijeh

16 godina
Yu-Gi-Oh Power of chaos

Igra sam je prije 2 god. Igra nije loša , moga bi je opet skinit pa bacit koju partiju Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice