WOW - pitanje zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WOW - pitanje

Molim vas ako mi netko može pomoći...

Dobila sam na poklon Wow Battlechest (WOW+TBC) i ono što me zanima je što točno trebam instalirati od pacheva da bi igrala na nekom od private servera? Točnije, pitanje bi bilo da li se kad sve instaliram to sve samo update-a preko Blizzard stranica ili još nešto moram posebno skidati. Pročitala sam da treba imati patch 3.1.1. za pojedine servere i vidjela da je taj update "težak" skoro 10 GB Iznenađen. I još nešto, kad namjestiom postavke da igram na nekom od tih servera da li ću nešto poremetiti u originalnoj igrici tj. da li mogu kasnije normalno preći na Blizzard server i nastaviti igrati sa tim likovima uz plaćanje. U principu za početak bi prvo htjela vidjeti kako to sve funkcionira prije nego počnem plaćati pretplatu (a znam da ću je plaćati jer sam oduvijek bila ovisnik o takvim igricama i suzdržavam se već par godina...)

Puno hvala

0 0 hvala 0
17 godina
WOW - pitanje

Uff puno pitanja, znaci patchevi za privatne serveri to ovise na kojoj verziji je taj server pokrenuti znaci koja verzija je na serveru, onda ti kao klijent nesmijes imati vecu/manju od toga, kod blizzard realma je uvijek najnovija verzija kad izadje patch. Privatni serveri i sluzbeni nemaju nikakve veze jedno s drugim, znaci likovi koje si imala na privatnom i onda bi htjela poceti na sluzbenom igrati nemozes prenijeti na taj server.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WOW - pitanje
meduza kaže...

Molim vas ako mi netko može pomoći...

Dobila sam na poklon Wow Battlechest (WOW+TBC) i ono što me zanima je što točno trebam instalirati od pacheva da bi igrala na nekom od private servera? Točnije, pitanje bi bilo da li se kad sve instaliram to sve samo update-a preko Blizzard stranica ili još nešto moram posebno skidati. Pročitala sam da treba imati patch 3.1.1. za pojedine servere i vidjela da je taj update "težak" skoro 10 GB Iznenađen. I još nešto, kad namjestiom postavke da igram na nekom od tih servera da li ću nešto poremetiti u originalnoj igrici tj. da li mogu kasnije normalno preći na Blizzard server i nastaviti igrati sa tim likovima uz plaćanje. U principu za početak bi prvo htjela vidjeti kako to sve funkcionira prije nego počnem plaćati pretplatu (a znam da ću je plaćati jer sam oduvijek bila ovisnik o takvim igricama i suzdržavam se već par godina...)

Puno hvala

Imaš 10 dana za besplatno probanje na blizzardovom serveru (to ti je sasvim dosta vremena da se odlučiš da li je to vrijedno truda ili ne)
Što se tiće update, istina ima ih mnogo oko 3 GB za TBC, ali ako imaš adsl to će biti za jednu večer skinuto.
Ako se odlučiš na originalni server, samo inastaliraj wow, pa TBC, a nakon toga će on sam povući update
link za 10 dana free je ovdje, tebi treba samo račun, igru ne moraš skidati već je imaš na cdima, samo kreiraj račun i pokreni igru koju imaš
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 16:38 (Darky).
16 godina
neaktivan
WOW - pitanje

joooj...da ja dobijem battlechest za poklon ne bi ni razmišljo o privatnima...iako igram na jednom dosta dobrom, ali blizz je blizz...mislim da se isplati igrat na originalu :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WOW - pitanje

Moram da dodam nešto, to je battlechest, tako da postoji velika vjerovatnoća da ti trebaju samo dva (možda čak i samo jedan) veća patcha, i nekolika ona sitnija, a sve se obavlja automatski nakon što pokreneš WoW launcher..

Dalje, kao i Darky i ja bih predložio 10-day trial, kasnije možeš i da ga nadogradiš, tako da nemaš šta da brineš.

Piratskih servera što se tiče, da, potrebno je modifikovati određeni fajl, ali to je krajnje jednostavno, isto kao i vraćanje nazad na "originalne". To ne predlažem jer, po meni, to nije to, i većina tih servera su samo loše kopije, a i ko zna na kojoj verziji rade.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala puno na odgovorima :)

još pitanja (trep,trep). Da li znam koji patch tocno skidam i da li onda kad instaliram patcheve sa sluzbenog servera mogu samo nesto izbrisati za privatni ako mi je potrebno?

Prije no što sam dobila igricu sam prvo downloadala cijeli wow i sve mi se nešto zbrčkalo tako da sam cijelu instalaciju izbrisala. I sad se pitam da lida ponovo skinem igricu preko nekog torrenta pa igram ili da igram "direkt" na origigi verziji. Jest da 10 dana izgleda puno za isprobavanje, ali uz posao i dijete ne znam koliko cu efektivnog vremena za to isprobavanje imati u 10 dana...

Stvarno se ispričavam, ali baš sam neki pravi početnik u ovome svemu. Nakon milion godina igranja napokon imam flatrate i odvazila sam se na online igranje što me oduvijek privlačilo. I sad (osim što skidam sve i svašta) čitam sve što mogu naći da skužim kako i što točno trebam napraviti. I i dalje mi nije sve najjasnije (tenkre....).

16 godina
neaktivan

tnx

kako misliš da nadogradim? na Lich King ili nešto drugo? i jel moguće (i da li je pametno) kasnije samo downloadati Lich Kong sa torrenta ili mi treba opet origigi verzija da igram na sluzbenom serveru.

16 godina
neaktivan

10-day trial account je moguće nadograditi na full (naravno, prvo vanilla WoW, pa TBC, pa tek onda WotLK ukoliko to želiš), dakle, nastavila bi da igraš sa istim characterom sa kojim si igrala i prethodnih 10 dana. Da, moguće je kasnije downloadati Wrath, ali to nije dovoljno za igranje na službeinm serverima, potreban je i kljuc (isto kao i za vanilla WoW i TBC) koji se može naručiti na wow-europe.com.

Za ovo gore pitanje, moram da kažem da nemam iskustva sa igranjem na privatnim serverima na svom kompu, te da sam samo nešto malo gledao i igro po igraonicama i slično. Gledam po internetu, i koliko sam ja zaključio, moguće je, ali ne baš sasvim jednostavno. Naime, kada obrišeš neki patch koji je viška za taj server, igra će biti oštećena. Zatim se pokrene repair i vrati igru na neku prethodnu verziju koja bi trebalo da radi, nakon čegaa je potrebno instalirati patcheve pobrisane repairom. Dakle, obrišeš jedan patch, repair tool obriše još nekoliko, i sada samo instaliraš one koji su potrebni za taj server. Naravno, postoje šanse i da to ne uspije, a onda ide kompletan reinstal igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 17:20 (Oro).
16 godina
WOW - pitanje

Imaš 10 dana trial (ako se ne varam limit je lvl20) + 30 dana koje dobiješ kad registriras vanilla WoW account. To će ti biti dovoljno da se "navučeš" točnije isprobaš igru.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meduza kaže...

hvala puno na odgovorima :)

još pitanja (trep,trep). Da li znam koji patch tocno skidam i da li onda kad instaliram patcheve sa sluzbenog servera mogu samo nesto izbrisati za privatni ako mi je potrebno?

Prije no što sam dobila igricu sam prvo downloadala cijeli wow i sve mi se nešto zbrčkalo tako da sam cijelu instalaciju izbrisala. I sad se pitam da lida ponovo skinem igricu preko nekog torrenta pa igram ili da igram "direkt" na origigi verziji. Jest da 10 dana izgleda puno za isprobavanje, ali uz posao i dijete ne znam koliko cu efektivnog vremena za to isprobavanje imati u 10 dana...

Stvarno se ispričavam, ali baš sam neki pravi početnik u ovome svemu. Nakon milion godina igranja napokon imam flatrate i odvazila sam se na online igranje što me oduvijek privlačilo. I sad (osim što skidam sve i svašta) čitam sve što mogu naći da skužim kako i što točno trebam napraviti. I i dalje mi nije sve najjasnije (tenkre....).

brisanje patcha nije tako jednostavno kao obrista folder il tak nešt, ali se da napravit brisanjem datoteke patch.mpq i onda stisneš   repair...ali predlažem da vidiš prvo verziju privatnog i instaliraš do tog patcha (ako planiraš na privatnom igrat) tako da ne bi morala brisat patcheve...na svakoj stranici od privatnog ti piše do kojeg je patcha.. :)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
WOW - pitanje

Evo moja (iskustvo) usporedba privatnog i blizz(retail) servera:

1.Privatni serveri lagaju na kilometar,doduse ima par kvalitetnih gdje nemas laga tj kasnjenja u komunikaciji.Takodjer postoje i neki retail serveri koji lagaju jer su nam daleko :))

2.Bugovi na privatnim serverima su zapravo jedan od nacina igranja.Ko zna sto bolje abusat taj je faca s placa a ostali vajnaju.Takodjer cheatera ko u prici (flyhack,speedhack,multihack,dupliciranje itd ),na izvoz.Retail toga nema,ni jednog.Tu i tamo se nadje neki abuser ali to se sankcionira u najkracem roku (citaj:u 10 min) takodjer blizzard ispravlja bugove veoma brzo :)) (valjda je to brzo ne?)

3.Ljudi na privatnim serverima su mnogo pristupacniji i mogel bi reci da nisu umisljeni ko na orginalu.Svako ce ti pomoci oko bilocega.Mozes se ponekad puno vise zabaviti ako naletis na ljude kojima nije glavni cilj abusanje ili haxanje :D. Retail ovdje dosta kixa.Vecina ljudi je nabrijana,moras imat uber opremu za rajdanje a do potonje je dosta tesko doci,niko ti nece pomoci sto se novaca tice,obicno ako nekome nesto napises cekas po 5 min da odgovori jer obicno dogovaraju svoje ubersupadupa rajdove ili arena matcheve (valjda ljudi sanjaju da ce postati ko SK gaming guilda-pro igraci kojima placaju da igraju) :D

4. I za kraj cu samo spomenuti Funfactor.Samo zbog toga su mi privatni serveri bili privlacniji,jer su zabavni,custom made oprema,pristupacnost ljudi,brzina levelanja i skupljanje najbolje opreme.

Mozes probati i jedno i drugo pa vidi sama.Pokusao sam biti sto objektivniji i nadam se da sam ti barem malo pomogao :D

Me love u Not!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Evo moja (iskustvo) usporedba privatnog i blizz(retail) servera:

1.Privatni serveri lagaju na kilometar,doduse ima par kvalitetnih gdje nemas laga tj kasnjenja u komunikaciji.Takodjer postoje i neki retail serveri koji lagaju jer su nam daleko :))

2.Bugovi na privatnim serverima su zapravo jedan od nacina igranja.Ko zna sto bolje abusat taj je faca s placa a ostali vajnaju.Takodjer cheatera ko u prici (flyhack,speedhack,multihack,dupliciranje itd ),na izvoz.Retail toga nema,ni jednog.Tu i tamo se nadje neki abuser ali to se sankcionira u najkracem roku (citaj:u 10 min) takodjer blizzard ispravlja bugove veoma brzo :)) (valjda je to brzo ne?)

3.Ljudi na privatnim serverima su mnogo pristupacniji i mogel bi reci da nisu umisljeni ko na orginalu.Svako ce ti pomoci oko bilocega.Mozes se ponekad puno vise zabaviti ako naletis na ljude kojima nije glavni cilj abusanje ili haxanje :D. Retail ovdje dosta kixa.Vecina ljudi je nabrijana,moras imat uber opremu za rajdanje a do potonje je dosta tesko doci,niko ti nece pomoci sto se novaca tice,obicno ako nekome nesto napises cekas po 5 min da odgovori jer obicno dogovaraju svoje ubersupadupa rajdove ili arena matcheve (valjda ljudi sanjaju da ce postati ko SK gaming guilda-pro igraci kojima placaju da igraju) :D

4. I za kraj cu samo spomenuti Funfactor.Samo zbog toga su mi privatni serveri bili privlacniji,jer su zabavni,custom made oprema,pristupacnost ljudi,brzina levelanja i skupljanje najbolje opreme.

Mozes probati i jedno i drugo pa vidi sama.Pokusao sam biti sto objektivniji i nadam se da sam ti barem malo pomogao :D

živa istina...ja igram na privatnom, a moj frend na originalu. on kaže da nema šanse da ti neko da više od 5 golda...ja sam na svom samo tražio u guildu 400 golda za riding i gotovo su se trgali tko će mi dat..lol
sa bugovima  se naučiš  nosit, pozoveš gma pa  ti  on jednostavno  da quest item ili  šta  već :) 
17 godina
_Rainmaker_ kaže...
on kaže da nema šanse da ti neko da više od 5 golda
 ovisi, ja sam znal tak dececima do 20g davati dok su zicali, ovisi kak su pitali
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice