WoW patchevi

poruka: 15
|
čitano: 1.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WoW patchevi

Znate ono kad nabavite WoW pa morate skidati patcheve ko budale, xD mene sad zanima di oni budu jer sam malo tražio po kompu i nema ih !! grrrrrrr ! ovi ih sakrivaju to me zanima jer sam vam ja onaj tip koji dosta mijenja os-ove i puno rušim winse pa da ne bi moro svaki put skidat te glupe patcheve i snimit ih na dvd a imam i problem jer imam maxadsl 10 gb ,još veći problem al dobro ,idući mjesec sam na flatu !! weeeeee!!

Pa,eto ako znate di je taj folder sa patchevima i kažete mi bio bi Vam jako zahvalan !!

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WoW patchevi

Nerazumin se u wow ali svi update-ovi pa tako i patchevi se skidaju u privremeni folder iz kojega se instaliraju u folder u kojen se nalazi igra,znaci jedino sta mozes je napravit backup igre na neki dual-layer dvd,mozda cak i dva jer znan da wow zauzima dosta. Ima i jos jedna opcija,nemoj automatski skidat pacheve nego ih rucno skidaj sa blizzardove stranice i instaliraj i tako ces ih imat sacuvane ako ih stavis na neki dvd.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WoW patchevi

Samo sačuvaj folder gdje ti je instalirana igra /programFiles/World of Warcraft i to je to...

Trebao bi biti oko 13-14GB ako imas sve patcheve... Kasnije ga samo vrati na disk ili slobodno pokreni s druge particije ako si ga tamo stavio...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW patchevi
Fowix kaže...

Nerazumin se u wow ali svi update-ovi pa tako i patchevi se skidaju u privremeni folder iz kojega se instaliraju u folder u kojen se nalazi igra,znaci jedino sta mozes je napravit backup igre na neki dual-layer dvd,mozda cak i dva jer znan da wow zauzima dosta. Ima i jos jedna opcija,nemoj automatski skidat pacheve nego ih rucno skidaj sa blizzardove stranice i instaliraj i tako ces ih imat sacuvane ako ih stavis na neki dvd.

aha znači da odem na blizzardovu stranicu i ručno skinem ?? i to če se sve ostat u folderu koji ja stavim ??
Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

ako si ih vec skinuo trebao bi biti tamo di je wow instaliran xD..al nisam 100% siguran..kod mene je tako :)

Edit: vec su me pretekli

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 21:28 (dado16).
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...

ako si ih vec skinuo trebao bi biti tamo di je wow instaliran xD..al nisam 100% siguran..kod mene je tako :)

Edit: vec su me pretekli

pa kolko wow uzima kod instalacije ako je stvarno da patchevima tamo ostanu  kod skidanja fala isusu !!
e da prženje mi nije problem imam svoj način nikakav dual-layer
17 godina
neaktivan
nicash kaže...
Fowix kaže...

aha znači da odem na blizzardovu stranicu i ručno skinem ?? i to če se sve ostat u folderu koji ja stavim ??
 Skines patcheve npr. blablabla.exe ili sta vec i stavis ih na neki dvd ili neki folder na drugoj particiji, kasnije (nakon reinstalacije wina) ih instaliras kad god oces.
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
nicash kaže...
Fowix kaže...

Skines patcheve npr. blablabla.exe ili sta vec i stavis ih na neki dvd ili neki folder na drugoj particiji, kasnije (nakon reinstalacije wina) ih instaliras kad god oces.
 pa da al ja pitam di je folder sa tim patchevima ??
17 godina
neaktivan
WoW patchevi

Pa taj folder je onaj folder u kojih ih skines! Npr. my recieved files ili desktop ili di si vec odredija da ti se skinu, njih moras skinit priko web browsera, rucno a ne priko wow-a!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Pa taj folder je onaj folder u kojih ih skines! Npr. my recieved files ili desktop ili di si vec odredija da ti se skinu, njih moras skinit priko web browsera, rucno a ne priko wow-a!

a jbg nemogu nać stranu za skinit daj ako nađeš daj link

našo !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 21:39 (nicash).
17 godina
neaktivan
WoW patchevi

ja sam samo pokrenuo luncher i pustio da sam skida i da sam stavlja...i gotovo :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina

e toćno to. kad se upiše username i šifra u WoW-u ako je potrebno, patchevi se sami počnu skidat i nema nikakvih problema :D

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
WoW patchevi

samo sam htio reć da sam našo folder di su svi patchevi lijepo složeni xD evo di : kada skidate patch stisnete na ono gore(ne znam sad kako se zove) i open containing folder i sve se lijepo otvori poslije samo kopirajte adresu foldera nađete i popržite !!

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ZA Warcraft Frozen throv kak složiti da se igra preko lana kaj sve treba stisnuti na oba dva kompjutera na kojima se igra???

17 godina
neaktivan
Bobo 2 kaže...

ZA Warcraft Frozen throv kak složiti da se igra preko lana kaj sve treba stisnuti na oba dva kompjutera na kojima se igra???

uzmeš žuti kabel i spojiš dva računala, napraviš lan connection i rokaj :)
Cool 
ja i frend stalno lanamo  kod njega.. 
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice