E imam problem s instalacijom WotLK Kaže da nemam slobodnoga mjesta a kupil sam novi hard disk s 160 GB prostora
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa, odaberi da instalira na novi hard disk. po defaultu vjerojatno ide na stari.
ma jesam ali on se valjda veže na Burning crusade koji mi je na starom disku, kaj onda da reinstaliram sve na novi disk?
ili napravi mjesta na starom HDDu i instaliraj tamo
Pa moraš na isti hard. Nemreš Wotlk na jedan a ostalo na drugi
samo prekopiraj BC na novi hard, ne moras nista ponovo instalirati, a posli toga instaliraj WOTLK.
Najsigurnije i najbolje bi bilo da izbrišeš sve WoW-e sa starog i sve ih instaliraš na novi disk.
samo prekopiraj BC na novi hard, ne moras nista ponovo instalirati, a posli toga instaliraj WOTLK.
nemozes tako jer u registriju pise da je instaliran na starom hardu.
vrlo jednostavno, copy/paste cijeli World of Warcraft folder na novi disk, nakon toga normalno instaliras Wotlk i poskidas patcheve. :D
Ne možeš tako radi registry-a, jesi li pročitao post iznad tvog.
hmmm, mozda sam u krivu...! Medjutim, takodjer imam dva diska, na jednom imam instalirane programe i pospremljene fileove koje dnevno koristim, na drugom imam arhivu filmova, glazbe..itd i taj disk cesto koristim kao mobilni. A izmedju ostalog imam (tojest imao sam :P ) na oba diska WoW, i uvijek je sve radilo bez problema. Gdje god da sam prikljucio disk mogao sam pokrenuti wow bez problema.
E pa mozes kopirat kako god zelis. Mi u igraoni smo kopirali s kompa na komp i sve radilo....ja sam isprzio igru(instaliranu) na 2 dvda, prebacio je na komp i radi. TOCKA!