WotLK zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WotLK

E imam problem s instalacijom WotLK Kaže da nemam slobodnoga mjesta a kupil sam novi hard disk s 160 GB prostora

Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WotLK

pa, odaberi da instalira na novi hard disk. po defaultu vjerojatno ide na stari.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WotLK

ma jesam ali on se valjda veže na Burning crusade koji mi je na starom disku, kaj onda da reinstaliram sve na novi disk?

Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WotLK

ili napravi mjesta na starom HDDu i instaliraj tamo

knowledge is power hide it well
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WotLK

Pa moraš na isti hard. Nemreš Wotlk na jedan a ostalo na drugiBelji se

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WotLK

samo prekopiraj BC na novi hard, ne moras nista ponovo instalirati, a posli toga instaliraj WOTLK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
WotLK

Najsigurnije i najbolje bi bilo da izbrišeš sve WoW-e sa starog i sve ih instaliraš na novi disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WotLK
Yappa kaže...

samo prekopiraj BC na novi hard, ne moras nista ponovo instalirati, a posli toga instaliraj WOTLK.

nemozes tako jer u registriju pise da je instaliran na starom hardu.

17 godina
neaktivan
WotLK

vrlo jednostavno, copy/paste cijeli World of Warcraft folder na novi disk, nakon toga normalno instaliras Wotlk i poskidas patcheve. :D

1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
WotLK

Ne možeš tako radi registry-a, jesi li pročitao post iznad tvog.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
WotLK

hmmm, mozda sam u krivu...! Medjutim, takodjer imam dva diska, na jednom imam instalirane programe i pospremljene fileove koje dnevno koristim, na drugom imam arhivu filmova, glazbe..itd i taj disk cesto koristim kao mobilni. A izmedju ostalog imam (tojest imao sam :P ) na oba diska WoW, i uvijek je sve radilo bez problema. Gdje god da sam prikljucio disk mogao sam pokrenuti wow bez problema.

0 0 hvala 0
17 godina
WotLK

E pa mozes  kopirat kako god zelis. Mi u igraoni smo kopirali s kompa na komp i sve radilo....ja sam isprzio igru(instaliranu) na 2 dvda, prebacio je na komp i radi. TOCKA!

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice