otvorio sam ovu temu pošto mnogo ljudi muci ovaj problem pa muci i mene.Kada hoću da uđem u worms armagedon pojavi mi se greška worms armagedon hass stopped working
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otvorio sam ovu temu pošto mnogo ljudi muci ovaj problem pa muci i mene.Kada hoću da uđem u worms armagedon pojavi mi se greška worms armagedon hass stopped working
Šta ti radiš tu 23 mjeseca? Krivi podforum si stavio. Naslov bože sačuvaj, nitko nebi skužio o čemu se radi, a i problem si je*ački opisao.
ka prvo i osnovno znam da sam trebo stavit u kategoriju igre i sta imam više o tom problemu napisat ko zna rec ce ja sam ti napiso sta izbaci ako oš i uslikat cu da ti bolji dozivljaji budu i sad me ni necudi zasto su te proterali i zast se tako zoves -.-
ka prvo i osnovno znam da sam trebo stavit u kategoriju igre i sta imam više o tom problemu napisat ko zna rec ce ja sam ti napiso sta izbaci ako oš i uslikat cu da ti bolji dozivljaji budu i sad me ni necudi zasto su te proterali i zast se tako zoves -.-
Protjerali su me sa drugog foruma ne ovog -.-
Ti si pogrješio, prihvati kritiku, nisam tu da se svađam, samo sam ti želio ukazat na to da si pogrješio.
A na tvoje pitanje odg. je: Kupio original, ako ga imaš kontaktiraj korisničku podršku za wormse i reć će ti, ako nemaš original fulo si forum, tolko od mene, pozdrav.
hvala to da kupim orginal to se nisam sjetio puno si mi pomogo hvala zna li neko nekakav bolji nacin osim kupnje
Tema već postoji,ubuduće koristi tražilicu,a i promašio si podforum.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/worms-armageddon/31448.aspx