Worms armagedon windows 7 zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Worms armagedon windows 7

otvorio sam ovu temu pošto mnogo ljudi muci ovaj problem pa muci i mene.Kada hoću da uđem u worms armagedon pojavi mi se greška worms armagedon hass stopped working 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Worms armagedon windows 7
codec kaže...

otvorio sam ovu temu pošto mnogo ljudi muci ovaj problem pa muci i mene.Kada hoću da uđem u worms armagedon pojavi mi se greška worms armagedon hass stopped working 

Šta ti radiš tu 23 mjeseca? Krivi podforum si stavio. Naslov bože sačuvaj, nitko nebi skužio o čemu se radi, a i problem si je*ački opisao.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

ka prvo i osnovno znam da sam trebo stavit u kategoriju igre i sta imam više o tom problemu napisat ko zna rec ce ja sam ti napiso sta izbaci ako oš i uslikat cu da ti bolji dozivljaji budu i sad me ni necudi zasto su te proterali i zast se tako zoves -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
codec kaže...

ka prvo i osnovno znam da sam trebo stavit u kategoriju igre i sta imam više o tom problemu napisat ko zna rec ce ja sam ti napiso sta izbaci ako oš i uslikat cu da ti bolji dozivljaji budu i sad me ni necudi zasto su te proterali i zast se tako zoves -.-

Protjerali su me sa drugog foruma ne ovog -.-

Ti si pogrješio, prihvati kritiku, nisam tu da se svađam, samo sam ti želio ukazat na to da si pogrješio.

A na tvoje pitanje odg. je: Kupio original, ako ga imaš kontaktiraj korisničku podršku za wormse i reć će ti, ako nemaš original fulo si forum, tolko od mene, pozdrav.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

hvala to da kupim orginal to se nisam sjetio puno si mi pomogo hvala zna li neko nekakav bolji nacin osim kupnje 

17 godina
moderator

Tema već postoji,ubuduće koristi tražilicu,a i promašio si podforum.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/worms-armageddon/31448.aspx

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice