Wolfenstein: The Old Blood

poruka: 18
|
čitano: 3.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Wolfenstein: The Old Blood is standalone prequel to Machine Games' first-person shooter Wolfenstein: The New Order. It's out 5th May 2015 digitally and in boxed form for PlayStation 4 and PC, and digital only for Xbox One.

You don't need Wolfenstein: The New Order to play.

The year is 1946 and the Nazis are on the brink of winning World War 2. In an effort to turn the tide in the Allies' favour, B.J. Blazkowicz must embark on an epic, two-part mission deep within Bavaria. Part one of Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Jäger and the Den of Wolves - pits B.J. Blazkowicz against a maniacal prison warden as he breaks into Castle Wolfenstein in an attempt to steal the coordinates to General Deathshead's compound. In part two - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - our hero's search for the coordinates leads him to the city of Wulfburg where an obsessed Nazi archaeologist is exhuming mysterious artefacts that threaten to unleash a dark and ancient power.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 17:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Re: Wolfenstein: The Old Blood
doktor1 kaže...

Wolfenstein: The Old Blood is standalone prequel to Machine Games' first-person shooter Wolfenstein: The New Order. It's out 5th May 2015 digitally and in boxed form for PlayStation 4 and PC, and digital only for Xbox One.

You don't need Wolfenstein: The New Order to play.

The year is 1946 and the Nazis are on the brink of winning World War 2. In an effort to turn the tide in the Allies' favour, B.J. Blazkowicz must embark on an epic, two-part mission deep within Bavaria. Part one of Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Jäger and the Den of Wolves - pits B.J. Blazkowicz against a maniacal prison warden as he breaks into Castle Wolfenstein in an attempt to steal the coordinates to General Deathshead's compound. In part two - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - our hero's search for the coordinates leads him to the city of Wulfburg where an obsessed Nazi archaeologist is exhuming mysterious artefacts that threaten to unleash a dark and ancient power.

fala ti za ovu informaciju. nemah pojma do sad. jedwa čekam 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina

Zar je bilo tako neophodno citirati post iznad

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 17:57 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zar je bilo tako neophodno citirati post iznad

nije ali zbog dobrog odgoja ... (kao i sad) 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
11 godina

Evo i mene

0 0 hvala 0
17 godina

Dakle, još malo, 05.05 izlazi igra...

Već sam zaboravio na nju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

koje smece od igre - 35/100

1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odigrao sam sat vremena SPa i mogu reči da sam za sada izuzetno zadovoljan.

Fora sa šuljanjem i ubijanjem pasa, a tek onih velikih robota drži te napetim.

Grafika je iznimno fluidna, na mom PCu ne trza uopće na high detaljima.

Tko je igrao The New Order, nek proba i ovo

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Roka li još tko? Ja sam na pc nakon barem godine dana psauze instalirnuo jednu igru (dotičnu) i 
prilično je u stilu old skul pucačina iz starih wolfensteina. (što je za mene super)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izvrstan ali nažalost znatno kraći od new order. dva-tri dana "štedljivog" igranja i gotovo. trebali su to spojiti u jedno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

e da su ovo stavili na pocetku onoga (po prici kazu da je ispred) i stavili sve u jednu igru sve super

a ovako  5 nivoa i od tog 1/3 price je smece

uzeo za stream 9am do 13h igra gotova i to uz jelo i razvlacenje ...

idiot sto ju kupio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Roka li još tko? Ja sam na pc nakon barem godine dana psauze instalirnuo jednu igru (dotičnu) i 
prilično je u stilu old skul pucačina iz starih wolfensteina. (što je za mene super)

Naravno,

Pronašao sam i tajni prolaz u kojem kada legneš u krevet, odigraš nivo starog Wolfenstaina uz naravno old school grafiku :)

17 godina
Ajar kaže...

izvrstan ali nažalost znatno kraći od new order. dva-tri dana "štedljivog" igranja i gotovo. trebali su to spojiti u jedno. 

al bemu, igra ima kolku instalaciju... 35Gigabajta, koda ima ne skiveni level, nego skrivenu igru u sebi 
Ili sam ja malo previše retro i ne kužim se u današnje dimenzije igara... što je isto lako moguće. 
No nema veze, da se još koji put proći makar je kratko. Samo nasejvati pozicija pa razigravanje.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan

Da, šteta što je prekratka :)

Ali sve što valja uvijek je preeekratko, dobro, ovo je ipak prekratko.

Tko voli franšizu uživat će!

I da, nadam se da će u slijedećim nastavcima ubaciti malo više okultnih stvari kao iz prijašnjih nastavaka.

Uglavnom New Order + Old Blood 10/10!

www.g2a.com/r/max3530
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zato sačekat kad bude ta ekspanzija po 10-15€ kao što sam kupio i W:New Order za 15€.Strpljen-spašen novčanik.U zadnje vrijeme novim igrama brzo pada cijena osim ako nisu COD ili GTA V pa tako očekujem i od ove.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
11 godina
ApretaH kaže...
Zato sačekat kad bude ta ekspanzija po 10-15€ kao što sam kupio i W:New Order za 15€.Strpljen-spašen novčanik.U zadnje vrijeme novim igrama brzo pada cijena osim ako nisu COD ili GTA V pa tako očekujem i od ove.

Pa na pocetku je kostala 20$ kao i sad

10 godina
neaktivan
Al nije 10$
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice