Warland: Escalation Pack

poruka: 6
|
čitano: 757
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Upravo na Steamu za $11, pa me zanima - ima li tko kakva iskustva?

Vidim da je cijela igra dosta hvaljena, na MetaCriticu i drugdje, radio ju je Eugen Systems ciji izvrstan Act of War jos i danas znam zaigrati.......jos 40-ak sati do odluke, pa ako ima tko s iskustvom da kaze svoje dojmove, bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Warland: Escalation Pack

igrao sam wargame airland battle

igra je ODLIČNA.

ako si za jako dobar RTS uzimaj. kompleksna je napocetku,ima par tutoriala na jutubu da te nauči štogod (mada naucices igranjem),ali po meni igra je IZVRSNA

17 godina

Multi-player mi nije toliko napet, nego single-player i prica. Kako stvari stoje na tom podrucju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nisam primjetio da ima kakva priča i tako to.

igra je dosta atipična za rts. nema građenja itd...

ali kao takticka igra je odlicna. napravit svoju vojsku (radis kao deck karata za neki tcg,tesko je opisati). i onda ih posloziti sve na mapi,igra se na bodove,a svaka jedinica vrijedi odredjen broj bodova...

naravno cilj je što manje izgubiti bodova a što više osvojiti (uništiti). dakle isplati se recimo izgubiti tenk od 75 bodova,ako izmamis helić van koji je 150 i ubijes ga s avionom...

ma treba bacit oko na jutub,nemrem ja to ovako objasnit.iznenadila me igra totalno.

čak i običan skirmish protiv AI-a je ludilo.

17 godina

OK, puno hvala na trudu i opisu! :thumbs_up:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nece se vjerojatno svakom dopast,ali mene je ta igra skroz iznenadila. slucajno sam bio naišao na nju i bila je ljubav na prvi pogled :D

dost je teška za igrat ali kad se pohvataju neke osnove zabavno je do bola.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice