War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 439.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: War Thunder
Milka30 kaže...

Njemci OP, igram Njemce u realistic i meni nisu OP, dapače. Recimo Tiger...ako ćeš realno taj tenk bi trebao biti OP ali frontalno ga ubijaju ajme, imao je najbolju optiku, top i oklop u to doba, T34 mu nije mogao ništa iz daljine dok je on oništavao i na 2km. Imam 38k bitki u WoT-u, naigrao sam se WTGF u beti i sada, znam postavit tenk, znam se sakrit, ali čak ni u realisic nemam volje za tim jer znam da će mi jedna granata uništiti cijelu posadu ili mi pogoditi ammo, jednom tiger-u...Povjesno i realno gledano tek IS-1 je frontalno mogao probiti Tiger-a ali sa udaljenosti od 500m...ova igra je manje realna od WoT-a.

Frka85
15 godina
neaktivan
War Thunder

Vidim da stručnjak nije pogledao filmić. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Vidim da stručnjak nije pogledao filmić. {#}

I agree bro!{#}

15 godina
neaktivan
War Thunder

Jel ima koga da igra tier IV arkadu tenkove?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Jel ima koga da igra tier IV arkadu tenkove?

Naravno!

U arcade modu dobijem više para,RP-ova nego da igram bilokoji drugi mod!

U klanu nas ima jako puno koji igraju 4 tier,ja konkretno igram i 5-ice,jer me ionako Tiger II-h i Ferninand baca sa peticama.

Kod Rusa opet IS ekipa isto tako spaja sa peticama!

15 godina
neaktivan
War Thunder

Ako si za da koji put igramo skupa dodaj me, nick VashEfferus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Ako si za da koji put igramo skupa dodaj me, nick VashEfferus.

A gle,u pravilu ne igram sa igračima koji nisu iz moga klana!

Jednostavno zato što ne mogu komunicirati sa njima,a voice chat ne koristim niti pod razno!

No,opet ponavljam OSRH klan je open za sve igrače (istina 98% nas je iz Hrvatske)ostali su iz BiH i jedan iz Nizozemske!

Za komunikaciju koristimo Dolby axon ,koji je obavezan za sve "klaniste".

Poprilično ljepa ekipa se nalazi u sobama Dolbya i svakodnevno se čujemo!

Tako je sve lakše,jer u kuhcu je kada si sa nekim u sqadronu,a moraš non-stop chatati!

Pošalji zahtjev,instaliraj Dolby i nači češ uvjek nekoga da igra sa tobom!{#}

13 godina
neaktivan
War Thunder

Napokon sam otkuljco tigra jedinicu! I potpuno se razocaro :S. Ubije me t-34 kak se sjeti a ja kad pucam po nekom moram 2-3 puta ga pogodin da bi ga ubio.Uopce nije realno.

Sad maloprije igram s jednim drugim njemackim tenkom Panzer 4-kom onaj sta ima zasticene gusjenice i naletim na ruskog KV1 i nemogu mu apsolutno nista,i nekak se sakrijem i naletim na tigra 1 i sa dva projektila u bok ga raznesem :) Pa jel to moguce? 

0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Igraš simulaciju? Ja sam otključao T34 85 D5T i svaki put me Tiger one shota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tole1710 kaže...

Napokon sam otkuljco tigra jedinicu! I potpuno se razocaro :S. Ubije me t-34 kak se sjeti a ja kad pucam po nekom moram 2-3 puta ga pogodin da bi ga ubio.Uopce nije realno.

Sad maloprije igram s jednim drugim njemackim tenkom Panzer 4-kom onaj sta ima zasticene gusjenice i naletim na ruskog KV1 i nemogu mu apsolutno nista,i nekak se sakrijem i naletim na tigra 1 i sa dva projektila u bok ga raznesem :) Pa jel to moguce? 

T 50 u svome tieru i prvi Tiger u svome tieru-odgovorno tvrdim da su ta dva tenka totalni OP u igri!

Tiger,sam po sebi je i povjesno bio OP i time zasluženo zaslužuje tu titulu!

Tole ja nemam pojma kako ti se to dešava,pa u trečem tieru ja sa Tigerom stanem na pola polja-da me svi vide i one-shootam sve što se miće,od mene se projektili jednostavno odbijaju!

Staješ li u "položaj dijamanta"?,to to Tigera definitivno pali,ako te netko potkalibarnom municijom podere frontalno ili bočno,normalno da će te probiti,jer je zato ta municija i napravljena!

Igraš li Arcadu?Ako igraš,onda zaboravi na sve navedeno,jer tamo to ne pali!Jednom sam doživio da T 50 one-shotta moga Tiger II h sa boka-u arcadi!{#}

13 godina
neaktivan
War Thunder

Da igram arcade mode samo! Sad cu probat i simulaciju.Sta to tocno znaci OP? Nije mi jasno to i na sta tocno mislite to "pod tim i tim tierom",sta znaci to tier?

0 0 hvala 0
16 godina
Tole1710 kaže...

Da igram arcade mode samo! Sad cu probat i simulaciju.Sta to tocno znaci OP? Nije mi jasno to i na sta tocno mislite to "pod tim i tim tierom",sta znaci to tier?

OP=overpowered ili ti po našem prejako.

Tier ti je razred tenka. U igri u onom stablu di otvaraš nove letjelice ili tenkove ti lijevo piše tier, obično su ti i odvojeni onom crtom.

14 godina
neaktivan
War Thunder

Skidam si igru nakon jedne godine pauze. ( zbog prodaje gaming kompa i kupnje slabijeg laptopa )

Koliko se igra promjenila i može mi netko sam ukratko dati neke bitne savjete. Ili bar neki video ako ima više toga ;)

EDIT: I ako hoćete pošaljite PM vaš steam profil da igramo zajedno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 20:07 (iAvenger).

0 0 hvala 0
15 godina
iAvenger kaže...

Skidam si igru nakon jedne godine pauze. ( zbog prodaje gaming kompa i kupnje slabijeg laptopa )

Koliko se igra promjenila i može mi netko sam ukratko dati neke bitne savjete. Ili bar neki video ako ima više toga ;)

EDIT: I ako hoćete pošaljite PM vaš steam profil da igramo zajedno.

Svakim patchem poprave jednu stvar, a pokvare 3. Dodali su tenkove i puno sporije se napreduje općenito. 

13 godina
neaktivan
War Thunder

Igram danas simulator bas s tigrom i nevjerovatno kolko je tenk los! Dva kv1 ispred mene prolaze i nevide me a ja okrecem top prema njima i oni jednostavno produ da je nisam uspio niti top okrenut prema njima i onda sam izaso malo van i pogodim jednog i naravno njemu nista a mene iz daljine skine neko rusko sranje iz prve! Druga stvar sto mi se desilo je da me pogode u top i nemogu vise pucat,i odem u svoju bazu i stisnem U da me popravi i nece mi popravit cijev?? Jel to bug ili nesto drugo?

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

Probao sam jučer malo igrat

Toliko promjena da ne mogu vjerovati kako su je promijenili.

Znači sad nema onog jednostavnog, napredovanja rankova i tak ti se otključava avion..sad neke research pointove moraš za svaki avion....bezveze...ali i dalje volim igru. Nego imam 2 milijuna tih research pointova...ne znam odakle i kak...ali kak to pametno potrošit...rasporedit?...

Još jedna glupa stvar koju sam primjetio..primjerice da bi kupio neki jači avion moraš imati bar 5 aviona koji su tier slabiji...

Gdje se sad može najviše profitirat? Arcade ili Historical? Fighter ili bombarder? 

Ono što mi se sviđa je recimo...upgrade aviona, tenkovi, više aviona.

0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Igram i zracni i kopneni dio igre, vec duze vremena, cini mi se od 1.27 patcha, i stvarno kako koji patch dolazi igra je sve gora i gora, bas kao sto gore neko rece poprave jednu stvar, a pokvare 3, ajd avioni i nekako, volim odigrat, i jos uvijek je zabavno, ali sto se tice tenkova, imao sam velika ocekivanja i nadao se da ce biti dosta bolje od WOT-a, ali nazalost nisu ispunili ocekivanja, a kakvo je trenutno stanje i sta urade sa svakim patchom, sve je manje i manje nade da ce ova igra biti ono sto se ocekivalo od iste...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 16:36 (Adisprox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tole1710 kaže...

Igram danas simulator bas s tigrom i nevjerovatno kolko je tenk los! Dva kv1 ispred mene prolaze i nevide me a ja okrecem top prema njima i oni jednostavno produ da je nisam uspio niti top okrenut prema njima i onda sam izaso malo van i pogodim jednog i naravno njemu nista a mene iz daljine skine neko rusko sranje iz prve! Druga stvar sto mi se desilo je da me pogode u top i nemogu vise pucat,i odem u svoju bazu i stisnem U da me popravi i nece mi popravit cijev?? Jel to bug ili nesto drugo?

Tole nemoj se ljutiti,ali ti si teška njubina{#}.

Uspio si otključati Tigera i još nisi skontao da ti repair u bazi ne šljaka!?Za repair trebaš PARTS inaće zahebi repair! 

U bazi se možeš samo reload-ati!

KV je inaće zaheban tenk,i poprilično ga je teško probiti,ali ima on više slabih toćki od samoga Tigera!

Tiger vs KV1:Default municija-Gađaj ga u vrh kupole(Commander mrtav),Gađaj ga u kupolu malo sa strane ili sa strane(One shoot kill),Gađaj ga u pod(One shoot kill),U bok-ma gdje god hoćeš(one shoot kill)...ma ne znam di ti gađaš,da ga ne možeš ubiti!?

Hmmm, Dva kv1 ispred mene prolaze i nevide me a ja okrecem top prema njima i oni jednostavno produ,

A da ti možda ne laggaš???

Lag objašnjava sve tvoje probleme!

13 godina
neaktivan
War Thunder

Sad sam skuzio to za repair.Al to se je uvjek sve automatski ugradivalo kad otkljucas tak da mi je bilo cudno kad me nije htjelo repairat.Igram sa jako slabim fps-om! O 25 do maximalnih 45! Tako da bi tu moglo bit istine. Evo sad prije dvije minute sam igro malo i t 34- 85 me frontalno skino s nekih 800 do 1000 metara! Pogodio me pokraj topa i penetriro.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Ima li neka pucacina tima call of duty al da je na foru war thundera,da nemoze bit chitera?

0 8 hvala 0
14 godina
Tole1710 kaže...

Sad sam skuzio to za repair.Al to se je uvjek sve automatski ugradivalo kad otkljucas tak da mi je bilo cudno kad me nije htjelo repairat.Igram sa jako slabim fps-om! O 25 do maximalnih 45! Tako da bi tu moglo bit istine. Evo sad prije dvije minute sam igro malo i t 34- 85 me frontalno skino s nekih 800 do 1000 metara! Pogodio me pokraj topa i penetriro.

Sta si ocekivao kada te panthera ili tiger spucao.

14 godina
neaktivan
War Thunder

Danas sam odigrao jednu vrlo dobru

1 avion i 17 tenkova {#}

1 0 hvala 0
14 godina
iAvenger kaže...

1 avion i 17 tenkova {#}

Zašto me ne čudi tvoj score?

....sa obzirom na to da si vozio T 50 {#}

15 godina
War Thunder

Meni su manji rankovi uvjek zabavniji. Kad god iskoristim x2 na svojim tier III tenkovima vratim se malo u rank 1. Nema tolke frustracije šta je je {#}

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
iAvenger kaže...

1 avion i 17 tenkova {#}

Zašto me ne čudi tvoj score?

....sa obzirom na to da si vozio T 50 {#}

Nisam  vozio T 50 nego T28 i mislim da je u njemu palo 15 killova, to mi je prva borba u tom tenku. Tek sam počeo s tenkovima igrat i moram priznat da je vrlo zabavno u tim manjim rankovima igrat, nije neka zarada ali je zabavno, inače idem na onu granu skroz prvu i drugu granu kod rusa gdje se kasnije otključa T34 i IS.

Ako trebate nekoga za timsku igru, sam mi pošaljite PP sa steamom ili nickom u WT {#}

13 godina
neaktivan
War Thunder

Sad vidim da panther ima bolju penetraciju nego tigar? Jel to moguce? Tigar vs Panther u War thunderu,sta vi kazete?

0 0 hvala 0
14 godina

Tole1710 kaže...

Sad vidim da panther ima bolju penetraciju nego tigar? Jel to moguce? Tigar vs Panther u War thunderu,sta vi kazete?

Panther je bolji tenk od tigera bio zaprave i u igri.

13 godina
neaktivan
War Thunder

Ovo nisam znao! Dal i ostali misle tako?

0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Nemaju sta mislit panther je efikasniji tenk.Panther je brzi,okretniji,oklop je naprijed bolji,top ima veći domet i probojnost.Panther je bio medu najmodernijim tenkovima u WW2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 17:22 (ivanzu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Al to mi nije jasno kak je imo bolji oklop i kolko vidim jaci top? Jasno mi je to da je brzi i okretniji al da ima bolji oklop i top to mi nejde u glavu.Jer tigra je narucio sam Hitler posto se dotadasnji tenkovi nisu dobro drzali protiv ruskog t-34!A i po svim dokumentarcima sto puno gledam u ww2 uvjek se velica tigar! Dok se panther nespominje previse.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice