War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 439.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
War Thunder

Mah iskreno early jetovi su svi sa nekakvim bolestima tako da moram od negdje početi. Sljedeče na nišanu mi je USA serija poćevši od shooting star-a ali još mi treba dobrih 2 rank IV aviona.

Realno kad pogledaš ruse najlakše je otljučat jeta. Sve rankove IV koje sam otkljuco imali su max 75k rp.. Dok kod amera cu se morat hebavati sa bearcat-ovima....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 9:31 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: War Thunder
Kewin kaže...

Mah iskreno early jetovi su svi sa nekakvim bolestima tako da moram od negdje početi. Sljedeče na nišanu mi je USA serija poćevši od shooting star-a ali još mi treba dobrih 2 rank IV aviona.

Realno kad pogledaš ruse najlakše je otljučat jeta. Sve rankove IV koje sam otkljuco imali su max 75k rp.. Dok kod amera cu se morat hebavati sa bearcat-ovima....

Mislim da su Njemački Jetovi najlakši za otključati,jer su prepuni odličnih bombardera,sa kojima se sve brzo otključava.

Da,znam,Rusi imaju Yer-ove,ali oni postaju beskorisni u 4-tieru,jer su spori i maloga armora,dok im lovci u 4-tieru nisu ni za kuhac!(Moj osobni sud)

Ruski jetovi mi se jednostavno gade,Boom and zoom i to je to,u zaostatku su sa ostatkom jet ekipe.

Britanski Meteor je car i Shooting star!

Njemci so ok,dok onaj Japanski je u rukama pravoga igraća čisti OP!

Sutra novi patch,hrpa novih aviona i tenkića MLjAC!

15 godina
neaktivan
War Thunder

Kako vi farmate RP? Koji je najbolji način? Realistic pa bombardiranje?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Kako vi farmate RP? Koji je najbolji način? Realistic pa bombardiranje?

Bombarderi!

Arcade i udri po bazama,airfield-u...

Ili Simulator i bombarder nekakav sa dobrim gunnerima(B 25,B-17,Dornier,Wellington)

15 godina
War Thunder

Nekako mi je kaotična arkada sada... to prebacivanje zemlja zrak.... Čudno vrlo...  Ali jako mi se dopada xray death cam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Nekako mi je kaotična arkada sada... to prebacivanje zemlja zrak.... Čudno vrlo...  Ali jako mi se dopada xray death cam.

Ne sviđa mi se baš to prebacivanje, a i vremenski mislim da je mrvicu prekratko, možda da su dodali još 10-ak sekundi.

Mislim da su dobro riješili artiljeriju.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
War Thunder

Problem kod prebacivanja na avion je taj da moraš dive-at da dodjes što prije jel realno izgubiš pol vremena dok doddješ do tamo... kad i stigneš imaš nešto vremena da uništiš pokoji tenk ili uništiš avion... Neki dan sam dobio nekog bf-a i ja reko idem uništiti njihovog welingtona i ja iza njega letim ravno a avion ide ljevo desno gore dole koda je na nekakvim drogama... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Uopće ne vidim smisao aviona za support bombarderima, nema šanse da te skinu prije nego baciš bombe. Mora im se baš opako posrećit da ti neš naprave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Jel mi moze ko pomoc oko FPS-a u war thunderu? Neznam kako da si dignem FPS dok igram tenkove.Grafika mi je na Custom i manja je od LOW.Avione sam uvjek mogo igrat bez problema sa prihvatljivih 40fps-a a sad kad igram tenkove,varira mi od 20 do 30.To mi je premalo.

0 1 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...

Jel mi moze ko pomoc oko FPS-a u war thunderu? Neznam kako da si dignem FPS dok igram tenkove.Grafika mi je na Custom i manja je od LOW.Avione sam uvjek mogo igrat bez problema sa prihvatljivih 40fps-a a sad kad igram tenkove,varira mi od 20 do 30.To mi je premalo.

Kakav procesor i grafu imaš?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan

Procesor Amd athlod dual core 2.7

Grafa AMD Radeon HD 6450

Rami 2 GB ddr 2   

15 godina
Tole1710 kaže...

Procesor Amd athlod dual core 2.7

Grafa AMD Radeon HD 6450

Rami 2 GB ddr 2   

Više od tog FPS-a nećeš sigurno imat, slab ti je komp. 

Kažeš da si smanjio sve postavke na low tak da tu nema pomoći nažalost.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
neaktivan
War Thunder

Prekopiro sam igricu na laptop koji je puno jaci! Cjelu igricu prebacio preko mreze,i onda sam skino onaj launcher sa stranice od war thundera i "nanisanio" ga na folder di se je nalazio na laptopu pa je onda jos skido nekih 3 gb.Nakon toga svega udem u igricu,grafika je bila automatski stavljena na MEDIUM, imo sam oko 15 fps-a u Hangaru,znaci nisam ni ulazio u borbu nikakvu.

Izadem van,skresem svu grafiku na najmanje moguce,udem u igricu imam nesto malo vise od 20 fps-a! Odem u postavke od graficke i vidim da je postavljena da mi baterija traje sto duze,i stavim ja to na maximum preformance.Opet udem i vidim da se je malo poboljsalo,imam sad oko 30-tak fps-a. Sjetim se jos jedne stvari,udem u task menader i pogasim sve moguce programe koji netrebaju a bilo ih je dosta,i tada mi se dize fps na nekih 60 dok sam u Hangaru u igrici.Kad udem u borbu opet pada na 30-tak.Znaci na najnizoj mogucoj grafici.

A preformanse laptopa su:

Procesor:intel core i7

Rami:8 gb ddr3

graficka:AMD Radeon HD7670M

i ima integriranu Intel(R) HD Graphic 4000

Sad dal je moguce da je problem u tome sto nisam igricu direkt skido sa servera od WarThundera  nego sam ju prekopiro sa stolnog kompjutera? Jer nista drugo mi nemoze objasnit tako los FPS za tako jake preformanse.Ili dali je moguce da je to do graficke kartice?

0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Tenkovska strana igre je čudnovato optimizirana... Recimo u mojem slučaju kako zbog posla nemogu igrati preko dana pa nabacim ujutro pokoju rundu i šta imam od toga sa svake strane po 5 do max 9 tenkova... i fps je dosta dobar... ali kad igram navečer kad se napuni mapa sa tenkovima to je žali bože...  Sve u svemu čini mi se da je igra dosta grafički zahtjevna... jel ja sa prelaska sa dualca na quad nisam primjetio razlike... Nadam se da sljedeci mjesec uzimam r7 250x pa se tako nadam boljem fps-u u tenkovima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 20:49 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Tenkovska strana igre je čudnovato optimizirana... Recimo u mojem slučaju kako zbog posla nemogu igrati preko dana pa nabacim ujutro pokoju rundu i šta imam od toga sa svake strane po 5 do max 9 tenkova... i fps je dosta dobar... ali kad igram navečer kad se napuni mapa sa tenkovima to je žali bože...  Sve u svemu čini mi se da je igra dosta grafički zahtjevna... jel ja sa prelaska sa dualca na quad nisam primjetio razlike... Nadam se da sljedeci mjesec uzimam r7 250x pa se tako nadam boljem fps-u u tenkovima.

U velikoj večini igra je tako. Čim je server natrpaniji, komp teže "vrti" igru.

12 godina
War Thunder

2 put sam u zadnjih godinu pokušao warthunder. Onaj recoil od aviona me totalno odbio od igre. Am I missing something ili svi imate recoil gdje se nos aviona diže kad se puca. O arkadi pričam.

0 0 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...

2 put sam u zadnjih godinu pokušao warthunder. Onaj recoil od aviona me totalno odbio od igre. Am I missing something ili svi imate recoil gdje se nos aviona diže kad se puca. O arkadi pričam.

Ne, samo ga ti imaš {#}

12 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Neznalica121212 kaže...

Ne, samo ga ti imaš {#}

Jese šališ? Znači kad pucam nos mi aviona baš jako diže moram samo po metak pucat...

youtube.com/summercroatia
15 godina
War Thunder

Da ne pucaš možda iz nekog večeg kalibra tipa 75 mm?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Neznalica121212 kaže...

Ne, samo ga ti imaš {#}

Jese šališ? Znači kad pucam nos mi aviona baš jako diže moram samo po metak pucat...

Ovisi koji avion odnosno koji gunovi. Čak ne treba biti preveliki kalibar. Ruski 23 mm na LA-9 ima dost velik recoil i ne volim igrat s njim dok recimo Yak 9t/k koji imaju 37/45 mm ja mislim da nemaju takav recoil.

ugl. Ovisi od gunova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 10:06 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
Tole1710 kaže...

Sad dal je moguce da je problem u tome sto nisam igricu direkt skido sa servera od WarThundera  nego sam ju prekopiro sa stolnog kompjutera? Jer nista drugo mi nemoze objasnit tako los FPS za tako jake preformanse.Ili dali je moguce da je to do graficke kartice?

Tole,ako si sve to probao igrajući Ground forces(tenkove),ne zamaraj se,još je sve to što se tiće tenkova bugirano što se tiće Fps-a.

Ako su aviončići u pitanju,onda nešta ne štima!

To sa kopiranjem install foldera,nema nikakve veze sa fps-om(znam,jer ja tako isto radim).

Jesi li pokrenuo igru kao Admin?

Jesu li ti driveri grafe up to date?

Nije li ti možda po defaultu stavljen Direct X 9?

Provjeri sve to!

Mene je osobno razočarao bug na B17,kojemu u simulatoru preko 350 kmh otpadaju krila XD-Simulator/B17/Repair/oko 50 000 laganih{#}

-Također živcira bug kojega očito Ostwind ima-prilikom promjene u let aviona-te povratku u Ostwind-gube se statistike hitova,obavjesti,mapa nestaje{#}

-Opet Ostwind i mapa Karpati-spawn sa Zapadne strane,prvi bunker...Jeste probali ući u njega???Hehehhe!Ostwind trza na početku,vraća se nazad "lagga"{#}

Ruski avioni su dobili recoil(pomalo grozan) Hehehheeh!

Gunneri na bombarderima su pomalo nerfani

NAPOKON je Tiger(Prvi-ali Bogme i drugi) OP-što mu ta titula povjesno pripada!

Air support u arcade-tenkovima,pomalo nema smisla i treba izbjegavati!

Sve u svemu dobro je!{#}

12 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Neznalica121212 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Neznalica121212 kaže...

Ne, samo ga ti imaš {#}

Ovisi koji avion odnosno koji gunovi. Čak ne treba biti preveliki kalibar. Ruski 23 mm na LA-9 ima dost velik recoil i ne volim igrat s njim dok recimo Yak 9t/k koji imaju 37/45 mm ja mislim da nemaju takav recoil.

ugl. Ovisi od gunova.

Ruski jak sam letio sa canonima neznam koliko mm je kalibar, ali brate diza se avion ko lud. tako nije prije bilo. I oni ruski agilni La-____  i oni su mi se dizali. Uopće mi se ne sviđa šta su stavili toliki recoil u arcade.

youtube.com/summercroatia
15 godina
War Thunder

Jel vama igra govori retreact flaps (riječ je o combat flapsima) pri 350 na sat mi pucaju flapsovi.... Strašno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Jel vama igra govori retreact flaps (riječ je o combat flapsima) pri 350 na sat mi pucaju flapsovi.... Strašno...

Da, bug.

13 godina
neaktivan
War Thunder

Dosta su mi se pogoršale performanse i u tenkovskim i u zračnim borbama. Prije u zraku oko 40, sad bude oko 20, užas.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Ja ne znam ima li ko slican problem kao ja, ali ukoliko se moj avion zapali, igra postaje neigriva totalno, FPS mi bude oko 10 tada, a obicno mogu igrati na medium/high postavkama bez problema sa preko 40-50 FPS-a, do sad nisam imao ovakvih problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adisprox kaže...

Ja ne znam ima li ko slican problem kao ja, ali ukoliko se moj avion zapali, igra postaje neigriva totalno, FPS mi bude oko 10 tada, a obicno mogu igrati na medium/high postavkama bez problema sa preko 40-50 FPS-a, do sad nisam imao ovakvih problema...

I ja sam skužio to, pogotovo u arcade. Nije da mi je neigrivo al ono... sa 90-80 padne na 50-40.

15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

-Također živcira bug kojega očito Ostwind ima-prilikom promjene u let aviona-te povratku u Ostwind-gube se statistike hitova,obavjesti,mapa nestaje{#}

Ruski avioni su dobili recoil(pomalo grozan) Hehehheeh!

Stisneš M pa ti se vrati HUD.

Nisam primjetio ovaj recoil na rusima, ali zato na britima 20 mm cannoni ne rade ništa, samo hrpa sparkova, za običan hit moram pisat pismo djedu mrazu da mi upakira za pod bor.

13 godina
neaktivan
War Thunder

Kad stisnem V da mi zumira tenk,ako malo brzepomaknem ljevo desno zamucuje mi se pogled kroz scoup! Ostaju mi komadi krosnji i kuca sekundu dve i tek onda dobijem "novi view". Do ceg bi to bilo?

0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Igram avione od samoga početka i sada se mučim sa jetovima, pa sam za promjenu opet počeo sa tenkovima (igrao sam test betu), Isuse i Marijo pa i Josipe ovi tenkovi od 30 i više tona mogu driftati bolje od Ken Blocka...

Svako drugi pogodak posada out, da je istreniraš trebaš teraljun xp-a, a tek ono prebacivanje na avion{#}, bombarder se okreće cijelu vječnost...a oni daju 30s....lol {#}

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice