Je li netko odavde za kakav rank 1 realistic ili simulator mixed battles sa Nijemcima? Ne mora biti mixed, može samo sa tenkovima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije da ti solim pamet,ali dosta ljudi to ne zna:
Kupnja same municije u hangaru nije dovoljna da bi igrao sa tom municijom!
Odabir municije vrši se prije same bitke-klik na municiju i odabir!
Također postoji i slider za količinu municije,pomicanjem slidera dobijaš mogučnost odabira više vrsta municije!
Mozda je tebi defaultna municija sliderom ispunita do kraja nosivosti,pa ne mozes odabrati drugu municiju!
Sve to znam, ali jednostavno mi na Panzer III M i Panzer IV G svu municiju prikazuje kao AP, i koju god da selektiram uvijek kaže loading AP.
Sve to znam, ali jednostavno mi na Panzer III M i Panzer IV G svu municiju prikazuje kao AP, i koju god da selektiram uvijek kaže loading AP.
Ako ti nije bed da slikaš prije borbe.
Prvi metak u rundi moraš ispaliti, jer neće vaditi stari iz cijevi. Bar sam ja dobio takav dojam.
Da, to znam, tek kad ispucaš postojeći prebaci na novi.
Budem screenao. Kužiš, čak su mi i slike municije sve iste, imam 4 kućice i sve 4 su iste. Ali recimo na Panzer IV H mi je u redu municija.
eh da je još tvoj tim pobjedio al bi bilo RP-a
Kolega zbog tvog Vide-a sam opet počeo igrati sa rusima (u closed beti sam igrao ruse i od pocetka open samo njemce)
Edit upravo sa T-28 napravio sličan kill. Dva nestretnika su vijerojatno bila jedan pokraj drugog pa sam napravio double sa jednim metkom
Sejvo sam replay ali mi se neda snimati pa rendati pošto je taj sam replay sistem smeće i moram cekati cijeli video, A ako slučajno premotaj odma loading...
Takvi trenutci su mi najgori taman se negdje uštekam i kad ono neko se zaletio ko sivonja u mene....
SU-122 je meni odličan tenk ali nekako je jako neprecizan... Sve preko 600 metara fula načisto ili napola. Nadam se da KV-2 ima malo bolju preciznost.
Jel ima ko da nije uopće probao tenkove ko ja?
Potpisujem direktore
Došo novi update težak nekih 1.2 gb... I opet pod neznam koji put su rekli da su popravili bug sa ghost pucnjevima medjutim i dalje je tu... Nova mapa je nekako ubagovana... 2 puta me spawnalo na nekom zidu i naravno mogo sam samo izaci van... Neznam zašto ali na toj novoj mapi se vidi kroz zid koda imam nekakav wallhack...
Probao al nije to to. Nema tu akcije ko u avionima, presporo je sve, a i ne treba ti tolki skill ko u letenju(bez uvrede vama tenkistima) pa mi nije zabavno.
Došo novi update težak nekih 1.2 gb... I opet pod neznam koji put su rekli da su popravili bug sa ghost pucnjevima medjutim i dalje je tu... Nova mapa je nekako ubagovana... 2 puta me spawnalo na nekom zidu i naravno mogo sam samo izaci van... Neznam zašto ali na toj novoj mapi se vidi kroz zid koda imam nekakav wallhack...
True,i mene je jednom spawnalo u zidu,ali sam se uspio izvući!
Nema baš nekoga pomaka,na tenkovima FPS opet divlja,replay je i dalje očaj.....
Ajd,jedino što me obradovalo-ljudovi na protuavioncima hahahahah-do jaja!
Probao al nije to to. Nema tu akcije ko u avionima, presporo je sve, a i ne treba ti tolki skill ko u letenju(bez uvrede vama tenkistima) pa mi nije zabavno.
Evo sad sam i ja probao, nije nešto napeto, kad ti njega vidiš znaš da je i on tebe i sad je pitanje tko ima jači oklop i bolje oružje. Na avionima su svi izjednačeni, neki imaju bolje okretan, neki jače strojnice, neki brži itd...
Sad sam ogorčen timovima... u 13 partija moj tim je dobio samo jednu i to dok sam ja bio negdje 8-9. Dok sam prvi ili drugi s 10 killova onda nitko od mojih ne uništava tenkove i nitko ne zauzima airfielde. Napišem ja njima da ne mogu sve sam, a oni lijepo "It's just arcade"...
I ja sam u početku imao takvo mišljenje o tenkovima, ali brzo shvatiš da nije sve tako crno-bijelo.
Treba puno skilla, samo nije tako očit kao u avionima.
U tenkovima su pozicioniranje i iskorištavanje terena alfa i omega.
U arcadeu, ako te netko vidi, svi te vide, zato treba iskoristiti teren za prikriveno kretanje što je više moguće. Ako pogodiš i ubiješ frajera prije nego te vidi nećeš se ni pojaviti na minimapi i možeš neometano nastaviti flank.
Ruski mediumi su ful brzi i okretni, ali za razliku od njemačkih mogu spustiti cijev tek par stupnjeva, tako da moraš dobro paziti kako ćeš se pozicionirati i od kud pucati.
Svaki tenk ima svoje slabe točke, samo ih treba znati, i treba znati koju municiju koristiti u kojoj situaciji, a dodatna stvar na koju treba računati je da ti se municija neće promijeniti odmah, nego tek pri sljedećem reloadu.
Danas opet imam nesposobne timove, nitko ne landa, nitko ne pomaže, svi su ..ckice i tamo ih 5 lovi nekoga lakog fightera na 3000 m a nitko nebi pomogao gdje treba. Protivnik je po običaju sjajno organiziran, lete po 3-4, a moji tupani isprobavaju oružje na meni.
Danas opet imam nesposobne timove, nitko ne landa, nitko ne pomaže, svi su ..ckice i tamo ih 5 lovi nekoga lakog fightera na 3000 m a nitko nebi pomogao gdje treba. Protivnik je po običaju sjajno organiziran, lete po 3-4, a moji tupani isprobavaju oružje na meni.
Znam kako ti je al nije uvijek takp loše. Zna se desit tu i tamo da potrefiš dobar team :d
Ja sam prije nekih mjesec dana odigrao 27 runda u sat/dva i od tih 27 rundi svega sam jednu podjedio. Jedva sam ostao normalan xd

Ali kak to sastavlja timove.. trebalo bi nekak biti da je obavezan broj bombardera x, fightera y itd. Dobro istina ja se previše uživim. I još me živciraju oni koji idu sa svojim avionom direktno u mojega i onda oboje poginemo, ja to napravim samo ako mi je crko motor pa bar da jednoga njihovoga uništim.
Koliko treba povećati tamo u crew upgardes da bi se smanjilo vrijeme reloadanja za kojih 10-15 sekundi?
Koliko treba povećati tamo u crew upgardes da bi se smanjilo vrijeme reloadanja za kojih 10-15 sekundi?
Ne znam kolko točno ali dost puno.
Nekako mi je nestao efekat trave makar stavim na max opet nema trave....
Edit samo u realisticu nema trave.
Skidam update i stalno mi nista ne skida, stalno je 0 B/s . Jel trebam poštelati kakve postavke ili nesto u clientu?
Odličan task! + od danas
From 12:00 GMT June 27th to 02:00 GMT June 30th
+30% RP gain bonus for EACH battle with EVERY ground and air vehicle! Idealna prilika za grindanje aviona i tenkova!
Evo,nakon dugog vremena,planiram opet uzletiti ili sjesti po prvi puta u tenk.Pa me zanima,da li ima kakav klan/squad?Jesu li spojili servere sa tenkovima?
Evo,nakon dugog vremena,planiram opet uzletiti ili sjesti po prvi puta u tenk.Pa me zanima,da li ima kakav klan/squad?Jesu li spojili servere sa tenkovima?
Imaš OSRH klan u kojemu su Hrvati i oni koji se tako osjecaju,ima nas oko 110.
Također imaš i SRBIN i JOKS klan u kojemu su ako se ne varam mix.
Ta 3 klana su najbolja sto se tice ovih prostora!
Tenkovi i avioni su spojeni-realistic i simulator mode!
Nista,vidimo se onda sutra :)