War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: War Thunder
swon kaže...

WT je istinska simulacija vidim ja svi ste vi bili u tankovima irl pa znate ....

Što volim ovakve komentare...

Naravno da nije simulacija, ala simulator tenka, niti to itko ovdje misli, ili želi da bude, ali igra teži nekakvom realizmu u ponašanju tenka i borbama, što je za ljude koji nisu sim freakovi, i igraju igre tipa WoT i WT sasvim dovoljno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:33 (Vash).
12 godina
neaktivan
War Thunder

Pozdrav,

znam da nije poželjno spominjat WoT na ovom forumu i obrnuto, ali imam jedno pitanje za ljude koji igraju oboje.

Igram WoT već koju godinu i bez obzira na sve mane je i dalje ok igra. Probao sam kod prijatelja WT:GF i čini mi se zabavno na prvi pogled (probao sam mislim arkadu, za simulaciju nemam ni znanja ni živaca).

Na prvi pogled mi tech tree, exp i napredovanje u WT djeluje komplicirano.

Jel stvarno tako? Pretpostavljam da je i WoT takav ali njega već dugo igram pa sam se prilagodio.

Onih par bitaka što sam probao na tieru 1 (?) su mi bile zanimljive.

Kako je kasnije? Jel se čovjek zasiti? Jel campfest? Ima li igra fun-factor?

Djeluje mi da WT:GF nije za casual igrače i da se mora puno više potrudit.

Jesu li velike razlike između arkadnog moda i simulacije?

Pa eto ako može neki komentar na ovo. Planiram za vikend skinuti i zaigrati.

0 0 hvala 0
14 godina
Kuschnyer kaže...

Pozdrav,

znam da nije poželjno spominjat WoT na ovom forumu i obrnuto, ali imam jedno pitanje za ljude koji igraju oboje.

Igram WoT već koju godinu i bez obzira na sve mane je i dalje ok igra. Probao sam kod prijatelja WT:GF i čini mi se zabavno na prvi pogled (probao sam mislim arkadu, za simulaciju nemam ni znanja ni živaca).

Na prvi pogled mi tech tree, exp i napredovanje u WT djeluje komplicirano.

Jel stvarno tako? Pretpostavljam da je i WoT takav ali njega već dugo igram pa sam se prilagodio.

Onih par bitaka što sam probao na tieru 1 (?) su mi bile zanimljive.

Kako je kasnije? Jel se čovjek zasiti? Jel campfest? Ima li igra fun-factor?

Djeluje mi da WT:GF nije za casual igrače i da se mora puno više potrudit.

Jesu li velike razlike između arkadnog moda i simulacije?

Pa eto ako može neki komentar na ovo. Planiram za vikend skinuti i zaigrati.

U arkadi neces nikad dozivit campfest zato šta se možeš spawnat opet kad te ubiju a tu su i zone koje moras capat da bi dobio game. Napredovanje nije komplicirano da bi otvorio sljedeći tier moraš istražit 6 tenkova nižeg tier-a normalna unapređenja motora gusjenica djelova za tenk a tu su i levelanje posade al sve se to nauci kroz nekih 10-20 borbi. U simulaciji nemas spotanja i nemaš pomoc kod ciljanja moras sam odredit daljinu i po tome korigirat visinu kad pucas. Sve u svemu meni je igra s obzirom da je jos u beta fazi super. 

P.S ovaj vikend je akcija na golden eagle-se premium za cjelu godinu je 30$.

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:56 (Cakija_ST).
11 godina
protjeran

From 06:00 GMT May 24th to 06:00 GMT May 26th
Reward for Every 100th enemy kill - 100 golda*
-50% discount for purchase of a year’s premium account
15% discount for purchase of all rank III tanks (non premium)
25% discount for purchase of all rank IV tanks (non premium)
30% discount for purchase of all rank V tanks (non premium)

From 06:00 GMT May 25th to 06:00 GMT May 26th
Reward for the 10th victory - 100 000

*for each 100th/50th/25th enemy kill (Arcade/Realistic/Simulator) you will be awarded 100 Golden Eagles,  up to a total of  1000 Golden Eagles in the event.

Premium na više od 2 tjedna nemorate kupovati, ja sam uzeo od 15 dana, ostalo mi je još 7 dana i otključao sam 1 tenk tier 4, danas cu vjerojatno i drugi otkljucati, tako da za 9$ kupite 1500 golda, kupite 15 dana premium i ostane vam još 250 golda, to potrošite na convertible rp ili skinove :)

Dodajte me: Hakiii

EDIT

Sad ga ima: http://i.imgur.com/JsQiZnm.jpg

Sad ga nema: http://i.imgur.com/EC2vjHX.jpg

Novi tenk V Ausf G (tier4): http://i.imgur.com/4QNtuL4.jpg

Inaće V Ausf G je napredna verzija tenka Ausf A, a prednost je samo:

Hull Armor sa  80/40/40mm  na 80/50/40mm

Reload je povečan za 1.1sec

Max brzina unazad je povečana s 4km/h na 10km/h

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 19:45 (TheThing).
15 godina
War Thunder

Jel se vama dogadja to da dobivate achivmente za avione kad igrate tenkove? danas sam dobio 2x suprise (destroy enemy planes with bombs)

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Da, često se dobivaju achievementi za avione igrajuči tenkove.

Nego ima li kakva opcija da se prikaže interface u replayu ? Neki dan sam oprašio njemce na Ash River ko pčela cvijet ali kada gledam replay nema tog huda pa se niti ne skuži kad padne kill..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

U pm srušim 7 aviona i na osmom mi se pojavi neki error, send to developers... pa koji k!! I to nije prvi put. Jel mi se sprema taj score samo ne dobijem onaj bonus na kraju ili sve ode?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cromaki kaže...

Da, često se dobivaju achievementi za avione igrajuči tenkove.

Nego ima li kakva opcija da se prikaže interface u replayu ? Neki dan sam oprašio njemce na Ash River ko pčela cvijet ali kada gledam replay nema tog huda pa se niti ne skuži kad padne kill..

Alt+Y u replay-u pokazuje one "statistike"o tome tko je koga pogodio,srušio,zapalio....ako pod time misliš na HUD-znaći sve normalno kao i kada igraš-osim udaljenosti od protivnika!

Ž,Š,Č ili Ć nisam siguran ti je promjena na avione koji su bili u partiji(i protivnici)-pa tako isto mozes provjeriti kako je pao onaj kojega si pogodio!

Diplomirani pješak kaže...

U pm srušim 7 aviona i na osmom mi se pojavi neki error, send to developers... pa koji k!! I to nije prvi put. Jel mi se sprema taj score samo ne dobijem onaj bonus na kraju ili sve ode?

Da-sprema ti se score!

U biti to mozes provjeriti u hangaru klikni na kovertu i provjeri!

11 godina
protjeran

Ovo se više nemože igrati. Eksplodira tenk blizu tebe, bio tenk od igraca ili kompjutera tebi je tenk ostecen, u vecini slucajeva 1 ili više stvari bude srna odnosno neradi i onda samo stojis na mjestu i cekas da te unisti, druga stvar je da se polako pocelo dolaziti kraj spawna i pored spawna, znaci s neke udaljenosti da te pogodi s leda i to je to, znaci cisti spawn kill. Da ne govorim kad ih se okupi 2 ili 3 na spawnu ili blizu spawna pa nemozes uopce igrati, nemozes im nista. S artiljerijom znaju gdje se tko nalazi, gdje ide tako da je nemoguce prisuljati mu se. Totalno sam se izivcirao danas, a da ne govorim da F2 (tier2) unistava Ausf A i G (tier 4) samo tako.

14 godina
neaktivan
War Thunder

Imam pitanje, dal je ikako moguće iskljičiti ono da mi ne počne odbrojavanje čim mi otkine krajnji desni dio krila ili nešto tak "sitno"? 
Nerealno je, ja u njega cannon direktno i još leti doduše bez motora, a on meni malo okrzne krilo već ide odbrojavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Spawn camping postaje sve popularniji, pogotovo južni spawn point na Kareliji, dođu 2-3 na brdo i nemoš uopće izaći sa spawna, pogotovo ak voziš nešta njemačko, vrlo vjerojatno će biti oneshot, a i nekoliko puta su bombardirali spawn point sa avionima i odmah unište po 3-5 tenkova. I nije sve med i mlijeko u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ja u takvim slucajevima pozovem arty i cekam da se vrate i one shotam ih sve sa stugom {#} Naravno ako ne uleti kv1.. Onda je to neprobojno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Nadam se da će uskoro izbaciti neke nove mape, malo su mi već dosadile jel znam svaki kutak...

Nego dali se ovo i vama dešava, bitke kao da su unaprijed odlučene, naprimjer na Jungle ako se spawnaš lijevo šanse da izgubiš match su 90% dok na drugoj strani kad igram još ni jednom nisam izgubio. Često igram s frendom u squadu i čim vidimo na mapi di se spawnamo, već znamo kako će bitka završiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ima nešto u namještenim pobjedama jel pazi ovo naš tim cap cijelu rundu sva tri djela mape osvojili i pred kraj oni uzmu 2 i nama ostane jedan i što se desi oni i dalje gube poziciju makar su u prednosti za 2 mjesta...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima ko kakve savjete za bolji control setting ? Mouse+keyboard.nešto najslicnije BF sistemu letenja,da nemoram puno mozgom šaltat s jedne na drugu

Takodjer,igrao sma u CB davno davno s avionima,al vidim i dalje kontrole su jako blesave,kao da su avioni na ledu i kao da klizu kroz zrak. Neznam objasnit,ko igra jasno ce mu bit valjda. Nekako je sve ''predrndavo''

Ima li fix za to il je to tak u game engineu? Zbog tog sam i odustao igrat jos davno,odvlačilo me

15 godina
War Thunder
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
War Thunder

Vidim da ljudi spominju avione i tenkoveu jednom game-u.Jel to znaci da su spojili?Znaci ground unitse i avione?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Nisu spojili. Mislim da će biti ubuduće samo u eventima i u WW1, ali kada izađe..

17 godina
War Thunder

odigrao sada 3 partije i u svakoj partiji su mi barem 4 aviona srušili na foru "pilot knocked out"...ne mogu vjerovat da mi baš svaki put pilota pogode,a ja mislim da nisam ni jedan avion srušio na tu fintu, žešća glupost {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 0:30 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Povecaj si pilotu vitality. Ja kad roknem pilota gađam malo ispred one tocke koju imas u arcade modu.

Meni dosta rijetko ubijali pilote, a ja njima cesto neki dan mi yak raspolovio b25 i moj gunner bot mu je u padu ubio pilota. :)

Edit: a i   stamina pilota mislim ima  neke veze  kao  i  cockpit  aviona

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 0:50 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

Kako najefikasnije pobjeći od napada? Ja da imam sporiji avion (IL) ili brži (Yak, La) uvijek me nekak dostigne i ako mi ne dođu moji u pomoć sam gotov, makar idem lijevo desno gore dole, okret.

A i često dobijem nesposoban tim... svi bi samo letjeli negdje da ih drugi ne pogode, ja idem makar samoubilački... najljepše je dok imam tim koji odma na početku raspodijeli poslove. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Povecaj si pilotu vitality. Ja kad roknem pilota gađam malo ispred one tocke koju imas u arcade modu.

Meni dosta rijetko ubijali pilote, a ja njima cesto neki dan mi yak raspolovio b25 i moj gunner bot mu je u padu ubio pilota. :)

Edit: a i   stamina pilota mislim ima  neke veze  kao  i  cockpit  aviona

Ma povećao sam, na nekih 30 mi je trenutno ali imam osjećaj da je isto i na 0 i na 30, stamminu sam također malo pumpao....Mislim da malo pretjeruju s tim, trebaju to sljedećim patchem popravit malo, napravit malo manje učestalim, jer vjerujem da nije baš tako lagano od cijelog aviona pilota skinit. Baš me isfrustriralo nakon par puta za redom kad su me tako srušili,a avion čitav cijeli, užas.

15 godina
Diplomirani pješak kaže...

Kako najefikasnije pobjeći od napada? Ja da imam sporiji avion (IL) ili brži (Yak, La) uvijek me nekak dostigne i ako mi ne dođu moji u pomoć sam gotov, makar idem lijevo desno gore dole, okret.

A i često dobijem nesposoban tim... svi bi samo letjeli negdje da ih drugi ne pogode, ja idem makar samoubilački... najljepše je dok imam tim koji odma na početku raspodijeli poslove. 

Ovisno o situaciji u kojoj se nađeš i od aviona koji voziš. Gledaj si tutorijale na youtube.u što raditi u pojedinim situacijama. Kada kažeš da imaš brži avion pretpostavljam da misliš na njegovu max brzinu, što ti može pomoći samo ukoliko se ti i neprijatelj nađete u potpuno istim uvjetima. A to je sa istom količinom energije, tada bi mogao pobjeći. Ali ako ti avion koji se obrušio na tebe ima više energije od tebe tvoja max brzina ti ništa ne znači. Nemam sada volje sve objašnjavati kada ti je bolje to sve vidjeti na primjerima uz objašnjenje (youtube wt tutorijali). Imaš dosta stvari za pohvatati i puno toga za naučiti, pa ako imaš volje baci se na posao.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ne znam kako vi stojite sa premium stvarima, ali evo sada sam prvi put kupio nešto premium, uzeo sam T3 T34.

U biti nije uopće stvar u samom tenku koliko je dobar, nego zbog bonus RP-a i toliko brzo razvijaš crew da to nije normalno. Možeš si smiješno brzo razviti 2-3 posade, iskreno rijetko kada iskoristim više od 2, jer su partije jednostavno prekratke. Također dosta brže istražuješ ostale tenkove.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ovo mi je čudno znači osvojimo mjesto na mapi i imamo čistu pobjedu i svejedno se nama oduzimaju ticketi? Nakraju smo spušili makar smo osvojili taj dio mape.... krasota...

zanimljiv je taj sistem.... zanimljiv je taj sistem....
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:32 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Što nije da se bodovi gube i kad pogine jedan od igrača?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
War Thunder

Onda to ima više smisla. UGL kako napredujete sa tenkovima? dokle ste stigli? evo ja danas kupio ovaj tenk (moje umječe slikanja uvjek se pokaze u krivom trenutku) Odličan tenk dosta jak i solidan armor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja nisam stigao baš daleko, imam trenutno previše obaveza da bi se mogao posvetiti koliko želim. Zasad imam jednog otključanog na ranku 2 kod Nijemaca, a Sovjete ne igram.

Nego, znate li išta kad možemo očekivati tenkove i zrakoplove u istim bitkama i kako bi to trebalo izgledati? Samo arkada, samo realistic, posebno u eventovima? Tražim na njihovim stranicama, ali ne mogu ništa pronaći.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
Kewin kaže...

Onda to ima više smisla. UGL kako napredujete sa tenkovima? dokle ste stigli? evo ja danas kupio ovaj tenk (moje umječe slikanja uvjek se pokaze u krivom trenutku) Odličan tenk dosta jak i solidan armor.

Ja danas otključao T34 1941 {#}Dok sam kod švaba nadalje došao do onog drugog panzera 38t, želio bi probati hetzera.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 21:20 (Jack Sparrow).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice