Vista i cod2

poruka: 3
|
čitano: 1.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vista i cod2

pozz all!! Evo imam jedan problem.. prije par dana sam morao uninstall cod2 i kada sam ga pokusao ponovno instalirati doslo mi je upozorenje... odem how to solve the problem i kazu mi iz microsofta da je problem da vjerojatno windows mi je previse nov/star..(imam vistu ultimate sp1) onda ponovno stisnem instal i ono se instalira ali kada pogledam u mapu gdje se to instaliralo nema mi pola datoteka a među njima i datodeka za profil u koju cfg stavljam!!!! odem u cod2 MP i nema mi kutija na mapi. DALI NETKO ZNA UZROKE OVOGA I DALI ZNA RIJESITI!! 

p.s. prije ponovnog instaliranja bilo je sve normalno... HVALA!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 18:44 (SharkeY).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista i cod2

nitko nezna??? trebam instaliraj najnoviju macromedia player!!!! dali mi moze netko dat link??!! HVALA!!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Vista i cod2
SharkeY kaže...

nitko nezna??? trebam instaliraj najnoviju macromedia player!!!! dali mi moze netko dat link??!! HVALA!!!

moj prijedlog ti je da instaliraš COD! ak se nece upalit skini REVO uninstaller, kreni uninstaliravat igru i obriši sve fileove iz registrya koje ti ponudi! nakon toga restartaj komp i ponovo instaliraj COD i trebo bi ti radit!
P.S. REVO je besplatan
sretno
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice